Saimnieks meklē sievu !

Kāds jūsu viedoklis par to šovu , tā dalībniekiem.
Manuprāt saimnieki atspoguļo ne to labāko Latvijas vīriešu daļu. Ja vīrietis caur tv šovu meklē sev sevieti...tas parāda , ka reālā dzīvē nespēj iepazīties.
Vai arī viņiem maksā par piedalīšanos.

rokons  Pirms laiciņa bija izklāstītas aizkulises par ekstrasensu šoviem.
Nav pamata domāt, ka citos ir labāk. Teātris, teātris, teātris

RRAGANA  Neskatos, bet šad tad neta ziņās palasu par to pīļknābi, kas veikusi sevī “investijas” ap 10t. Interesanti :)

mezmalis  Tak tur viss safabricēts ,tad Sipeniece reklamē šovu pavasarī uzsverot vārdus "turīgi saimnieki" , pēc tam izvēloties līgavas , Sipeniece piespiež čali izvēlēties ķirurgu upuri ,kuru čalis jau bija izbrāķējis , vēlāk izrādās ,ka letiņam noplauka ,ka to briesmoni nocēla kaut kāds turks!

Ir tur dažas normālas meitenes ar lieliem smukiem dupšiem , bet netrūkst arī palaistuvju ,kas gatavas līst gultā ar čali jau pirmajā vakarā , pat par spīti tam ,ka čalim it kā ir regulāra meitene... Lai gan nebrīnīšos ,ka tam jāklim arī tikai jātēlo aizņemtais , gan jau Sipeniece būs piesviedusi scenāriju...

Un visu beidzot par pašu to grupņiku - šova veidotājiem... Viņi šobrīd arī veido vienu jēlu šovu "gribi kļūt slavens" , un tur viņi kārtīgi sevi ir atmaskojuši ,parādot sevi kā totālus amatierus ,kas neko vairāk neprot, kā pazemot mazattīstītus indivīdus ,uz to fona audzējot reitingus!
Tagad tā šova noslēgums tuvojas , balvā kaut kāda mini grabaža(skuķu vāģis) ,kurā normāls vecis nemaz neielien(galva būs jāatstāj ārā) , un arī tad sprāgoņas izdomājuši noteikumus - ka dalībniekiem jāreklamē šova veidotāju youtubes kanāls un jāsavāc 20k sekotāju ,ja nesavāks ,tad mašīnu vinnēs kāds no kanāla sekotājiem (faktiski dalībnieki tikai sliktu slavu būs ieguvuši no tā pasākuma , ļāva par sevi paņirgāties - pliki no vagoniņa lēkdami un visādus sūdus rīdami , un beigās ar pliku pakaļu varēs palepoties ,ka redz slaveni kļuvuši - varēs kādu laiciņu padzīvoties pa dzeltenās preses slejām!)

Secinājums , rīkojot šovu , veidotāji izdomāja viltīgu plānu ,kā pacelt savam yt kanālam sekotāju skaitu ,lai pēc šova varētu iekasēt no yt naudiņu par skatījumiem vai sekotājiem - nezinu pēc kādiem nosacījumiem šie tur maksā!
Un beigās to mašīnu atdos kādam pašu ´´nejaušam´´ draugam ,kurš it kā ´´nejauši´´ piesekojis kanālam un vēl ´´nejauši´´ vinnējis loterijā, tā teikt paturot

mezmalis  ...
Secinājums , rīkojot šovu , veidotāji izdomāja viltīgu plānu ,kā pacelt savam yt kanālam sekotāju skaitu ,lai pēc šova varētu iekasēt no yt naudiņu par skatījumiem vai sekotājiem - nezinu pēc kādiem nosacījumiem šie tur maksā!
Un beigās to mašīnu atdos kādam pašu ´´nejaušam´´ draugam ,kurš it kā ´´nejauši´´ piesekojis kanālam un vēl ´´nejauši´´ vinnējis loterijā, tā teikt paturot mašīnu savā plašajā ģimenē ,bet varbūt pēc šova atgriežot pa kluso auto dīlerim ,kurš atļāvis mašīnu izmantot uz filmēšanas laiku...
Redzot to grabažu ,daži no dalībniekiem jau sāka spļaudīties!

Iespējams , scenārijā jau pirms šova ir noteikts uzvarētājs un tā būs sīkā auguma skuķene , tādai varētu noderēt tā mini bundža!

-Tā kā es tos šovus par nopietnu neņemu , tikai lēta publicitāte neattīstītiem idiotiem ,par kuru stulbumu var ierēkt visa valsts! Par slavu ir jāmaksā un nekur nav teikts ,ka tā slava ir balta un pūkaina!
Idiotiem ,tā teikt, idiotu liktenis!

vilx  Paldies par ieteikumu, skatījos Vitāliju un rēcu! Tas ir labais.

Piparkuka  Skatījos pirmo un otro raidījumu, šodien laikam ir trešais.
Jāsaka tikai viens- viens no dalībniekiem, Valērijs, ir NE-normāls.
Jo viņam ir meitene, ar ko kopā dzīvo, bet vēl piesakās šovā. Labi, ok, varbūt neiet ar to esošo, nav precēts utt., ok- meklē SIEVU. Taču- viņš arī pastāvīgi dzer, neadekvāti (nevīrišķīgi) uzvedas. Vienvārdsakot- apsmiekls un nožēlojams, šausmīgs!
Citi vīrieši ir labi. Un ļoti labi.
Par sievietēm- pilnīgi neadekvāta bija tā, kura uzbāzās šim pašam Valērijam (vai Vitālijs...). Arī neadekvāta uzvedība- šova dēļ līda virsū utt., nekas nopietns.
Stulba.
Uzskatu- ja tu nevēlies tiešām un nopietni, nav ko piedalīties.
Un raidījuma vadītāji varēja visu to uztvert un IZVĒRTĒT lēnām un nopietnāk!!

Kurts69  jau izvēloties dalībniekus šova rīkotāji apzināti meklē tādus, kas radīs skatītājos interesi. Lai būtu reitingi, ir jābūt provokācijai, murgiem un stulbumam. Tas arī viss.
Es jau sen tāda veida raidījumus neskatos.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu