Kā atrast kompromisu?

Vīrietis man saka, ka par visu var vienoties iziet uz kompromisu, bet ja cilvēks jau sākumā nesimpatizē kāds varētu būt kompromis?

Ziemeljblazma  Hmmm.. kas par lietu? Kāds kompromiss? Kādā jautājumā? Attiecībās? Kas tad tā par attiecībām, ja otrs..nesimpatizē?;)) Nesaprotu.

Skarlete  Kompromiss jau tāds tirgus vien ir: Tu man to un es Tev šito...un, ja Tu tā, tad es šitā...kur prece ir - labas attiecibas. Jo vairāk tantei/onkam gadi, jo vairāk jāpiever acis!:))

Eheeei  Ja grib, tad var un vajag atrast jebko... bet jā, ja jau pat nesimpatizē, par ko vispār jautājums?!

anis  Ja meklē vienam vakaram-šo to var vienkārši pieciest. Bet ja nav simpātisks,tad par ko ir runa?
Kompromiss ir izvērtēšana-nu ne visai,bet ja Tev tik ļoti gribas/vajag... Tāds vienkārši auksts tirgus beigās nokaus jūtas!

Eheeei  Tad jājautā, vai cilvēks maz zina, ko nozīmē vārds kompromiss?

Lapsa18  Ne vienmēr cilvēks iepatīkas uzreiz,es pusgadu domàju,ka nebūšu ar viņu kopà,bet.....tiešàm izgàju uz kompromisu ar sevi.....un biju ļoti laimīga
Ir dažádi kompromisi,manējais bija par 2 cm mazàks par mani.

Tinte  Ak-die´s, 2 cm ir kompromiss?!

andris170970  Ja nav pat vismazākās simpātijas,nav jēgas pat iet uz kompromisu-mūc ko kājas nes.

Epifanija  Ja rinda nestāv tad vajag iziet uz kompromisiem lai sūta šurp piedāvājumu sarakstu nav ko uzreiz brāķet varbūt ka saimniecībā vēl noder

krumuzagis  tas ir tas ar ko es visu laiku saskaros, ja pieņem darbā, nekad nekas nebūs pareizi, ja sāc ar kādu pa draugam sarunu, tad ir ej drst, tādēļ, tagad šī pasaule ir pagriezta otrādāk, nevis darba devējs izvēlas mani, bet es viņu, nevis es eju kādu meklēt, ja esi blakus sākam sarunu, ja turpinam, tad turpinam, ja ne tad neturpinam, spieciāli neko nivaig darīt, sanāks kā kaimiņu ķotkai visi te baigi iedomīgie, es vienīgā uz palodzes sēžu un smāķēju

straume22  Kompromiss(vienošanās, ja ir dažāda pasaules uztvere) var pastāvēt TIKAI tad, ja ir viena vēlēšanās, bet dažāda pieeja tās realizācijai. Tad var sarunāt uz kuru mežu doties šodien sēņot.
Uzsākot attiecības, valdošās sajūtas būs:
Fluīdi - ir, nav; patīk -nepatīk; gribētu vēl satikties -negribētu.
Kāds sakars TAM ar kompromisu? Un kāpēc kas ko kam skaidrot? Vainīga, nevainīga...K-hem.

krumuzagis  varbūt ne pa tēmu, bet ja klases krutie lohi skolā iet uzsmēķēt, tad parastie lohi arī iet smēķēt, kāpēc lohi, tāpēc, ka gangrēna, tuberkuloze, insults

Pillerina  Nu kā - viņš grib čiku briku un ballēs izrādīt sevi tieši ar tevi. Pretī gatavosi ēst, tīrīsi māju un skriesi uz čiku briju pēc viņa uzsvilpiena.
Tas ir kompromiss, kas tur nesaprast?

Asenizators  Tas jau ir kompromis, kā nesimpatizē.

Aurora  Ir lietas, kas pārāk svarīgas, lai "vienotos". Zaudējumi pārsniedz ieguvumus. Vienalga, biznesā vai attiecībās
Sievietēm iesaku vairāk būt kā rozēm, kuras skaisti smaržo baltcimdaina dārznieka kristāla vāzē, bet blēdīgam huligānam iedur vietā, kur saule neiespī-jo viņš ar puķi mēģinājis noslaucīt d.

Melanholija  Ļoti retos gadījumos tos pielietoju, bet skaitīti...

Aurora  es kā Jānis Š. no kādreiz populāā raidījuma "Labvakar" saku, ka saimniecībā viss noder. Arī nelietis. Bet piekritīsiet, ka tad viņam jāizskatās un jābūt.
Ko smīdināt tautu ar padzīvojušu, apbērnotu nelieti, hm, a?

Aurora  p.s. viņš toreiz saņēma publisku dāvanu-glīti iesaiņotu tualetes birsti no lētā gala.

Piparkuka  Reizēm pirmā fiziskā nesimpātija ir pat ļoti pārvarama, ja viss cits ir ideāli- uztvere, saskare, domas utt utt.
Fiziskais pierodas.
Taču- nedrīkst to pazaudēt- radušos saskarsmi, ideālo. Tikai tāpēc, ka fiziskais izskats nav tik skaists.

Piparkuka  P.S. Dari, kā vīrieši nereti dara- klusē, neatbildi, izliecies nemanām!) Ja negribi komunicēt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu