Internetā apspriež ka visiem laikam esot dīvaini līdzīgas gaumes .

Tas tikai to nozīmē , kā piemēram desmit personas raksta tikai divām personām un astoņas paliek laikam nokaitinātas , domāju nopietno iepazīšanos .

Aurora  Skaisti cilvēki patīk visiem, gan tiem, kas paši tādi ir, gan tiem, kas nav, un pēdējiem vēl stiprāk. Stiprākā tēze ir, ka -ar tiem, ar kuriem guļ , ar tiem arī guļ /visi/visas.
Piekrīt av2, labs komentārs. Internets tiešām nav vieta, kur iepazīties, jo informācija, t.sk. foto nav īsti. Nu, vismaz, oho. Pirmajā brīdī iepazīstoties ar oho publiku, godīgs cilvēks var saķert šoku, bet pēcāk, izrakstās vai iekļaujas plūsmā.

SmalkaisStils  vīrietim1973 žetons par komentu !!! Labs !! :)))))

Kurts69  Kaskaade, par ko cepiens? Nav taču jāatbild uz glupām vēstulēm. Te iepazīšanās portāls ar izrietošām sekām. Cilvēki tie paši, kas uz ielas vai sabiedriskajā transportā.

Felde  14.29...tas nu gan,tiepasi,nu gandriz,jo aiznemtie,kaartiigie,ggimeniskie,nav! Nu vismaz,man taa gribeetos domat :) ,ka stabilitaate nepieprasa sada veida izklaides. Ja man butu stabilas attiecibas,manis noteikti nebuutu!
Ssodien,straadaju ar klientu,un paar plecu-ieraudziju OHO saraksti.... Parasti,proceduuraas,klienti telefonus nelieto,ssis bija taads iznemums,un nejausi ieraudziju OHO...nu tad-re,cik pasauliite maza.... Iespejams saraksros ar kaadu,vai komenteeju kaadam,kurss tepat blakaam..:)

Kurts69  Felde, kāpēc lai "kaartiigie,ggimeniskie" te nebūtu? Šeit ir gana daudz iespēju vienkārši pavadīt laiku interešu grupās vai pieredzes apmaiņā. Ne jau katrs, kas te atrodas grib veidot attiecības vai meklē seksu. Viss jau nav tikai balts vai melns. Esmu redzējis šeit anketas, kur ir rakstīts, ka iepazīties nevēlas. Ir tādi, kas te vienkārši fočenes ieliek. Katram savs.

Felde  Zinu ka taa.... Un lai buutu,man nekas nav pret.... Vienigi,ja ir piepildita dziive,ssadi niekoies...nu nez. Iedomajos sevi,cik nepatiikami butu,vakaraa,kopaa ar milloto skatities kadu filmu,vai ko citu kopigi darit,,un vinss-paraleeli...sezz sseit.... Vai ejam gulet,vins glauzzas klaat-es atsaku,nu pag.es vel paccatossu... :) Nepatiikami! ...vismaz man. :)

Aurora  Kurt, kaskāde ir sievele, kas atskrējusi uz oho vaktēt kādreiz tieši šādi novaktēto vīreli. kad pieriebsies vēl vairāk, nosaukšu vārdā.

Magda555  Skaista ir āriene,bet saturs vēl nav zināms.Tāpat enerģētika.Tikai satiekoties var saprast,vai cilvēks ir patīkams. Vizuālais ir tikai pirmais solis,kam protams ir nozīme.
Ja man jāsaka par savu gaumi,tad man nav tāda skaistuma standarta.Es vērtēju visu kopumu.
Vīrieši dara tāpat,un ja skaistai satura nebūs,tad maksimums viņa būs vīrieša seksa objekts uz laiciņu,kamēr neapniks.Daudzi vīrieši ir stāstījuši,ka sieviete,kura sākumā ārēji nesimpatizē,pie sarunas sāk patikt,un pašiem par šo fenomenu ir brīnums.Pēc idejas,viens otru izvēlas dvēseles,iekšējais es.Mēs ar prātu neko nevaram izmainīt,vai ietekmēt.

Kaskaade  Aurora! vārdu studijā! 🤣🤣🤣
Kurts69, būtu bijis diezgan labi, ja būtu sekots sarunas kontekstam 😉

Aurora  jau teicu-kad tu pieriebsies.

Aurora  tev tā magda nav māsa?!

Kaskaade  Mana māsa pirms gada nomira. viņu nesauca magda.

Meitēn, tev ir nopietnas problēmas, virtuālajā pasaulē ir tikai solis līdz paranojai..

pavasaris1969  Tagad tādi laiki, iepazīstoties pasniedz nevis vizītkarti, bet konta numuriņu? Esmu iestagnējusi, manā jaunībā gan tā nebija-ha ha

Orchia  Pēc 278 čupačups piedāvājumiem, pati sāksi interesēties par konta numuriņiem

kur_tu_esi  Jo gaume nav nejauša. Ir iemesls, kāpēc smadzenes pievelk viens vai otrs partneris. Vīrietis novērtēs labu veselību, fertilitāti. Sieviete novērtēs labus gēnus, labu imūnsistēmu un spēju iegūt resursus izdzīvošanai (nauda mūsdienās). Veselība un gēni korelē ar ārieni. Citiem vārdiem, sejā redzamas ļoti sensitīvas detaļas par ģenētisko kodu, tai skaitā mutāciju frekvenci un imūnsistēmu kodējošo gēnu daudzveidību (lai tiktu galā ar plašu patogēnu klāstu.) Galu galā mūsu psihe ir egoistiska un grib vairoties, izdzīvot vairāk par visu.

dodekaedrs  “Skaistā Pīlēnu ģimene”, “Skaistais TV pāris Dvinski”, “Daiļā Anna Rozīte”, “Izskatīgā dūla Katrīna Puriņa”...utt. Teikšu tā - ja manas acis būtu citu pierēs, tad tas ir pilnīgi iespējams, ka šie cilvēki manī izraisītu sajūsmu, taču manas acis man teic, ka visi šie daiļie, skaistie un izskatīgie pilnīgi un galīgi ir tādi paši garāmgājēji, kā visi citi. Varbūt pat daža laba no augstākminētajiem ir pat tā ļoti patālu no dailes un skaistuma. Reti gadās kādu patiešām vizuāli neglītu cilvēku redzēt.

Piparkuka  Nu kādas glupības jūs runājiet! Par tiem kontiem utt.
Vēstulei ir jābūt adresētai konkrētai sievietei, uz viņas konkrēti interesējošiem "punktiem".
Uz to, ko viņa akcentējusi vai teikusi, cita starpē, savā profilā.
Kādam aizķeras Metallica, kādam precības šogan un tml.
Tātad cilvēks ir izlasījis, ir padomājis... Otrkārt- protams un noteikti tai jābūt garākai par 2 vārdiem vai 1 teikumu. Tā, lai var just personību!
Tur arī rodas sarakste, interese, satikšanās, iemīlēšanās utt.

Aurora  jā, dvinskis ar pīlēnu abi sevišķi skaisti(.
No viņiem visiem Rozīte, un arī ar pareizu makijāžu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu