Smiekliigais optimisms

Esmu te kaadu laiku.saakumaa nopietni..esmu ticies..arii guleejis..nu kaa visiem normaalajiem.tagad interneta pirtaalus shaadus uztveru savaadaak..ar platu smaidu..es pat teiktu ar smiekliem..visvairaak smieklus izraisa pozitiivusms..esot jaarok..un tiek nosaukti desmitiem gadiijumu kad satiekas divi .un yz muuzhu.un beerni un teaatris..jaa cimdinsh ar rocinju😁 un kas to raksta? Personaazi kuri te seezh desmit gadus..man naak praataa saliidzinasjums..izklaides biznesaa.tieshi nakts klubos ir tendence.ka klubs pastaav jaadus gadus divus triis..un tad apmekleetaaju mazaak mazaak..un bankrots..vai shis pirtaals nav liidziigs?ar atskiriibu ka seit gadu desmitiem paliek tie cilveeki kuri nevienam nav vajadziigi?un tad sanaak te taads negribeeto klubinsh?

Astronaute  Mēs ejam portālā, tēmas autors "pirtālā" (2 x uzrakstīts - tā jau ir attieksme) - tāpēc viņam tajā pirtālā ir tik grūti.

Kurts69  Var jau saprast autoru šai tēmai. Domāju ka ne vienam vien šeit notiekošais kādreiz uzriebj. Paliek garlaicīgi. Un mierīgi var kādu laiku paņemt pauzi.
Nu gadās. Un tad kādu dienu te ieskaties un atkal ir par ko pamuldēt.
Nu patiešām, ne jau visi te meklē seksu vai nākamo vīru/sievu.

Ziemeljblazma  Tracer... a ko Tu šeit dari, ja ir tik slikti? :))) Atkal gribās? Vai gribās tikai visus "nolikt"? Es ar neesmu sajūsmā par šo "savdabīgo pasauli", bet.. kopā kaut kā jautrāk. :)))

uzplanaledus  Pļāpāt gribošo klubiņš. Reāli jauki, piesaisties, kurai tēmai gribi.
Par visu pārējo, nezinu, man brīva laika ir tikai tik daudz, lai kaut ko uzrakstītu :)

sauljuks  Nu es zinu pārus, kas te ir iepazinušies un dzīvojuši kopā. Ir dzimuši bērni. Ir attiecības, kas turpinās, ir, kas pajukušas. Bet tas ir tieši tāpat kā iepazīties jebkurā citā vietā! :)

Nedomāju, ka tas ir iemesls pesimismam. Bet tas jau - katram pēc vēlmēm! :)

Pa dzīvi ejot, jau arī ir daudz visādu cilvēku, vienam labāk veicas ar attiecībām, citam - sliktāk. Mēs visi esam dažādi.

Un kā jau te pareizi minēja, šis nav tikai iepazīšanās portāls. Te ir daudz iespēju vienkārši komunicēt. Satikt interešu biedrus. Iespējams, ko kopīgi saplānot! :)

p.s. Nav gan skaidrs, ko autors pats te meklē. Pieredze liecina, ka, ja nav norādīts Ģimenes stāvoklis, anketas autors ir precējies un šeit meklē mīļāko. Un kādas gan ilgstošas un uz nākotni balstītas attiecības gan var būt starp melojošiem cilvēkiem?

vilx  Atšķirība ir gan starp "toreiz" pirms nn gadiem, un tagad kad atgriezos šeit, un par brīnumu pat vecais profils darbojās. Tiesa, teju puse no diskutētājiem, šķiet, ir tā pati.

Piparkuka  "nakts klubi, kas pastāv 2 - 3 gadus". salīdzini ar šo portālu, kas pastāv vismaz gandrīz 20 gadus.
Nesalīdzināmi.
Un- nevis negribēto, bet tieši otrādi- gribēto un gribošo vai tieši negribošo! Noteikti ne "negribēto".

Piparkuka  Es gan piefiksēju, ka pārsvarā neviens "vecais", kuri bija pirms apm. gadiem 13-10, te nav!:)
Vai, teiksim- ļoti daudzi nav, pat ļoti ļoti ļoti daudzi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu