Kāpēc tā? Vai kompleksi?

Man radies jautājums šai publikai. Kāpēc vīrieši, kuriem patīk tievas sievietes, ļoti atklāti un publiski kritizē sievietes ar lieko svaru? Savukārt, vīrieši, kuriem nav iebildumi pret sievietes apaļumiem par tievām sievietēm publiski vispār daudz nerunā???

Chris1986  resnās iet uz eksportu uz musulmaņu valstīm un elli un Indiju, kur tādas ir cieņā

Geisha  Jaunībā man bija draudzene ļoti slaida meitene. Puiši garām gāja. Nepatika viņa viņiem. Darbā tantas mēģināja viņu kaut nedaudz uzbarot ar tumīti un tortīti. Nelīdzēja ne tume, ne torte, ne kartupeļu pankūkas. Piedzima 2 dēli. Nekā. Tā arī šobaltdien ir slaida.

uzplanaledus  Jā, ir kam neiet labumā, baro cik gribi, bet kā tievi, tā tievi ;)

jurks  Vispār šo laikā posmu var raksturot kā "pufīgu"! Komforts, mazkustīgs dzīvesveids, pārtika ar sāta sajūtu nomācošu efektu- visu laiku gribas ēst! Un kāds ir iespējamā scenārija turpinājums, šādi attīstoties??

kokto  Tapēc ka iecietīgas sabiedrības vieta nav piedienīgi pārmest citus cilvēkus viņu dzīves veida vai uzskatu pēc !

Pilskungs  Ko tad kvarts tādu pateica ? Tikai taisnību ! Un kāpēc jāpiesauc vecums ?

av2  Cilveeki ir lloti dazzaadi.
Jo ir , kam ir geenos ieprogrammeetas buut tievai. Eed 2x vairaak, kaa apalliigaas viena otra. Un...kaa ir tievas, taa ir. Un ir, kam "riepa" uzrodaas....meenessa laikaa.
nezinu, ideaali laika ir kautkur pa vidu , jo tiessaam lloti tievajaam...nu nav parasti nekaadu apallumu vispaar , nu nav tas sexy nemaz ...taads "deelis" izskataas peec ´ono". Un arii lloti daudz ja to kg, arii nav sexy , galiigi nav.

Felde  Man ari nesimpatizee kalsni cilveki,patik,ja ir miesa. Esmu jau teikusi-man virietis saakas ar 90kg... Un pat 115mit izskatas ok,pie auguma 185-195... ja nav llumigs.Patik,ja ir veederins-ne muca! Bet jaa,cilveki ir dazadi,un nevienam nav tiesibu paarmest. Daudz nosaka iedzimtiiba,geeni, Vienmer esmu bijusi videejas miesasbuuves,taccu tie ir geeni,ne slinkums,kaa te izskaneja.... Pati regulaari esmu sporta hallee,regulari braucu ar velo-lielos gabalus,esmu kustiiga,pat lloti,bet tieva-vaaja,nekad neesmu bijusi... Muskullota,ar svaru.kas skaitaas virs normas,bet lai vel tievulli tiek liidzi! Protams,neatziistu rijeejus-ccipsi,burgeri kolas,mazkustiigums. Tas ssobrid ir izteikts jaunu cilveku aprindaas,un ir aizvien vairak llumigu cilveku. Bet vienu gan varu teikt,ja patik kalsni-skaties un uzrunaa taadus,ja apalliigi-nu neskaties uz smalkajiem! Kur probleema?! Nekladzini-resni...resni...-taa jau ir paranoja,vai tiesam-probleemas ar galvu!( taapat kaa 5G...5G...) Un,pirms uzrunajiet,izlasiet anketu,ja neatbilst nekas-nu nemaz nesaaciet sarunu... :)
Veselaa miesaa-vesels gars! :) ...un lai taa buutu...baudam rudeni!

ketija64  Visskaļāk kliedz resnie vīrieši, vai tie, kuriem ir resnās sievas un viņi te cer atrast tievu mīļāko!! Tomēr terminu resns visiem, kas ir nedaudz apaļīgi nevar piemērot. Katram ir sava lieluma un smaguma kaulu masa jeb skelets. Ideālo svaru var noteikt, ja aprēķina kaulu masu! 😉 Un vispār cilvēku ir jāapskata kailu ir vai nav samērīgi proporcionāls! Man nepatīk tievi vīrieši un vīrieši kuriem tievas kājas un liels vidukļa apjoms.

Geisha  Latvija jau nemaz nav daudz to resno cilvēku. Ir apaļīgi, gaļīgi, bet ne resni. Vācijā jauni cilvēki, bērni ir resni. Ļumīgi resni.... kad pēdas ir plecu platumā, jo nevar vairs salikt kājas kopā. Ja to ļumīgo masu vairs nevar panest tad ved ratiņkrēslā. Pie tam viņi nekomplekso, bet jūtas tīri ok. Viņiem ir draugi, draudzenes. Tā tauku masa peld baseinā vai baseina malā rij frī kartupeļus. Un viss ir kārtībā. Latvijā ja sievietei ir tie seksa rokturīši viss pīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīī -------resna.

Kaskaade  Ghmm, cilvēkam, kuru pilnibā apmierina savs ķermenis, iztrūkst vajadzība runāt par to vispār vai apspriest citus...jūs ko visi te tā sarosījušies šajā tēmā? 🤣🤣

elfu_mazulis  Cilvēks nevar patikt visiem, ne pēc izskata, ne rakstura, ne vispār. un ir diezgan dīvaini, ja ir vēlme, lai visi būtu politkorekti un visiem tu patiktu vienalga kā izskaties. Es kaut kā neesmu pamanījusi, ka kāds kādu skaļi kritizē. bet laikam jau te strādā variants - cilvēks saasināti pamana to, kas viņu uztrauc. Kā ar to pumpu uz deguna skolas laikā....aaa visi redz un kritizē...ta visiem vienalga...Ja jūs zinātu cik apkārtējie maz par jums domā, jums skumji paliktu )) At ir, kas tomēr kritizē, ta viņi par visu tā - neiecietīgi un kategoriski - melns balts nokrāsās un neredzot tos baļķus. Kam tādiem vispār pievērst uzmanību un barot viņu ego.

mezmalis  -Kad kārtīgs vecis nobaudījis gaļu , nu ne par ko viņu nepierunāsi skrubināt kaulus! Saku kā ir!
Tieši tāpat nabagi ,kuri gadiem samierinājušies ar kaulu skrubināšanu ,viņus ar gaļu nesakārdināsi ,jo tie nezina ,kas tā tāda ir un kāds no tās ir labums!

-Latvijā resnu cilvēku tik pat kā nav ,ir tikai apaļīgie...
Resnie ir tie ,kas pašu spēkiem nespēj vairs kustēties un jālauž sienas ,lai šos transportētu uz slimnīcu vai kapiem(kā tas ir amerikā)...

Ir 2 iemesli , viens ir neaudzinātība , tie gaudotāji ir tie paši skolnieki ,kas pie pusdienu galda ieraugot ķīseli ,sauca to par puņķiem , un kaunināja pārējos ,kas uzdrīkstējās tam tuvoties! (Lielākā daļa ,protams , nākamreiz neķērās tam klāt ,lai tikai netiktu apsmieti! -Toties man vairāk tika!)

-Un tie paši neizglītotie puišeļi izaugot lieli , uzvedas tieši tā pat ieraugot sievietes mīkstumus ,uzreiz ir bērnišķīgais vārds - resna ,lai gan paši nemaz nezina ,ko tas vārds īsti nozīmē...

-Ko no viņiem var prasīt vecumā , ja jau jaunībā neviens prātu nav šiem savedis kārtībā! Un ar mūsdienu gadžetu paaudzi būs vēl trakāk - gribuļi ,p*hujisti un atsaldeņi!

Otrs (visbiežāk sastopamais) - zīmuļi un slinkums...
Te jau tēmā tika pieminēts - zīmulīši starp kājām ,kuriem vajag šauras spraudziņas ,lai vispār būtu kontakts... Būtu gatavi arī nāsī iestūķēt!
-Slinkums , jo sprinterīšiem vajag saķeri ātrai kulminācijai ,lai var ķerties klāt citām pasaulīgām nodarbēm ,un tādiem sievietes labsajūta nav primārā!

ube  Katrs var internetā aprēķināt sava auguma un svara atbilstību, savu svara koeficientu. Tur skaidri pasaka - norma, paaugstināts svars vai aptaukošanās. Var filozofēt kas kuram patīk, bet ir kaut kāda norma, lai būtu vismaz pie labas veselības, ja ne izskata....

SmalkaisStils  bet ja vīrietis nicinoši izsakās par sievietes svaru un to apspriež publiski tas parāda viņa kultūru, prastumu un zemo intelektu.

Katmandu  Kad biju tieva, tikai to vien dzirdēju, ka vīrieši nav suņi, uz kauliem nekrīt.

andris170970  Galvenais lai būtu laba veselība pašam ,labs garīgais un apmierināts pats ar savu izskatu un mērķis dzīvē,pārējais tiešām nav vairs tik svarīgi!

jokdaris  Man vēl vecmamma teica,ka tavai laimei jābūt tādai,lai vari uz rokām panest,tad kāda koalas lācīša pēc man tāda,ko var tikai ķerrā stumt,da i to visu laiku jābaidās,ka tik ķerra neizjūk,bet pa cik vecmamma bija ļoti vieda sieviete,tad es pie tā arī pieturēšos...D;D;D!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu