Vai tad tā nav tā pati mīlestība?

Ja vīrietis grib izvālēt sievieti tad viņam noteikti pret viņu ir jūtas un ir veči kuriem ir ļoti plaša sirds un jūtas pret daudzām sievietēm.Un ja vīrietis sievietei saka davaj nokniebjamies vai uztaisi man minetu.Dziļāk skatoties viņš tak atklāj savas jūtas.Tad kāpēc ne visas sievietes ir gatavas pieņemt šo jūtu atklāsmi?Kāpēc uzskata par bezjūtīgiem čurbāniem?Vai tad labāk nav mīlēt daudzas kā nemīlēt nevienu?

elsa  Labāk adīt zeķes../bezkaislīgi secina/

Ievinjata  Jā, sekss ir vajadzīgs abiem dzimumiem, bet tā nav mīlestība, ja tas neturpinās ilgāk par vienu vakaru. Tāpēc jau ir mīlēšanās, kas ir kaislīga un notiek starp diviem cilvēkiem, kuri pēc šī viena vakara neaizmirst viens otru. Bet vairumā gadījumu, tas ir tikai sekss vienam brīdim.

DaLila  Forši tomēr, ja kāds mīl. Man atkal visi visu laiku tik stāsta, ka es neesmu īstā. Vot tas ir bēdīgi :(

pon4iks  Visi grib seksu. Tikai vieni ar konkrētiem cilvēkiem, a citiem vienalga, ka tik caurums, kaut vai pončika, vai kaut kas tai caurumā ievietojams. Un dzimuma šeit nav nekāda nozīme.

Pillerina  Īsāk sakot: šādām plašām sirdīm bērnībā un jaunībā nebija mammas un pat vecmāmiņas, tādā īstā, mīļā, siltā, psiholoģiskā nozīmē. (attiecas arī uz sieviešu kārtas izmīlētājiem)
Tāpēc grib jebko, kas kustas, izvālēt, izjāt, izminitēt, lai kompensētu šīs emocijas. Pat līdz kapam, ja nenotiek īsta jūtu un prāta vētra ar īsto.
Nu kā ko tik elementāru nevar saprast???

Dzirkstele_  :D Tu man atgādini vienu pasažieri 35 gadīgu, kuram arī patīk šajā portālā visas mīlēt, līdz pat 48 gadiem. :D Tam arī ir plaša sirds. Tik nepajautāju gan šim, pirms sūtīju citur, vai viņu šāds dzīves veids apmierina? :D Tāds diezgan palietots ar :D

uzplanaledus  Es skatījos Animal planet, tur žirafes tēviņš, piemēram, osta žirafes mātītes urīnu un pēc tā nosaka, vai tā grib pāroties. Vismaz kāda zināšana, kas un kā.
Bet ko te lai saka?

conventuss  Mlestība ir Dievu dāvana, reti kurš uz to gatavs pieņemt. Tāpēc apmierinās ar mazām mīlestības izpausmēm, piem. seksu vai mazliet nopietnākiem projektiem - ģimeni vai pāris bez kopdzīves, utt. Visi cenšas sev gūt kriksīti laimes, kriksīti no lielās Dievišķās mīlestības. Labi, ja kāds gatavs izvēlēties pilno laimi - lielo mīlestību. Vēl labāk, ja to vēlas abi. Bet tā ir sava veida askēze, jo laime ir mirklis, ko jāmāk noturēt. Dažiem sanāk, bet citi neiespringst.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu