Vai tas palīdzētu aizmirst?

Manam radiniekam-puisim 30+ - gadījusies romantiska ķibele-precēts būdams, ieskatījies kaimiņienē, kura viņam praktiski iespļāvusi dvēselē. Tajā pašā laikā sieviņa ļoti vēlas saglabāt attiecības-pošas un krāsojas, piedomā pie sava tēla, pat botoksu ielikusi.
Oho gudrajie, kā jūs domājat-vai varētu palīdzēt, ja manam radiniekam un viņa sievai būtu vēl viens bērniņš-meitiņa, kuru nosauktu tās iedomīgās mamzeles vārdā, kura neiedeva? Cik zinu, daži tā ir darījuši (viņas vārdā nosaukuši meitas), un tas ir palīdzējis izlīdzināt viņas radīto maģiju!

elsa  Ohuja Karīna Račko , jbt..(ceru, ka vārdu , uzvārdu pareizi uzrakstīju)

vilx  Sliktā kaimiņiene iespļāva dvēselē godīgajam precētajam? Man šajā tekstā kaut kas konfliktē ar morālajām vērtībām.

Piparkuka  Kā tad viņa iespļāvusi dvēselē, ja viņš ir precējies, a??!! Tad jau nekādas īstas, tīras dvēseles tur nav.
un botoksu. galīgi čok-čok.
P.S. Pilnīga taisnība- ar bērnu neko nenoturēsi, tikai vēl trakāk visu sagandēsi un viss. Nu, lai gan- Latvijai bērns vajadzīgs!

Es personīgi saceltu riktīgāko traci! Ko viņš te iedomājies.... Kaut kas jāizdomā. Nu lai iet pie kaimiņienes! A viņai ta viņu nevajag, muļķīti. Te kaut kāda psiholoģija palīdzētu, pašapziņa+paškritika tam vīrietim. Racionāli izskaidrot, ka viņš TAI nav vajadzīgs!

Kvarta  Vajadzēt gan jau vajag, bet ne jau precētu ar citu. Ar citu precēts-tu esi mauka viņa skatījumā. Ok, bet vai tad vismaz viņš ir visjaunākais, visskaistākais un visbagātākais no visiem taviem klientiem, kuru skatījumā tu esi tikai mauka? Tur konkurss milzīgs-jebkura tante pat 50+ visur parādoties un piedaloties būs uz izķeršanu, minstināšanās var sākties tikai sākot runāt par mācītāj:))

Milledija  Piedod, bet tik aprobežotu jautājumu lasot pirmo reizi.

Pillerina  Jāprasa- kas ir domāts ar to - ieskatījies?
Vai tā kā viens no maniem kaimiņiem, slavens rajona jāklis un citādi sabiedriski aktīvi darbojošas persona - uz ceļa satiekot un runājot reibulī pie stūres, izvilka savu mazulīti, ko cilāja un rādīja?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu