Sajūta

Redzēju dzērāju (bomzi) guļot uz zemes. Vismaz kādas 20 minūtes jau gulēja. Palika žēl, ja nu ir kāda niere, ko apsaldēt. Izsaucu policiju, lai savāc. Kamēr viņus gaidīju, dzērājs pamodās, pasēdēja. Piecēlās un aizlīgoja uz blakus esošo veikalu. Tiklīdz viņš iegāja iekšā atbrauca "ātrie". Izstāstīju, kur palika gulētājs. Tagad iekšēji sev pārmetums, ka var būt kādam mediķi bija vairāk vajadzīgi. Kā, lai atbrīvojas no tās sajūtas?
Domāju, ka policija viņu savāks. Vairs nezvanīšu, lai tie bomži saldē nieres un visu pārējo.

krumuzagis  iespējams šim vīrietim kādreiz bija desmit gadi, tāpat kā visi skraidelēja pa savu sētsmalu spēlēja kariņus paslēpes, ja visi kam ir desmit gadu šobrīd un ir atvase šādā vecumā katru dienu iztaisītu adīšanas komplektu, ko var nēsāt līdzi un uzdāvinātu trijiem cilvēkiem ik pēc trijām dienām, tad nebūtu šādas epizodes, kā arī apzīmējums bomzis tautā ir ienācis tik tālu, kautkāda sieviete nezinot, kas viņi blakus stāv vēsā mierā daudzīvokļu mājas koridorā nodzied dziesmu, man vienalga, kas ar tiem bomžiem te notiek un celtniecības firmas īpašniekam resns vēders, liela sprogaina bārda, maksā algu strādniekiem, strādnieki čortojas, ka maza alga

av2  pateiskssu, kaa ir Ameerikaa. Nu gull vienu riitu taads bomzis, vairaaki, dzer pe manaam maajaam, uz ielas tikai. Zvanu policijai,peec stundas+ policijas ekipaazza man paarzvana, kur esot tie dzeeraaji , neviena tak neesot tur. Es saku vinniem, varbuut juust vareejaat peec...3 stundaam piebraukt , a? Karoche , te sskkiro, kas ir svariigaaks, tur brauc vispirms laikam. Ja kaads tiessam mirst nost,un tas ir skaidri jaapasaka trubaa zvanot , ieradiisies 5 minuuteees visi, aatrie, policija un pazzarnieki.
Pareizi dariiji, ka pazvaniiji, nav pat ko te apspriest. Tikai vajadzeeaj piebilst, ka nekustaas..ja reiz taa bija. Atbrauktu aatraak. Un, tiessam, izskatiijaas, kaa bomzis? Jo arii paareejiem, mums, var palikt slikti uz ielas......:(

Astronaute  Man krustmeitai ir diabēts. No hipoglikēmijas (kad cukurs nokrītas ļoti) noģība, iekruta peļķē. Visi gāja garām. Laikam domāja, ka piedzērusies vai sanarkojusies. Kaut kā savācās pati, bet cits var arī tajā peļķē nomirt.

Astronaute  Pati esmu zvanījusi. Tur ir tāda pratināšana - kur guļ - dodiet precīzu adresi. Manā gadījumā gulēja uz ielas vietā, kur māju blakus nav. Operatore jau neapmierināta. Tad sākās - pieejiet, noskaidrojiet, kas noticis. Sapratu, ka jēgas nebūs. Ārā vasara, virs +30 grādiem. Piegāju, pajautāju. Paprasīja dzert. Aizbraucu uz bodi, nopirku ūdens pudeli, iedevu. Cilvēkam tiešām ar to pietika. Varēja piecelties un iet. Protams, ka bija iedzēris. Novēlēja labu vīru. Tā, ka dots pret dotu.

MP_94_95  Nu redz kā Astronaute, objektīvi novērtēja un darīja; labs vīrs arī tā darītu. Starp citu, viņam bija labs novēlējums un es esmu klāt :)

preilene  Epifanija, labāk nemaz nedomāt par to, ka šie cilvēki ir kādam ģimenes locekļi un kādam ir svarīgi (vismaz bijuši svarīgi). Viņi paši to sev ir nodarījuši ar savu dzīvesveidu, attieksmi, slinkumu. Manuprāt, valsts viņiem palīdz – ir patversmes, pabalsti – ko vēl? Es arī agrāk domāju, ka viņiem var palīdzēt – nodrošināt dzīvesvietu ārpus Rīgas (tik daudz pamestu māju), kur paši varētu sev izaudzēt ēdamo, nomazgāties. Bet šis esot jau mēģināts – nedarbojas. Viņi tāpat aizklīstot atpakaļ, jo grib dzīvot šādi, uz ielas. Laikam jau ir kaut kāds kaifs šādi dzīvojot.

av2  ar to diabeetu ir tiessaam traki, izsleedz cilveeku momentaa . Man koleeggim nesen maasa peldejaas baseinaa, un.... noggiiba deel cukura. Neviens nepamaniija laiciigi.... :((

Morrigan  Preilene tas nav nekāds kaifs, kā kkas tāds var ienākt vispār galvā?.... tas ir elementārs slinkums...jo tā ir vieglāk - pasēdēt, paubagot, "nopelnīto" notriekt šmigā vai narkotikās... a tu gribi lai tāds atkarīgais brauktu dzīvot sazin kur, rakt sev nepiederošu zemi, audzēt kartupeļus, ja paveiksies tos vispār novākt.. cerībā, ka pa garo ziemu tai neapkurinātajā būdā ar tiem izdzīvos?

baalzams  https://www.youtube.com/watch?v=42t-NCCbShQ

SmalkaisStils  tu esi dzīva- tev nav vienalga ! ir miruši( dvēseliski) tiem ir vienalga. Tie paies bēdās nonākušam garām.

SmalkaisStils  Tiesa bez žēlastības ir tam kurš neparāda žēlastību ! tāds pants no Bībeles. To sauc par žēlastību .

Piparkuka  Es arī vismaz 2x zvanīju, kad kāds gulēja un nokrita zemē, abi visdrīzāk dzēruši.
Sai gadījumā drīzāk jāsaka, ka izdarīji labu darbu, jo - Tu ziņoji!
Tas, ka viņš ir i...., tā viņa problēma. Bet varēja būt normāls cilvēks, tāpēc- viss ir OK.

Piparkuka  7. tramvajā viņi vakaros brauc uz patversmi!... un pie tirgus pieturā dzer odekolonus:(

Jurij- ne jau nu sieviete ies klāt, ostīs un skatīs vai elpo. !

vilx  Gaidi tagad rēķinu par viltus izsaukumu.

Zars  Skatīties uz otru cilvēku no augšas, tu drīksti tikai tad, ja palīdzi viņam piecelties....

Stika  Šovasar bija situācija, ka mēs ar savu vīrieti sestdienā gājām uz mājām no pārtikas veikala. Pa priekšu streipuljoja stirpri iereibis, nošnjurkuša paskata vīrietis. Streipuļjoja kamēr pēkšnji nogāzās zemē un stipri atsita galvu pret trotuāru, kā rezultātā vinjam sāka asinjot galva. Ne mirkli nešaubījāmies un izsaucām ātros. Ātro palīdzību sagaidījām un tikai tad devāmies tālāk. Cietušo savāca un aizveda uz slimnīcu. Jutāmies, ka rīkojāmies pareizi, jo cilvēks vien ir.

Mareks1976  Tu darīji pareizi, vēlējies palīdzēt. Vienaldzība ir dvēseles paralīze.

Deavids  https://youtu.be/mmsb63KbSGA?t=318

nakunakutekuteku  Līdzīgā situācijā vispirms vizuāli novērtēju vai bomzītim tā glābjamā niere vēl varētu būt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu