Precētas sievietes.

Kāpēc te ir daudz precētu sieviešu? Dod cerību, satiekoties saka ka ir precēta. Ko man darīt ar cita vīra sievu? Vēlos brīvu. Kāpēc jāmelo?

saulite34  Ar precētām sievietēm vēl intresantāks sexs,nekā ar neprecētām,precētām sievietēm ir lielāka pieredze ar vīrieti,vinas ir lielas psioholoģes,vinas redz vīrieti,ar ko vinai nav garlaicīgi.[c]

Ja jau tik lielas psiholoģes ir tās precētās,kāpēc tad nav laimīgas ar vīru,labāk vīram būtu sniegušas to interesanto seksu.

Keel  saimnieks3- absolūtas muļķības. Vairāk zin par vīrieti... vienu, jā :D

Felde  12.08 100% ! 10 mitniekaa ! :)
Cilveks neciena sevi! Jaa,izsskkiries-un aidaa!
Ja jau tas otrs ir tik slikts,vai neinteresants-ej savu cellu,neatskaties! Ir pa kadam iznemumam,kad tas maajaas,visbiezzak sievieta-manipulee ar viiru,ssantazze,draud ar berniem,...kaadu laiku izdodas pieturet,bet ne ilgi. Zinu sievieti,kura sleepa dokumentus,lai nevaretu iesniegt sskkirsanos..beerniem briesmu lietas staastija par teevu,braukaaja pa babulliem...vakteeja nokliidusso viru,lai gan viirs pat nesleepa,ka vinam ir cita,un atpakal neies,ar to ortu gaaja sabiedriibaa,nesleepaas. Bijussajai nepieleca,laadeejaas,kkengaajas,dauzija vira massinu,suutija visadas zinas,itkaa no citaam,un sievietei arii,lai itkaa nomelnotu.... Nu ir jau arii preceetaas reizeem slampas!!! Un no taadam jaamuk! Ssia ir gadijums,kad nedrikst vainot jaunienaakusso sievieti! vai viiru. Taadas mimras,kas maajaas ssadi uzvedas,nav cienas vertas.

bumpastiks  Precētās sievietes ir ļoti izdevīgas tādiem pašiem precētiem izklaižu meklētājiem vai arī tādiem kam neko nopietnu nevajag.Un protams ka viņas ir labākas tādiem kam patiesībā neko labu,skaistu,nopietnu nevajag izņemot drāti.A Tā skatoties no piekrāpto vīru viedokļa vai prastas palaistuves ir kas labs?(Par večiem staiguļiem var teikt to pašu)

rokons  Te apspriežamajā tēmā ir pieņēmums, kas tēmu pārāk vienkāršo.
Vīrieši te esot tāpēc, lai pēc iespējas ātri dabūtu sievieti gultā, jo precētās esot laulībā nepietiekami daudz dabūjušas.
Iespēja, ka laulībā ir ne tikai sex, bet arī daudz kā cita deficīts( nedomāju - naudu), un šeit atrodoties, meklē to, kas varētu piepildīt trūkstošo.
Augstāk minētā radikālā metode - ja kaut kas nav labi, šķiros un skrienu kur acis rāda, ir bezjēdzīga, jo nekur nav teikts, ka aizskrienot kas labāks radīsies. Nemaz nerunājot par bijušās kopdzīves pēdām - manta, bērni, mikrosabiedrība.
Visu nosaka mērķis, kāpēc precētās sievietes un vīrieši ir te. Tas katram var būt citāds

Felde  rokon,nu te nepiekritiissu,tikai neizleemigs taa var teikt-nu ko tad es skriessu,ja nu gadaas vel sliktaaka.... Par sso necienu cilveekus! Labaak mekleesies,lasis slimibas,meegginas visus pec kaartas-aplipinas to,kas maajas....melos,ccakarees,apzags savu ggimeni...jo,ja kas nepatiks,buus tak kur iet,kaads mulkkis tak maajaas gaida! Pretiigi!
Ja tiesam gribi iet-ej! Bet nepazemo sevi,sievu un bernus! Vai viiru un beernus! Manta? Mikrosabiedriba? Veel-ko mammuks teiks... Jeeliissi ne cilveeki!!!

rokons  Kāds tam sakars ar slimībām? Tramvajā var sadabūt kādu vīruskaiti bez problēmām. Kāpēc ģimene būtu jāapzog?
Pie zināmiem ienākumiem, izdevumi blakussakariem var būt fona līmenī, ja gribēsi dzīvot normāli, nevis speciāli zīmēties.
Un radikālais viedoklis, ka manta, mikrosabiedrība ( dažādos līmeņos, dažāda ), bērni ir kas nesvarīgs, nez vai ir vislabākais, ko var panākt.
Lekt bez izpletņa ir drosmīgi, bet ar izpletni - saprātīgi

Felde  Tramvajam ar ssada rakstura slimiibaam-maz sakara! Ggimene tiek apzagta-nejau burtiskaa noziimee!-vazannkki velta maz laika berniem...vel mazak otrai pusiitei..(te ir tik daudz ko zaudeet....ja kads vazaajas) briinos,ka nesaprati!
Paldes par skaidrojumu,viss skaidrs! Neveeletos satikt ssadi domajossu virieti!
Piedotu,saprastu,atlaistu ja aizietu-pamestu,bet nekad ssadus melus,un vazaasanos! Zemiski!

ube  Precētie ir labi izmantojami tikai savtīgos nolūkos, jo nav ņemami nopietni par pilnu. Tas nu ir pierādījies ne vienu reizi vien. :)

elfu_mazulis  Tiešām nesaprotu, kāpēc citos sašutumu izraisa sveši gultas prieki. Kā tā var! Ak šaumas! Vai nav vienalga, ko citi dara savā guļamistabā? Varbūt tām precētājām ir ar vīru atvērtas attiecības, vai vīrs vispār lūriķis, vai impotents, bet visādi citādi superīgs cilvēks. Kāda mums darīšana, kamēr tas neskar mūs tieši. Un lai neskartu, vienmēr var šeit oho pajautāt, pirms vispār tērēt laiku. Un attīstīt sevī prasmes, lai saprastu, kad tev melo. P.S. Pati esmu megakonservatīva, tikai ar vienu, pēc kāzām, tumsā, vienā pozā, reizi mēnesī bērnu ieņemšanai. Bet citus nenosodu. Kaut vai uz debeskrāpja jumta, pieturoties ar vienu roku un mēģinot nokrist.

Ziemeljblazma  OHO ir vesela gūzma vīriešu, kuri tieši precētās un "attiecībās esošās" grib. Tā kā...Netaisi problēmu, kur tās nav un jau pašā sākumā sākumā pajautāt sievietei to, kas Tavu prātu tagad nodarbina.

Geisha  Meklē labāku. Atradīs labāku, pametīs to ar kuru patreiz dzīvo. Neatradīs? Sapratīs, ka mājās esošais ir labāks par dabonamajiem. Varbūt nāks pie prata.
Atnāca kliente. Bija kaut kur no Kurzemes. Masāžas laika viņa man stāsta, ka grib šķirties. Viss, vīrs slikts. Ģimenē 3 bērni vel audzināmi. Draudzene iestāstījusi, ka iepazīšanās portālos varot atrast ko sirds kāro. Vīrs ne dzer, daudz strādā, romantika pazudusi. Mēģināju iestāstīt, ka viņai ir rozā brilles uzliktas, bet nedomāju, ka sanāca vest pie prāta. Iespējams, ka tā pati draudzene noskatījusi draudzenes vīru un sabojājusi sievietei domāšanu.

drufulis  Man īsti nav saprotams kapēc te lielākā daļa komentētāju ir tik lieli žultspūšļi.. Precēts vai neprecēts, visiem ir tiesības uz laimi! Precētajām arī gribās seksu, bet visvairāk jau romantiku, piedzīvojumus rutīnas pilnajā dzīvē, atzinību un mīļus vārdus.. Krustu nesot var arī nedaudz izklaidēties.. 😉

Felde  21.48 un kur paliek godigums,uzticessanas,pallaviiba? kur paliek milestiiba? Kaa var skatiities otram aciis-atverot durvis,paarnaakot maajas? Manii nav ne mazuminna zzults... Un sen nav roozaa brillu..un tomeer...

PaisumsBegums  21.48
Precētās bija tās, kuras stingri uzstāja altāri, lai baznīcā zverētu — uz mūžu mūžiem uz tādā garā...
Tad lai izškiras un dzīvo pēc taviem principiem un nejauc galvu citiem! Redziet, laimi sagribējās ārpusē, redziet, drufuļa domātais krusts spiežot.

Geisha  21.48 cik saprotu tad pats esi precēts. Tev mājās ar sievu trūkst sekss?????? Kā Tu sievai piedāvā seksu:"Nāc pildīt laulātās pienākumus!" vai ar to pašu romantiku, mīļiem vārdiem un glāstiem uzturi sievā kaisli tādu, ka viņa Tevi vedina uz gultu? Romantiku un piedzīvojumus ļoti labi var rast ģimenē. Dodaties visi kopā kādā pārgājienā vai izbraucienā. Latvijā ir tik daudz dažādu iespēju. Izpētīji Latviju dodies tālāk ar saviem mīļajiem.
Starp citu kad Tu pēdējo reizi sievai ziedus dāvināji vai aizvedi uz kafejnīcu paēst saldējumu? Kad bijāt kino pēdējā rindā,lai tur sabučotu sievu tā, ka sieva gaida seansa beigas lai vīru ātrāk dabūtu gultā? Izmīlē sievu siena zārdā vai klusā mežezerā un krusts pazudīs kā nebijis.

Kaskaade  Geiha, katrai sievietei tak savi fetiši.es piem par šitādiem gājieniem izrakstītu no mājas grāmatas ārā

Kurts69  precētās ir vislabākās! Zina ko grib, ir pieredze, prasme un nav brīvas. Tātad - daudz plusi un maz riska:)

Felde  Pieredzes nav jaunam sievietem,paarejam ir! :) Nobriedusi sieviete vienmer zina ko veelas,ir prasmiga... :) Nav jabut aiznemtai...-tikai sapraatiigai,apzinaties,ka precets virietis vinu izmanto kaa sex objektu,un grib lai sieviete tur muti,klusee un netraucee...kamer virietim atkal nesagribas! -kamer vins pats nemeklee! :) Tam izdeviigakas ir aiznemtaas! Viss ir vienkaarssi-viriessi grib pamullkkites ko izmantot.... :) lai nav janopuulas.

daris  Iekš OHO esmu jau daudzus gadus - k/kā tomēr tās precētās nav sastaptas !!!!!!!!!Atceros tikai 1

Virinss  Preceets jau nav miris! :):):) ceriiba ir!
Vel pasaki ka tev nevainiigu vajag un Seit neatrodi, tad gan buutu iipasi smiekliigi :))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu