Mērķi

NLP saka, ka visgrūtāk esot cilvēkam noformulēt kkādus mērķus dzīvē. Jums ir kaut kādi mērķi, uz ko tiecaties?

gertrude  tādu lielo un milzīgo mērķu nav, drīzāk, kā orientieristam, ir kontrolpunkti, atzīmējies un kaut ko esi sasniedzis. un vēl kā misteram Fiksam no ,,80 dienās apkārt zemeslodei´´ ir plāni , vismaz divi :)

neko  Interesanti pēc kādiem tādiem kritērijiem var izsecināt ka viduslaikos cilvēki bija laimīgāki?:) Cilvēki ir tādi radījumi kas pamanās būt laimīgi jebkuros laikos. Ir protas arī tādi kam tieši tā pat viss ir slikti neatkarīgi no laika kurā dzīvo.

saulite34  Nu, cik es saproptu, tad te nevienam nav tāda mērķa dzīvē, uz ko viņš mērķtiecīgi strādātu un virzītos. Visi tik dzīvo nost - "kā sanāks, tā būs labi" :[c]

Daudzi dzīvodami kā sanāks ir daudz laimīgāki par tiem,kas par katru cenu cenšas piepildīt savus mērķus.

vilx  Šodienu nevajag novērtēt par zemu, jo viss notiek šodien. Ja arī tiks sasniegts kāds mērķis, arī tā diena tad būs "šodien". Ja jāpazaudē šodiena lai kaut kad varbūt kaut kas.... nu tā manuprāt ir dzīves izšķērdēšana.

Kaut vai - uzbūvēšu māju un tad apprecēšos, a hres,,, māja ir ,a ko precēt vairs nau.

Milda51  MP_94_95 NPL- neirolingvistiskā programmēšana.Vairāk googlē.

rokons  Mērķi ir ļoti vēlami, lai nemaldītos trijās priedēs, bet spraužot lielus mērķus nedrīkst mazos aizmirst, jo ar to palīdzību var veikt vajadzīgās korekcija,jo lielie mērķi nav vienkārši sasniedzami, uz tiem ejot daudz kas jāpamaina, reizēm arī pats lielais mērķis

Geisha  Pensiju sagaidīt.

Piparkuka  Neiro lingvistiskā programnēšsna... nu gan:) Tāpat tas izsaka tieši tikpat, cik 0. )))

Stika  Bērnus uzaudzināt par krietniem cilvēkiem, pēc tam kad būs - mazbērnus. Citu lielu mērkju nav, pārējais viss it kā ir. 👌

Ziemeljblazma  Man ir mērķi tikai katrai dienai. Dzīvoju šodienai un stipri tālāk neko nedomāju t.i. mērķu man nav. Toties man ir VĪZIJA.. :))))))

jokdaris  Manuprāt mērķi jau sākumā vajag izvirzīt tādu,kas nav viegli sasniedzams un lai to īstenotu ir vesela čupa mazu mērķīšu jārealizē,paņemsim piemēram to pašu ceļošanu,kā mērķi uzliekot izbraukt visas pasaules upes,sāc ar latvijas upēm,tas jau aizņem laiku,procesā ir vesela čupa lietu kas jāapgūst,ar kādām laivām kurā vietā labāk braukt,nometnes,ekipējums,maršrutu pētīšana,brauksi ārpus latvijas valodas,vismaz angļu jāpamācās un visu dzīvi tev ir uz ko tiekties un tur tev ir gan aktīvā atpūta,gan čupa jaunu iespaidu,gan piedzīvojumi,kā arī forma jāuztur,plus vēl ar interesantiem cilvēkiem tiecies,procesā vēl visādas idejas rodās,kādreiz bija tāds eksperiments,kad bērniem prasīja laimi uzzīmēt un lai ko viņi nezīmētu,tā bija kustība,protams ka vajag arī atpūsties,bet arī viens no mērķiem var būt,ka esi kustībā,mācies,ņemies ar kaut ko,darbojies,jo tikko tavas intereses beidzās ar darbu un televizoru un alus pudeli rokā,tā tu sāc stagnēt un tev ir arvien grūtāk reaģēt uz mūsu dzīves straujajām izmaiņām...!!!

Vaukskis  ..Nav !

skabarga60  Mērķis? Laikam jau gluži nevarētu saukt par mērķi jo laikam būs jāsauc dzīvo tik nost. Izaudzināt bērnus par labiem cilvēkiem, palīdzēt mazbērniem, vecākiem.Tie ir tie ikdienas mazie darbiņi kurus varētu arī saukt par mērķi. Tagad ir viens mērķis kurš jau paliek par grūtu jo mērķim jāskrien no muguras līdz un nevar vien noķert. Līdz ko tuvojas tā atkal attālinās. Kaut rāpus, bet jāķer-tā ir tā ilgi gaidītā pensija.

jurks  Dzīves Mērķis? Tam jābūt kaut kam lielam! Dzīvot tā, lai maniem senču senčiem būtu prieks par mani! Lai viņu daudzie upuri nebūtu veltīgi, kas tik viņiem bija jāizcieš un jāiztur lai šo dzīvības ķēdi saglabātu nepārrautu no pašiem dzīvības sākumiem uz zemes! Mēs esam šajā saulē pateicoties tam, kā dzīvības ķēde nav pārtrūkusi nevienu reizi, bet cik daudzos gadījumos tā ir pārtrūkusi un viss, turpinājuma nav! Novērtēsim šo īpašo atbildību, kas ir uz mums!!! Un protams Tā Kunga priekšā būs jāatskaitās par Viņa uzticēto mums ,bezgalīgi vērtīgo ,vērtību apsaimniekošanu!!!

Liepa53  Esmu dzirdējusi daudzu laikabiedru mērķus un sapņus. Tie visi bija reāli, bet nav piepildījušies. Arī manas vīzijas aizgājušas savu ceļu. Pat baidos ko prasīt. Galvenais būt pasargātai no lieliem pārbaudījumiem un priecāties par katru jaunu dienu.

Mr__Nobody  Iespējami labi dzīvot, pēc iespējas mazāk strādājot. Uz to tad arī virzīšos un piestrādāšu. Oj, nē, piestrādāšana atkrīt.

Blanche  nav nekāda mērķa, un arī tā var dzīvot.

Kvarta  Apprecēties līdz Ziemassvētkiem.

vilx  O, šito mērķi jānošpiko - apprecēties līdz Ziemassvētkiem.

MP_94_95  Kvarta, līdz kuriem Ziemassvētkiem? Tev tie priekšā vismaz 70 :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu