Vai jūs pats esat sev problēma ceļā uz attiecībām ?!

OHO vīrieši (īpaši aktīvie komentētāji )...vai jūs pieļaujat domu, ka problēma ir Jūsos pašos , ka gadiem nevarat atrast sev otru pusi ?!

Pilskungs  Nemeklēju te nekādas attiecības !

Vaukskis  ..Pieļauju un samierinos ar to, kā ir

Ziemeljblazma  Nē, nē, nē... Man jāapbēdina OHO sievietes, jo vairums šeit esošo vīriešu nemeklē NEKO!!:)) Viņi vienkārši izklaidējas, aizpilda ikdienas tukšos mirkļus, paspodrina savu "ego", neko negaidot, neko necerot, neko negribot! Un tā to ar jāpieņem.

ube  Meklē gan, seksiņu meklē....kas patiesībā jau nav slikti. Tik nemāk visu tā pa smuko darīt. "Kas māk, tam nāk"...

Keel  Re, piemēram, Ube māk visu labi :D

Jo mēs nemākam, kādam IR jāmāk :D

Pipec vnk...

ube  Jā keel, sievietēm seksiņš nav dzīvības jautājums, ar kuru katru rupju veci nav vajadzība ielaisties. Tā ir kā konfekte, kas ir garšīga, bet var arī iztikt.

Kurts69  Ak vai cik plaša tēma. Te jau seminārs jārīko, vismaz divu dienu.
Man gan nav īsti skaidrs, kā var secināt ka cilvēkam nav attiecību gadiem, no tā ka viņš ilgstoši ir Oho? iespējams ka viņam to attiecību šai laika periodā ir bijis desmitiem. Jeb attiecības ir tikai tajos gadījumos, kad gadiem dzīvo kopā?
Un no kurienes daļai sieviešu tā upura domāšana, ka viņas tiek "Palietotas" vai "Izmantotas" un tad pamestas? Izklausās ka viņas sevi cēli dāvājušas kādam svešiniekam, smagi cietušas un tad pamestas dziļā depresijā. Vispār jau no randiņiem un seksa normāli cilvēki gūst abpusēju prieku. Nav viss vienos vārtos. Ir pietiekami daudz sieviešu, kas negrib neko nopietnu un tieši tāpat "Izmanto". Varētu padomāt, ka visas jūt sevī nepieciešamību kļūt par mājsaimnieci, aptekalēt kādu vīrieti vai dzemdēt/audzināt bērnus.
Katram savs ceļš. Un jā, protams mēs visi zināmā mērā ietekmējam savas iespējas uzsākt attiecības. Bez šaubām.

Geisha  Viss jau ir atkarīgs cik pašām/i gadi. Ja 30- 50 tad jau meklē nopietnas, attiecības ar domu tikt pie gredzena pirkstā. Ja ir jau 60 gadi tad sievietes bieži vien vairs negrib to vīrieti mājās. Būsim godīgi! Cik ir 60 gadīgu onkas kuri ir lietojami gultā? Gaužām maz. Bet, ja viņš ir lietojams gultā tad iespējams viņam ir reti negants raksturs. Tanta kura dzīvē ir izgājusi visu dzīves akadēmiju vai viņai tagad nepieciešams tas negantais onka? Seksam? Atnāk 50 gadīgs plyonka, par pīrādziņu cukas iztīra un brīvs līdz nākošai reizei. Viss. Un nekādas galvas sāpes.

Gajputns  Ievinjatas jaunkundze rakstīja, ka te "daļa vīriešu domā, ka te ir gribu.lv".

Būsim reāli, tā arī ir. Un visiem šis meklēšanās zīmogs ir uzspiests un to ir ļoti grūti dabūt nost otra cilvēka acīs, pat ja kāds (-a) tiešām ir kārtīgs un godīgs. Diemžēl, dāmas, sučkas (alkatīgas vai vienkārši) zīmogs jums velkas līdzi (loģiski, ka tas pats ir arī uz otru pusi un attiecas uz kungiem).

Piparkuka  Jā, tieši kā Tessa saka- nevar izturēt, ka visi (daudzi, it sevišķi vīrieši tagad) iedomājas, ka te visas sēž tikai dēļ sexa (un uzreiz, uz sitiena) un meklēšanās.
Absurds.
Vienkārši- absurds.

kokote  Pa lielam PA esošie ir garīgi un miesiski veseli ar abām pusēm. Vēlēties atrast kādu ar ko būt kopā, parunāt, pasmieties, pamīļoties u.tml. tas ir tikai normāli katrai garīgi veselai cilvēciskai būtnei. Nez kāpēc vēl cik tur desmitgades pēc PSRS sabrukuma, daļā sabiedrības pastāv tas kaunīgums, jo sex taču bija rupjākais, ko uz sētām rakstīja, tā taču vispār nebija, par to runāt- tad bija - fui un pagrimums, un kaut kādas attiecības starp vīrieti un sievieti varēja būt tikai pēc zīmoga iespiešanas pasē- tagad laulības apliecības saņemšanas.
Normāli ir vēlēties attiecības ar kādu konkrētu vienu cilvēku un kamēr to vienu konkrēto satiec (vai arī nesatiec) kāds laiciņš var aizskriet un zem guļoša akmens ūdens netek. Un nav veigli procesā saglabāt optimismu, dažreiz iestājas rezignācija un dažreiz žults uzmutuļo. Un kas par to? Mēs esam cilvēki, kļūdāmies, galvenais saglabāt tās cilvēcības robežas.
Apsmējos, atceroties Burkas k-dzi un viņas pieeju.

preilene  Es neesmu sev problēma ceļā uz attiecībām.
Bet jautājums laikam bija par vīriešiem kā problēmu. O jā – viņi ir problēma – maisās pa kājām visādi ne-tādi, tāpēc, lavierējot caur viņiem, pagarinās distance līdz tam vienīgajam-īstajam. Bet jāskatās uz to pozitīvi – staigāt ir veselīgi un pašreiz soļus skaitīt ir moderni.

Keel  Preilene- Tu tāda pieaugusi meitene un tici tam ´´vienīgajam-īstajam´´ mūsdienu pasaulē?

RRAGANA  Keel-a kas tur tāds? Es arī ticu, ka katram ir paredzēts tas vienīgais, īstais!

Lobo1  Un tad nākošais vienīgais un vēl viens un... Paradoksāli, ka sievietai katrs nākošais ir tas īstais. Nav ziepju gabals- nenodils. Nav svarīgi, kurš pirmais, svarīgi kurš pēdējais. Nav svarīgi, kurš bērnu pagādāja, svarīgi kurš audzina. Oi, nosmieties no jūsu filozofijas!

RRAGANA  Lobo1-kurš saka, ka katrs nākamais ir īstais? Varbūt tas bija pirmais! A varbūt vispār neizdodas satikt šajā dzīvē, bet tikai nākamajā. Un nevajag smieties par citiem, iesmej ka nu labāk pats par sevi(kaut gan izskatās pēc bildes, ka jau smej😏)

preilene  Keel, protams, ka ticu. Tas taču ir skaisti.

Lobo1 – tie, par ko Tu raksti, ir tie šķēršļi, kuriem cauri jālavierē, ik pa laikam pret kādu paklūpot. Un smieties ir veselīgi ;).

Keel  Preilene- es nesaku, ka nav skaisti. Es par to ticību ;)

rokons  Attiecību veidi tak ir tik dažādi.
Te dominē sieviešu kārtas uzskats, ka vīrieši sexu meklē.... Bet ja sieviete var tikai sexu piedāvāt, tad jārēķinās ar profesionāļu konkurenci. Tagad cenas ap 30 - 50 EUR. Patiesi, nav daudz.
Attiecības veidojas uz savstarpējas ieinteresētības un izdevīguma pamata tādos ietvaros, kas abām pusēm ir interesants, vajadzīgs un drošs pret negaidītām situācijām no otras puse.

preilene  Keel, ja neticēsi, tad nekā arī nebūs ;).

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu