Senākie OHO lietotāji?

Vēl vispār kādi tik seni ir palikuši? :)
Mans Profils izveidots: 2001-03-09 13:22

skabarga60  Pirmo reizi parādījos septiņi gadi atpakaļ un sākumā nedomāju, ka tas laiks tik ātri paskries. Sākumā pat neērti bija un nezināju ko atbildēt uz ne tik piedienīgām vēstulēm. Labu skolu esmu šeit izgājusi un iepazinusi cilvēkus. Diemžēl nācās nomainīt savu iemīļoto niku. Grūti tas nācās jo pieaudzis bija pie sirds, bet tagadējais sāk iepatikties jo esmu arī dažam skabarga attiecīgajā vietā.

Ievinjata  Es atceros vēl ļoti darbīgu un interesantu Oho čatu...

madeira222   2017-11-14 23:02 tad tika mans profils izvedots... bet šķiet ka kaut kad senāk ar bija...

Piparkuka  Zinu, ka biju te 2004.g.

vilx  Uj, 2010-06-08 00:27. Un esmu ievērojis, ka, ja arī gadiem nav lietots profils, viss darbojās.

elsa  Oij, es jaunuve...no 2008. gada 24. jūlija, bet laiku pa laikam deletējos.

elfu_mazulis  Kādi padsmit gadiņi jau ir, bet nu man gribētos domāt, ka ne tuvu 18, ID jau kilometrīgs, tad jau nav tik traki ))

VECA_PIEPE  Ui! Ta te visi tik senili,..."es tikai vakar te piereģistrējos" (c) /...un tā ento reizi pēc kārtas un ik reizi svaigā nickname/.

av2  2004.

Kaskaade  Samērījāties? Malači, apsveicu 😜👍😂

DanaL  Es jauniņā :))

Profils izveidots: 2014-11-03 20:29

murmulisa  Esmu pietiekami sen, lai zinātu, ka daudzi ohoieši ir atraduši jaunības eleksīrus un nenoveco savās profila bildēs pat 10 gadus. Bet, jāatzīst, ar pārtraukumiem. Un vēstuļu saturs arī vairs neizbrīna....

Chris1986  murmulisa, nezinu, man nez kāpēc liekas, ka daudzi vīrieši ir tik ļoti vīlušies, ka nemaz te aktīvi vairs nemeklē iepazīšanās, vai arī libido vairs nedzen kokā, un vnk peld pa straumi - kas būs, tas būs, bez kādām jūtamām aktivitātēm. Nu, tas man tikai tā rādās, var jau būt, ka tā nemaz naua ..

brazdaikis  Profils Brazdaikis izveidots: 2001.gadā 24. augustā plkst: 13:58
ID: 30744
:)

feini_  Paskatíjos-jau no 2008.gada decembra,vienu menesi izdzéßoties un atgriezzoties.

bumpastiks  Es ir pavisam bēbis,pat 3 gadi vēl nav:D
bet esmu paspējis gan riktīgi paspīdēt,gan savu dāmu atradu,gan arī guvu daudz vērtīgas atziņas par cilvēku psiholoģiju un uzvedību virtuālā vidē.Tātad kopumā esmu guvis maksimumu ko var gūt!!!

welcome  Bija te kādreiz dāma ar niku Adamsone..Man ļoti patika viņas komentāri šajā sadaļā, faktiski paši trāpīgākie un interesantākie..Sen neesmu manījusi..

Araabs  Es te grozos no tiem laikiem kad Mārtiņš vēl bija jauns un kad Lapsācijs un KO bija tīri cērtamas eglītes:))Bet niki jau mainās un es te ar pauzēm gadu garumā.

RRAGANA  Nu vienalga, cik katrs TE ir vecs, bet vecākais, ko izdevies atrast ir šis te(nezinu, kas tas i, bet kaut kas starp PA un DG):
http://meeting7.oho.lv/?cmd=redsleja

Šad tad incanti palasīties un secināt, ka iet desmitgades, mainās naudas, mainās valdības, bet kopumā-cilvēku attiecībās jau nekas nemainās 😄 Visādas peripetijas kā bija, tā ir un būs!🙂

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu