Uz ko tāds varētu cerēt meklējoties Oho?

Pamēģināsim iztēloties kādu vidusmēra kungu pāri 40 vai 50 gadiem kam ienākumi butu vidēji vai pat zemāki par vidējo.Paskats nedaudz laika zoba paburzīts.Brīvdienās šad tad ieķertu kādu mēriņu un tad ar viņu varētu aprunāties par dzīves jēgu..Seksu vairāk gan gribētu nekā varētu,bet nu apsolītos censties.Īsāk sakot pavisam parasts vecis!!!Bet ar sapņiem atrast savu princesi!
Vai varētu cerēt Oho atrast savu mīlestību?
P.S.Tas nav par mani (jo esmu neparasts:D) vai arī par kādu citu-tēls ir vispārējs kādu ir daudz!

Keel  Es gan princesi negribu. Ne atrast, ne visu pārējo. Lai pūķis viņu atrod un ...nu ko jau tur pūķis ar princesi dara.

av2  saac ar ienaakumu pacelssanu (x3 , minimums ), tad sevis kaartiibaa savessanu, nu...sportinns, lai nav riepa, un zobinni jaasaliek utt.
Un viss buus OK.

Jason  Ja jau pat Tu, Bum, atradi savu princesi, tad Tevis aprakstītajam "parastam vecim" izredzes ir pavisam labas. ;)

Tessa  atliek tikai nosminet par tadiem bumbastikiem un traceriem, kuriem tik smagi iet ar sievietem.
elsa, varbut, musu kopiigo fotku šiem paradiit, meibi tiešam aizies ar sirdi un PA bus miers))

otrs. ja viirietim ienakumi ir zemaki par videjo, yas jau vien liecina, ka vinjsh ir stulbs, slinks un nekam nav deriigs. pirmais, kas par cilveku var pastastiit-uz ko vinjsh ir spejiigs, ka ir realizejies, tie ir rezultati. Ja tie ir minimalkas apmera, tad lai nu tiešam paliek pats ar sevi.

Jason  "pirmais, kas par cilveku var pastastiit-uz ko vinjsh ir spejiigs, ka ir realizejies, tie ir rezultati."
Pastāstīšu Tev kādu piemēru par rezultātiem. Kādreiz darba ietvaros gadījās tikties ar vienu viduslīmeņa priekšniecīti... neteiksim, ka saruna bija kāda nepiedienīga vai vulgāra (runājām par darbu), bet visa neverbālā komunikācija no viņas puses varēja raksturoties ar vārdiem "varam te, tūlīt un uz galda"... Man radās interese, no kurienes tāda mamzele cēlusies un kā tikusi par priekšnieci. Papētīju. Izrādās, meiča uzreiz pēc augstskolas, nepaspējusi darbā apsildīt degunu, jau kļuva par zemāka līmeņa priekšniecīti, drīzumā pēc tam saņēma nākošo paaugstinājumu, tad vēl. Un tas ir pie tā, ka nekādas īpaši ģeniālas prāta spējas tur nebija vērojamas. Toties "bufera" zona gan bija iespaidīga... Kā karjera izveidota, katrs var labi iedomāties. Šobrīd iepriekš aprakstītās personas karjeras izaugsme ir apstājusies - laikam jau izlaiduma gads vairs īsti nekotējas.
Un te nu jautājums: vai tiešām šajā gadījumā rezultāts būs svarīgāks par veidu, kādā tas sasniegts?

Tessa  mes runajam pilniigi par dažadam lietam, Jason. Protams, arii viirietis ar labiem ienakumiem var but vulgars un prasts kretiins. Bet tad vinjsh bus uz vienas latinjas ar guljošu uz divana slinku neveiksminieku ar minimalku.
skaidrs, ka jaskatas plašak un kopuma. tev ir piemers, man ir piemers, jautajums, vai kads no vinjiem tiks gribets?
bet tendence nolikt pretejo dzimumu iet cieši kopa visas bumbastika temas. ko grib, to sanjem.

Ziemeljblazma  Meklējoties? :))) Ja meklēsies, tad kaut ko jau atradīsi! :)) Viss atkarīgs no tā, ko gribi sameklēt.

Virinss  Viirietim, lai iepaziitos ar sievieti nepieciesams 1. kaart iipash praats, 2.kaart humora izjuuta un merkjis dziivee! Nauda saja saraksta neietilpst, ejot mediit - neiepeerkas! :)

Keel  Virinss- nauda ir enerģija. Attiecīgi- kotējas gan. Medīt nesanāks bez enerģijas un visa pārējā, kas ap to.
Tas, ka vecis darbspējīgā kondīcijā žēlojas un sēž bez naudas, tomēr kaut ko liecina par viņu. Te nav runa par īpašajiem gadījumiem.

RRAGANA  Nu protams, ka var cerēt te ko atrast! Un ne tikai te, bet arī visos citos iepportālos!
Un atrast var tieši tādu pašu dzīves apburzītu mamzeli, ar vidējiem ienākumiem, kura sexā gribētu iedot vairāk, bet iedod tik vien to, ko var. Un tad abi kopistiski glūnētu pirmo rīgu, aprunātos par kaimiņu trīsstūri jāni un skaidrīti un taņu... Tāds tādu atrod! Un, ja vidējais svērtais mužiks uzliks princeses kroni vidējai svērtajai mamzelei, tad viņam būs SAVA princese :) un tā viņi dzīvoja ilgi un laimīgi, ar vārītiem kartupeļiem, kotletēm un marinētiem gurķiem. I sjo.

Nu a īstās princeses...! Nu tās tak Monāko savus prinčus skatās, nevis minīRimī :D

Geisha  Vīrietis bez sievietes tāds puscilvēks vien ir. Sieviete vīrieti iedvesmo dižiem darbiem, rada gaismu un dzīves krāsas. Sieviete ienāk vīrieša alā un to pārvērš par pili. Sieviete sasilda vīrieša gultu un dod spārnus.
Diemžēl izskatās ka tavs gumijas izstrādājums neko no iepriekšminētā tev nedod un neiedvesmo Tevi dižiem darbiem. Ja Tev būtu spārni tu šeit dumas tēmas neceptu. Tātad nav gaisma logā.

Virinss  Keel - laimiigas attieciibas var buut tikai, tad ja katrs indiviids tajaas var but tas, kas vins ir! Neatkariigi vai ta briza vinja energija ir nauda vai pi-pis!
Nauda ir tikai apstaklji un tapstaklji nekadi neizmaina iespeju tikt pie sievietes, to tev ka iistam vecim buutu jasapratot! Aja trauce apstaaklji tikt pie sievietes tad Tev veel daudz kas nav skaidrs par mediibaam... :)

Piparkuka  Nu ja. Tā ir:) Jo tiek pie sievietes daudzi tādi, kam vispār nav necik naudas, vismaz uz to brīdi. Tories ir enerģija, azarts un dzīvesprieks, dauzonība un tml.

av2  Bomzzi arii tiek pie sievieteem, vaNee? :)) Varam jau te filazofeet par "energgiju, sharmu, un pokemoniem " , bet reaalajaa dziivee ir taa, ja esi ar tukssu maku, bet...nu labi, pat ja *uj liidz celliem, gan jau tiksi pie sievietes reizi, divas,aklai vistai arii tiek grauds, vaNe ? :)) Un.... un tas arii viss, sieviete nozudiis ar garantiju, jo buus vienkaarssi izsalkusi ! Taa luuk ir reaalaja dziivee, nevis oHo sapnnu pasaulee , taa kaa nevajag te liet .

AivarsN  Piparkūkai taisnība. Zinu pat vairākus vīriešus, kuriem nekad nav pastāvīga darba,ne pajumtes,bet regulāri maina sievietes. Tiklīdz kaut kas noiet greizi ar makaroniem,tā fiksi sameklē nākamo.

Pillerina  No sevis tiem, kas uzsver par naudu, ka vecis tad ir enerģijas devējs: - bija randiņš ar kādu. Anketā ienākumi norādīti un lieli, esot kopts, bilde nav, kaut kāds augsts amats un pat īpašnieks, pat ar ārlatvijas klientiem, darba devējs. Mazliet sarakste, mazliet telefona sarunu, nu tāds dikti sakarīgs un gudrs liekas, nu labi, randiņosim.
Bleee, lai arī nauda, bet ģērbšanās - jopcik, ar meiteni tiekoties - es pat uz dārza darbiem labāk sapošos :), smaka elpā - te tev bija kopts, laikam zobi un mandeles aizmirsts, figūras aprises, balss tembrs kā zēnu kora tenoram. Un dāvanā šampis, bez glāzēm. Te tev bija naudas enerģija, skops un nedomājošs kā kreisā kurpe. Jo naudas maks domā seksot par savu "šarmējumu" :)
Zajbis, zašibis - man plika nauda neko nenozīmē, ja nav smuks un figūrīgs naudīgais :)

Orchia  Gatavu vīriešu nav, bet sev derīgu un ērtu vīrieti sev veido pati sieviete. Gatavi ir tikai precētie, kuriem gudras un foršas sievas.
Tākā Pillerina, vai nu tev rokas no pakaļas aug vai arī esi zaglīga, ja kārojas viss nepelnītais

Pillerina  No latīņu valodas pēdējais niks ar or.. tulkojas kā sēklinieku piedēklis.

Bija, bija gatavs vīrietis. Pat 2 reizes bijis gatavināts.
Un rokas tāpēc aug pareizā vietā. Netīrus zobus neaiztiks.

Orchia  O, izrādās advencēta. Redzēji, ka sanskritā niks Pill....nozīmē govs tesmenis?
Gatavināt var komposta kaudzi dārzā, vīrieti un savu ģimeni veido mūža garumā.

Pillerina  Jā, manā aprūpes lokā ir tesmens nesēji. Normāli.

pa_jokam  vai tad te ir arī citādāki?

piekraste  Un nekādu īpašumu arī nav šim paburzītam vīrišķim ? Tad cerību nekādu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu