Jautaajums vechiem

Zinaajaat ja sieviete gliita..sarmanta sexapiila juus tieshaam ticat ka atbildot uz juusu veestuleem tu esi vieniigais tik nestkaartojamais?😃 Varu pacuksteet.no pieredzes..tu esi apmeeram viens no trijiem..un tad juus uz mainjaam vareesiet vest uz kafejniicu..un vakarā apcamdiit..kautkaa stulbi vai ne?

Gajputns  Diemžēl tāda ir pretīgā mūsdienu realitāte. Komunikācijas padarījušas maukošanos par ikdienu.

Gajputns  Smalkaisstils - kārtīga, uzticīga un uzticama, kā tu nievājoši izteicies "pelēkā pele", ir 1000000 reiz vērtīgāka par staiguli, kurai patīk, ka viņai pakaļ skraida desmit tēviņu ar izkārtām puscietām vafelēm! Tikai maz tādu "peļu" palicis, diemžēl.

neko  Komunikācijas padarījušas maukošanos par ikdienu.
---
Varētu padomāt ka laikos, kad nebija pat telefonu, sievietes nesaņēma 3 un vairāk uzaicinājumus dienā:)

JustRozis  Luuzers :D

Gajputns  neko - varētu padomāt, ka saņēma?! Protams, ka nesaņēma! Te daudz tantu, kurām pāri 40, gan jau viņas atceras tos laikus.

Orchia  Jautājums vīriešiem ar saasinātu tikumības uztveri, kad vēlams sievietei izdzēsties no iepazīšanās portāla: pēc pirmā smailiņa vai pēc pirmā sexa?

Chris1986  Alma9, ja tev tik maz laika, tad vajag visus trīs vienlaikus pielaist pie čamdīšanas :D Es tik domāju - kāds tur kaifs taukus spaidīt, kas būtībā arī veido sieviešu krūtis? Tad jau kāda varētu varbūt kaifot spaidot manu alusvēderu - tas tieši tas pats

Mavs  Tas nav iemesls stresot, jo uz vienu ko visi grib apčamdīt, ir pus ducis, ko neviens negrib čamdīt.
Ir sevišķi vecākajā / resnākajā tirgus segmentā :)

Tessa  3 uzaicinajumus diena, iespejams, sanjem valšķigas sievietes. varbut. kaut gan pieljauju, ka maldos, jo nespeju iedomaties, piemeram, kur arii tada varetu tos sanjemt. Uz ielas? muljkjiibas. Rimi vakaros? gribetu redzet. darba vieta, kur vieni un tie paši kolegi apkart? aga, ka tad. varbut, bernudarza vinja strada, tad atliek iisie posmi uz-no darba. banka, apkalpojot klientus? kur jums prats.
ta ka, neko spitiigi maldas savas trijas priedes jau kuro gadu. un ka es nemeginaju kadreiz vinjam iestastiit, ka realitate viss ir savadak (nu, ja nemeginat cauram dienam dirnet krogos izaicinoša melna mini mežģinju kleita un garlaikoti sukt kočiti, tad varbut, nezinu), vinjsh iet pa savu tacinju un apgalvo, ka simpatiskas sievietes rauj gabalos.
nu kadas muljkjiibas. ta ne tuvu nav.

saimnieks3  Glītu,šarmantu sievieti.var pielīdzināt-zeltam,bet ne vienmēr ir zelts, kas spoži mirdz.Pirmā satikšanās reizē netiekam līdz kafeinīcai,foto atsķiras no orģinālā.Vislabākās kundzes izskatās atraitnes,bet šķirtenes ir dažādas.Ģimeni izveidot un saglabāt ir vesela māksla.

Jason  Domāju, ka vīrietim, kurš te ierakstīs, ka viņam ir lieli ienākumi (patiešām ir vai samelos), arī vienlaicīgi būs gana daudz randiņotgribētājas. Vai tādā gadījumā vīrietis (vai sieviete, kā tēmā norādīts) tiksies vienlaicīgi ar vairākām/vairākiem vai tomēr ņems kandidātes/-us pa vienam, atkarīgs no paša cilvēka morāles.

Kaskaade  A ar ko randiņš saista? Uzreiz takā jādod uzticības zveresi un jāpārstāj komunicēt ar ārpasauli? Kādēļ jāgrābj pirmā/pirmais tikai tadeļ, ka padzerta kafija? Ar randiņiem notiek dabiska un normāla atlase...tas kadam liels jaunums?

Kurts69  es laikam būtu par šādu variantu sašutis, ja vien tieši tas pats nestrādātu pretējā virzienā. Varētu padomāt, ka brīvam un sakarīgam vīrietim stabilu attiecību meklēšanas periodā būs tikai viena draudzene...:)
Ir tikai loģiski, ka tie kam ir iespēja izvēlēties, izskata vairākus variantus.

vaitiesam  Nesaprotu kāpēc man neviens meitietis neatbild, tak pēc visiem sieviešu standartiem atbilstošs vīrietis labākajos gados🤷♂

Virinss  Augot labklaajiibai aug ari paterins, sievietes parunaa ar trijiem virietis ar piecaam, sieviete pargulj ar pieciem viirietis ar desmit un visss visiem labi!

pirms uzsakat attieciibas ar jebkadu sievieti saja laikaa, nofotografejiet vinju un bildi publicejiet sociaalajos tiiklos ar piebildi ´´ Kura draudzene vinja ir?´´
Ja neviens nepiesakas nedeljas garuma, tad vinja ir taveeja! :D

Nuvaizini  Aha. Un viņa tevi nodos policijai😂

Kaskaade  Okeeey...mēs laikam runājam dažādās valodās. Jautājums vīriešiem: kurā brīdī sieviete iegūst statusu "draudzene"?

Jason  Kaskaade, nav uzreiz jādod uzticības zvēresti. Vienkārši, kamēr turpini viena kandidāta izpēti (ja jau prata tik daudz radīt interesi), pārējos kandidātus atliec, kamēr tiksi skaidrībā ar iepriekšējo. Savukārt, ja jau pirmajā randiņā interese neradās - nav nepieciešamības lieki čakarēt cilvēkam smadzenes.
Es nesaprotu, vai tiešām visi klātesošie uzskata, ka iepazīstoties jāatveido šovs "Vepuisis"/"Vecmeita"?

preilene  Iespraukšos diskusijā par to draugu/draudzeņu būšanu.
Ņemot vērā, cik kūtri, kautrīgi un nepārliecināti ir vīrieši, vienlaicīgi vienu kandidātu izpētot, visa dzīve var paskriet garām. Jo ar vīriešiem ir kā ar bitēm – te viņš ir, te nozūd, lai atkal pēc pāris mēnešiem uzrastos. Labi, pieņemsim, pēc pāris mēnešiem ir iestājies noilgums un tā kā varētu nākamo kandidātu sākt meklēt, bet šeku-reku vecais atkal klāt un jāturpina izpēte. Tādēļ riski ir jāsadala – vajadzīgi vairāki kandidāti, kuri tā labi aizpilda viens otra nozušanas periodus.
Domāju, ar sievietēm ir līdzīgi un vīrieši sadala riskus. Tas ir tikai normāli.
Un, protams, kad atradīsies viens riktīgi labs, pārējie atbirs, lai kurā izpētes posmā šie ir bijuši.
Un vēl es gribu piebilst – mēs, cilvēki, esam ļoti dažādi un ikviens var atrast sev atbilstošu partneri, jo, kas vienam neder, citam der. Tāpēc nevajag par katru cenu mēģināt pārliecināt otru, ka viņš meklē nepareizi, bet to enerģiju un laiku labāk tērēt, soļojot tālāk un lūkojot pēc nākamā kandidāta.

neko  Tessa [06:52]: "3 uzaicinajumus diena, iespejams, sanjem valšķigas sievietes. varbut. kaut gan pieljauju, ka maldos, jo nespeju iedomaties, piemeram, kur arii tada varetu tos sanjemt. Uz ielas? muljkjiibas. Rimi vakaros?"

Labi, pieļauju ka tiem kas dzīvo laukos vai piepilsētā tas patiesām tā ir. Bet ja izskatīga sieviete ikdiena apgrozās sabiedrībā (nevis RIMI) tad piedāvājumi viņai ir. Un neviens nevienu gabalos neplosa. Tik vien ka (pārsvarā) pieklājīgi piedāvājumi, kurus pieņemot tie potenciāli var kļūt arī par par ko citu. Bet var arī nekļūt. Var arī vispār nepieņemt. Izvēle katrai sava.

Ja ikdiena, "ne darba laku" Tu pavadi ārpus pilsētas savā mājā protams ka piedāvājumu izteicēji nelien tavā dārzā pār žogu, bet tā jau ir tava izvēle - iziet sabiedrība vai nolīt ārpus pilsētas privātā teritorijā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu