Brīvais laiks.

Jautājums šejienes skaistajam dzimumam,kā jūs pavadat savu brīvo laiku un kādi ir jūsu hobiji,plus kādus hobijus jūs vēlētos,lai būtu otrajai pusītei,kādus noteikti nē,manā gadījumā tā ir aktīvā atpūta,ričuki,laivošana ceļošana,ja humoram tad ir man domubiedri ar kuriem kopā realizējam dažādus ar aktīvo atpūtu saistītus projektus,ir arī sievietes,bet apgrozoties šejienes vidē,sievietes jau tikai izdzirdot vārdu telts,gandrīz ģībonī krīt...???

Geisha  Kādreiz biju vairāk zirgam mugurā nekā uz zemes. Mīlestība uz zirgiem zudusi nav. Ir iets ar jahtu jūrā, patīk kaut kur aizbraukt un izpētīt nezināmas takas, izgaršot dažādu tautu ēdienus. Tagad meklēju kaut ko interesantu parādīt mazdēliem. Nav problēma kaut ko uzšūt. Vajadzības gadījumā varu arī zeķes uzadīt. Interesē astroloģija, tautas medicīna.

minkus  Brīvo laiku var atrast vienmēr,ja labi grib,un nevajag apgalvot ka nav,tak ienākt Oho un piedalīties PA laiks ir.
Un kas vainas teltīm,man patīk,it sevišķi vasarā.Pārsvarā kad brīvas dienas dodos iepazīt mūsu skaisto Latviju. Un kas varbūt labāks par šo-svaigs gaiss,neliels sportiņš un veselības uzlabojums.

siikaa16  Var iztikt bez telts, tikai ar guļammaisu. Pats būtu gatavs nodarboties ar sievietes hobiju piem. adīšanu tamborēšanu utt? Ar visām četrām ekstremitātēm pretotos.

SmalkaisStils  Skatos TV. Lasu grāmatas un sēnes - sezōnā. Vienmēr ir ko darīt.

Eheeei  Ja notiek brīnums un man ir brīvs laiks, labprāt dodos dabā, paskriet gar jūru vai iepeldēties, patīk slēpot, kalnos kāpt un pirtī izkarsēties. Diemžēl, brīvā laika sev ir maz.

preilene  Brīvo laiku pārsvarā pavadu kopā ar draugiem – ceļojumi, kino, sportiņš. Esmu ar mieru darīt da jebko, ka tikai ir jautri. Vīrietim, kuru ņemtu sev blakus, interesēm vajadzētu būt līdzīgām.

Par teltīm – katram savs. Es ģīboni nekrītu, bet pati neizvēlētos.

Piparkuka  Man patīk pastaigāt (arī pa veikaliem), braukt kaut kur- uz jūru, līdz jūrai, līdz dažādām Latvijas pilsētām/vietām. Aizbraukt uz Krāslavu vai Tartu vai Biržai. Aizlidot uz Palangu vai Nirnbergu.
Paēst krodziņos. Ieiet muzejos, pastaigāt pa ielām citā pilsētā vai pa promenādi/parku savā pilsētā.
Uzkāpt skatu tornī kaut kur pie Igaunijas robežas. Aizbraukt uz Raunu pēc ķiplokiem un uz 3 veikaliem tur:)
Paņemt no dārza kāpostus vai ābolus.
Skatīties TV, taisīt ēst, rakstīt kartiņas, lasīt grāmatas.
Iet uz kino, iet uz teātri, koncertu.

Piparkuka  O, jā- jahta! Vienu reizi aipzgājušo vasaru vadīju (stūrēju) jahtu. Diezgan ilgi, nu kādu pusstundu, nezinu:) Apbraucu apkārt 2 tankkuģiem.
Jā, to gan varētu darīt jebkad, vienmēr. Ideāli.

Lobo1  Geiša, davai ka publicē savus datus, citādi sanāk negodīgi! Mēs visi atvērtu klēpi, bet Tu kaut ko te vijobivaješsja!

piekraste  Vai tik nav jābrauc man mājās :))))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu