Kāpēc to noliedz?

Kautkaa jociigi..sievietes paarmet viirieshiem ka tie tik par sex vien domaa..un ja logiski padomaa? Visu attieciibu pamataa domaata kopdziive vai ne? Protams ar izneemumiem..tad kaapeec sievietes kuras giibst un sashutumaa kliedz no sex piedaavaajumiem neveidi attieciibas ar sievieteem? Varees abas vazaaties pa teaatriem.dejot salsu un apmekleet slavenos pasizaugsmes kursus..un nebutu sex nemaz..ideaali vai ne? Bet ja tomeer te meklee tos viirieshus taatad ir tomer sex tas dzinulis..bet taa gribas veel uz ta reekina guut kaadu labumu vai ne? Un tad tiek speeleets tikumiibas teaatris..bet aciimredzot kaads mulkis traapaas..kursh par to maksaa

Keel  Un vēl viena lieta, kuru lūgums ņemt vērā vīriešiem. Šis ir pārsvarā pirmspensijas tantuku čats, kurām viss ir slikti, kurām vairāk interesē zeķes adīšana, kāpostu zupas recepte un šūpuļkrēsls,
Nu kāds sekss, esiet reāli.

pon4iks  Sievietes grib seksu un bieži vairāk, kā vīrieši. Tikai viņas to negrib ar tādiem vīriešiem kā tēmas autors un tiem, kas to piedāvā pirmajā vēstulē sievietei bez bildes.

Rupji sakot: "Atvaino, bet man "nestāv" uz veci, kurš slikti runā par cilvēkiem(lasīt -sievietēm), kuram vienalga, kurā caurumā ielikt savu dārgumu un kura intelekta līmenis ir nogribējušās pusaudža līmenī. Tas, ka tev tur stāv, nenozīmē, ka ar to pietiek".

Un nē, visas sievietes negrib teātri, salsu, izaugsmes kursus. Bet lielāka daļa grib kaut dažreiz uzturēt sarunu interesantāku par "visas sievietes ir merkantīlas maitas".

Eheeei  Keel, ir jau skaidrs, Tev laiks pievērsties vīriešiem, nevajag savu sāpi katrā tēmā izkliegt :D

siikaa16  Keel
Mums interesē sekss šūpuļkrēslā. Viss pārējais jau izmēģināts.

jurks  Grozies kā gribi, ja tu nespēj iekarot ar savu harizmātisko personību- atjautīgo prātu un vēl šādiem- tādiem, personību raksturojošiem dārgumiem, un ja arī kabatā caurums, tad ko nu vairs, kā tikkai gaužām gausties un meklēt vainīgo!!

Keel  Ehei- pamācies vēl kādā skolā, šoreiz kādu augsto mācību, lai netaisītu šķības prognozītes, kam kur jāpievēršas. Uzjautrina šarlatānveida diagnozes noteicējas..
Nu ir tā, ka Latvija ir maza un cilvēkiem par OHO tantām ir ko pateikt. Kas arī tā ir, kā saka.

Un es runāju par tieši OHO tantām. Tā nav visa Latvija :) Par laimi.

dodekaedrs  Tu vērtē pēc sevis un savas pieredzes. Es saku, ka sekss nekur nepazūd un iegūst pavisam citu kvalitāti, ja ir piepildīts ar jūtām, emocijām un apziņu, ka rīt būs vēl labāk, jo mēs esam viens otram, bet šim variantam ir jābūt tādā secībā, kurā cilvēki no sākuma iepazīstas, samīlas un tikai tad sabučojas.
Tavs variants ir nedzīvotspējīgs, jo tikai dziļa izmisuma un hroniskas depresijas mākta sieviete metīsies slīpi ar kuru katru.

Kvarta  Slikti, ka sievietes ir tik merkantilas un netaisnas. Mēs visi labi zinām, ka ir taču jaunie džeki, kurām viņas dod parveltiun vēl piemaksā. Varbūt atbilde meklējama tavā pasē vai spogulī? Tomēr es ieteiktu daudz neraizēties, sliktāk ir, ja nedod vispār ne uz kādiem noteikumiem - kā anekdotē " Zināju jau, ka neesmu skaistulis, bet tad, kad ejot garām maukām, viņas visas draudzīgi tēloja, kagaida autobusu!.... ., "

siikaa16  Labāk nedabūt gribot, nekā dabūt negribot.

av2  Kell - taadaas milzu ...ssupolees ir bijis, vienaa Latvijas mazpilseetinna:)
Par teemu, nu bet ja nesstimmee elementaari sarunaas, un kautkaadaa ikdienas saskarsmee, nav pat vienas kopeejas..intreses, nu nafig domaat par sex ar taadu. Tas ir loggiski. Mani taada sieviete neintresee .

riiitarasa  Sievietei gribas normālu attieksmi. Sievieti nevēlas justies kā vienkārši caurums. Sievietei bieži vien ir svarīgi otru iepazīt kā personību, saprast vai vīrietis viņai ir piemērots, lai aplido un tikai tad domā par seksu. Ne visām ir gribulis no pirmās vēstules, vai arī pirmajā randiņā. Es nesaprotu kā var gribēt to, ko pat nav redzējis. Ja pat bilde ir, tad var atšķirties no realitātes. Nav runa tik daudz par iztērēto naudu, bet gan iepazīšanas procesu.

Tessa  o, vel viens pievienojas vaimanfrīžiem, Keel :DD
ka tik zobi neizkriit, ieraugot oho tantes dziivaja. no ta, ka sakodiens ieklemmesies.
aga.

Kvarta  Atcerēsimies, ka nekas nenotiek bez iemesla, ja tava taktika neder, acīmredzot babulis ir redzējis labākus laikus vai redz tos tagad un tu neesi konkurētspējīgs. Ko darīt? Saprast situāciju. Zināšanas pasargā no ciešanām. Spekulācijas, teorijas un dvēseles kratīšana PA lauvu bedrē nē! Varbūt neesi skops cilvēciņš, bet vnk jau izšāvis pulveri uz citām sievietēm un to pēcnācējiem. Racionāli būtu no viņiem tad arī visu prasīt-bučas, seksu, apbrīnu, cepeti utt. Oho brīvās klientes nav vainīgas, ka jūs neesat konkurētspējīgi, pie viņām jau jūsu resursu nav! Tāpēc jau izmanīgi vecāki uzkarina kaklā savas atvases jauniem, dievišķi skaistiem un ļoti perspektīviem kandidātiem, ka "jārunā, kamēr rīts". Vēlāk šie prinči būs lketotu wc papīru vērtībā-jaunība un skaistums, dažiem pat dzimtene, samainīti pret naudiņu, bet par naudiņu jāceļ mājiņa sievām un bērniem, un oho maukām randiņā jānāk ar savu kafiju... un tas viss pie noteikuma, ka gultu pasaulē daudz, un daudzās no tām guļ forši vīrieši.

preilene  Es jau iepriekšējā tēmā iekomentēju, ka nespēju saprast, kāpēc atsevišķiem vīriešiem liekas, ka sievietēm liekas?

Sašutums jau nav par to, ko vīrietis grib bet gan par to - kāds ir tas vīrietis, kurš grib.

Kurts69  Tāda ir realitāte. Bērnu dzemdēšana un audzināšana ir tās jomas, kurās sievietes ir pārākas par vīriešiem. Sekss ir neatņemama šo jomu sastāvdaļa un sievietes visai bieži apzināti vai neapzināti, bet seksu izmanto kā instrumentu zināmu mērķu sasniegšanai. Materiālu vai emocionālu. Manuprāt tas ir sievietes pašapziņas jautājums.

Geisha  Keeel, sievietes var seksot līdz smiltis nesāk birt. Būtu tik vēlme. Diemžēl bieži vien sieviete kamēr iekarst uz seksu vīrietim jau ir pļurkt. Ūdens un ziepju nelietderīga tērēšana. Ja 50 gados vīrietis ir spējīgs uz normālu seksu labi ja reizes 2 mēnesī, tad 60 gadīgs vīrietis tikai reti kurš ir spējīgs to vienīgo reizi mēnesī. Un tad tikai ar to zilo brīnumtabletīti. Protams, ka ir arī izņēmumi.

Rouzita  Atbilde ir ļoti vienkārša - ir vīrieši, ar kuriem gribas sex un ir tādi, ar kuriem negribas.

riebekle  Manuprāt, problēma ir tajā, ka sievietes seksu uztver nedaudz savādāk nekā vīrieši, - vairāk ar jūtām, emocijām, sievietei vēl bez plika dzimumakta ir vajadzīga arī emocionālā saikne, uzmanība, jūtu klātbūtne. Vīriešiem, domāju, viss ir daudz primitīvāk un vienkāršāk. Sievietēm nav tik vienkārši, un tas vīriešus (te dažus) tracina. Bet tādas nu mēs, sievietes, esam, un ja ne katram tiek dota iespēja seksam, tad tas tikai nozīmē kārtējo dabīgo atlasi - izbrāķētajiem nekas netiek. :)))

Geisha  Problēma jau ir tajā aspektā, ka daži vīrieši ir pārskatījušies porņikus. Porņika sieviete tikko ierauga kādu tur baseina tīrītāju tā uzreiz jau pil no visiem galiem. Īstenībā vīrietim sieviete ir jānoved ar sarunu, glāstiem, uzmanību, lai sieviete iesiltu seksam. Bet strādāt nevienam negribas. Mīļie vīrieši, bet jūs jau arī neesat tie ar tosteronu pārbarotie porno aktieri ar atlasīti lieliem daiktiem. Mēs visi esam cilvēki normālie ( daži ne visai normāli, bet tas jau ir cits stāsts). Un kā nu kuram tā padarīšana sanāk tā sanāk. Ne sieviete var atraisīties pirmajā reizē, ne jūs esat uzdevuma augstumā. Pirmajā reizē visiem ir tāds knaps trijnieciņš piecu ballu sistēmā.

Piparkuka  Muļķis, tracer, esi tikai tu pats, ja nesaproti elementāras lietas.
Protams, ka sekss ir dzinulis, kā saki un protams- to pāri pārēm vēlas sieviete. Tikai- ne jau nu ar kuru katru! Vispirms ir jāiepazīst, jāizzin, jāuzzin. Kās tad ir vīrietis, kurš gatavs to darīt uzreiz un momentā un ar jebkojebkuru.
Pilnīgs...čau.
Normāls, nopietns un sakarīgs vispirms arī izpētīs, izskatīs, apdomās. Tas pat ir vairāk kā loģiski un pat jāsaka- vīrietis (nopietnais) šai ziņā būs daudz apdomīgāks, ja gribēs ko nopietnu!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu