Šoreiz stiprā dzimuma sakarā......

Sen nebiju šeit iegriezusies, bet ,ienākot šeit, pamanīju , ka joprojām šajā portālā apgrozās pietiekoši sakarīgi personāži( spriežot pēc komentāriem PA ) ,Tad ko dara sakarīgs vīrietis šajā portālā ( var komentēt arī tie, kas uzskata sevi par sakarīgu )?

Lobo1  Kaskāde, un kurš tad jums acis atvērs uz dzīves īstenību un novērsīs no iedomu pasaules! Pagaidām te lielākajai daļai dāmu ir klapes uz acīm un droši vien tāpēc viņas ir palikušas vienas. Nekas, mēs ar jums pastrādāsim un pēc laiks- kas to zin...

minkus  Super Deavid vismaz viens atklāj mūsu sievietes dabu latviešu puikām,bet Tevi jāapbēdina jaunu Ameriku neatklāji, katrs tam jau izgājis cauri.
Tu gadījumā neesi radiniekos ar Drakulu,tik daudz uzņemt negatīvo enerģiju diez kas nav, labāk būtu aizgājis uz sporta zāli,vai uz šautuvi,uztaisi mērķi sievietes formā un šauj līdz nelabumam,tas palīdzēs tikt galā ar Tavu problēmu.

Kurts69  nezinu vai esmu sakarīgs, bet varu jau ne pirmo reizi atkārtot, ka esmu šeit tikai brīžos, kad garlaikojos.

Kaskaade  Labo1, nomierinies. kad tu vēl mācījies, es jAu biju treņerskajā 🤣

Geisha  Te jau daudzi vienkārši ienāk uzsist klaču garlaicīgajā darba dienā. Ir rūdīti vecpuiši un rūdītas vecmeitas kuri meklē paši nez ko. Starp citu klubiņa Vecrīga gadiem puiši stāv kā ozoli. Arī sava veida izklaide. Padejo ar kādu kas labi kustas, gadās ka arī seksu dabū. Kā tas gailis kurš skrien pakaļ vistai. dabūs seksu - labi, nedabūs tad vismaz sasildīsies.

riebekle  Nu nav nevienam te klapes. Vienkārši - tāds tādu dabū. Ja uzraujies uz kādu-ne tādu, tad jāsaprot, kāpēc tev tādas-ne tādas gadās. Elementāri. Un nevajag vainot citus savās problēmās. Tu nevari gribēt mainīt visu pasauli un kādu pakārtot pēc savas vēlmes, bet ar sevi gan tu vari pats strādāt un pamēģināt saprast, kāpēc tieši tev gadās ne tās labākās. :)

virietis1973  Kad lasu ko raksta šīs dāmas,ne konkrēti šajā tēmā bet vispār,sajūta ka stāvu aiz dzīvokļa durvīm aiz kurām sēd un dzer vesels draudzeņu bars,un nejēdzīgi tarkšk.Viņu kompānijā nav veča,var nebaidities pateikt ko ne tā,tiek aprunāti visi viņām zināmie un netik labi zināmie veči,kādam jābūt īstam vecim un cik maz ir palicis to īsto(tādi,kuri derētu viņām iereibušajām),rokas un mēle ir vaļā,plus vēl alkohols un apdzērušos veceņu bars jau jūtas kā pats visums.D Viena aprijusies jau tiktāl,ka pat zin,kas sakarigam virietim iztrūkst kas ne,otra tāda pat pierijusies sit kulaciņu galdā un kliedz,Regīn,kur mums palikuši visi sakarīgie veči.D.D.D

neratnelis  Priecājos ka neēsmu sakarīgs nedz normāls :)

Piparkuka  nu šoreiz gan Chris1986 var piekrist: "nu, es vnk dozēti socializējos"
Jo jautājums uzdots- muļķīgs!

Lobo1  virietis1973- SUPER! Kaskāde- kad būsi adekvātā, uzraksti vēlreiz, ko nozīmē es jAu biju treņerskajā. Kad man bija 14, Tu vēl zem galda staigāji. Riebekle- JŪS, es to domāju par Tev līdzīgajām, nespējat saprast, ko mēs jums cenšamies pateikt un acīmredzot nesapratīsiet. Vienkārši šīberis aizkrita un pēc pieredzes varu teikt, ka tas nav labojams. Iebrauksim iespējamās, vai arī ne pārāk, fantastikas pasaulē. Apokalipse, anarhija, Made Max. Ko jūs izvēlēsieties- cilvēku, kurš var uzcelt māju, izaudzēt un nomedīt ēdienu, sagatavot kurināmo, nogalināt apdraudējumu un sirsnīgi jūs izdrāzt, vai to, kurš ir gadiem parazitējis uz savas tautas rēķina bankā, valsts pārvaldē u.c., un saskaroties ar to Mad Max, vai kādu citu ujobku sāks tirgoties, atdot viņiem meitu, kuru it kā pats varētupadrāzt, vai sievu, kuru drāzt jau sen vairs negribas, jo krokaina kā citrons, jeb resna kā cūka? Atvainojos par epitetiem, ja tie ko aizskāra.

andris170970  Prātīgās sievietes palasa ko raksta, vai ir ar ko uzsākt attiecības vai ne.šeit jau redzams,kurš nopietni meklē otru pusi,kurš laiž dullo.Pats šeit nesen atradu varbūtējo otro pusīti.Šeit ir ne tikai izklaides,bet arī iepazīšanās pārlūks.

AivarsN  Prātīgas sievietes klusi sēž maliņā un gaida kad pieteiksies precinieki. Tikai tās,kuras nav varējušas sagaidīt,komentāros nikni uzbrūk katram vīriešu kārtas pārstāvim,lai atriebtos par uzmanības neizrādīšanu.

Deavids  11:13 Tu nevari gribēt mainīt visu pasauli un kādu pakārtot pēc savas vēlmes, bet ar sevi gan tu vari pats strādāt un pamēģināt saprast, kāpēc tieši tev gadās ne tās labākās. :)[c]

Pilnībā piekrītu tev ir jāmainās, nevis jāmaina pasauli un jāsāk tev tieši ar sevi strādāt, lai tu saprastu ka tu esi vainīgaka tev gadās ne tie labākie.

Lobo1  Deavid, atvaino, ka pārkāpju vīriešu solidaritātes principu, bet Tu tik bieži esi neadekvāts...!

anis  Sen jau brieda doma,bet šobrīd formējas sakāmajā-sakarīgus cilvēkus var atrast visur. Ar ne vienu vien sarakstījies,parunājies. Sakarīgs cilvēks ,labākajos gados, mēdz būt pastāvīgs,patstāvīgs un samērā pašpietiekams-kurš "klups pār ilksi"? Un tā pamazām iestājas pieminētā rutīna-pa vārdam pārmij,pa reizei pačupojas,pa reizei izlīdz.Bet ja nekas "nesvilst"-principā viss paliek kā bijis...

Dvinsky  Ko daru - nesteidzīgi un bez liela entuziasma meklēju mīļāko. Principā atrast var, laiku atpakaļ ir sanācis. Tā, ka nav gluži bezcers.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu