ja cilvēkam ir sakārtota dzīve, tad priekš kam te būt ? (c)

Letija  Orchia, pazaudēji vienu nulli!

Pilskungs  Kopš sakārtoju dzīvi un savas smadzenes, tieši oho ir īstais atpūtas klubiņš. Otrādi - dažādām cietpaurēm (keksene66) nebūtu ko te meklēt, jo šī nav vieta, kur kaut ko nolaist un vēl vairāk iepazīties un harmonizēties.

elfu_mazulis  oho manai izpratnei ir loģiski uzbūvēta nostalģiska atmiņa.Tikpat labi varējāt apjautāties, kāpēc cilvēki sēž facebook, instagram vai draugos. Tāpēc, ka perpendikuls.
oho, nav tikai iepazīšanās saits, oho ir sociālais tīkls. Un tie kas vēl atceras sociālo tīklu rašanās vēsturi, zina, ka oho būtībā bija vieni no celmlaužiem Latvijā šajā jomā. Ieskatam draugiem radās 2004.gadā, facebook arī. oho radās jau 2000.gadā, pilnvērtīgi kā sociālais tīkls - 2001.gadā. Jā, oho pietrūka tās masveidības, jo iespējams cilvēki vēl nebija tam līdz galam gatavi vai pietrūka nedaudz harismas, bet oho ir un paliek sociālais tīkls. Blogi (dienasgrāmatas), spēles, pieredzes apmaiņa, bilžu vērtēšana, sarakstes utt.

amelija  Jocīgi cilvēki, citi te nāk iepazīties, citi socializēties, un katrs tik pa savam "stiepj to segu" uz savu pusi. Kāda tam jēga? Katrs dara ko un kā grib. Tie kuri socializējas, jāsaprot, ka citi te iepazīstas un otrādi, tā lūk!

Kaskaade  Elfu_mazuli, sociālo tiklu celmlauzis bija delfijs, sākumā ar vientuļo siržu klubiņu, vēlāk ar forumu nolaid tvaiku.oho iepakaļ radās

leone  Ja cilvēkam ir sakārtota dzīve,viņam parasti pietiek laika arī izklaidēm-kā lielām,nopietnām,aktīvām,tā ne pārāk nopietnai,īslaicīgai laika nosišanai.Diezgan daudzi,kuriem darbs pie datora,mēdz relaksēties sociālajos tīklos,tā teikt,gan sevi parādīšu,gan uz citiem paskatīšos.Cilvēki lielākoties ir sabiedriskas būtnes,un tusēšana (kaut vai šeit) ir veids,kā baudīt sabiedrību,jā,virtuālu,jā,nepilnvērtīgu,bet tomēr.

straume22  Manā patreizējā dzīvesvietā veco žurnālu u.c. drukātās preses krājumi pamazām izsīkst. Vairs nepasūtu tās piegādi.
Jaunākās ziņas, satelītprognozi laika apstākļiem, cik slideni ceļi, vēja brāzmas u.c. plašākas ziņas - smeļos internetpārlūkā. Arī ar Latvijas tautu socializējos šeit - oho.lv. Plašs izziņu spektrs, patīkami komunikācijas dalībnieki un dalībnieki, kuri uz ātru roku piedāvā viedās, varbūt ne savas domas un atklāsmes, BET, ko es līdz šim nezināju(klusi un sirsnīgi pateicas). Ko domā - uzzini, ar ko domā -uzreiz uzzini, vai tās vispār ir domas. DOD padomus, uzstājīgi dod padomus, vai ar vieglu prognozes knipi dalās iespaidā, kur un kam kurā vietā būtu jādzied operas. K-hem…Kārtības nebija un nebūs. Visa dzīves sāls -kustībā.

stacy111  Katram ir tiesības būt kur vēlas, un diez vai būtu jāatskaitās visiem, kas viņam sakārtots un kas ne.

riebekle  Mana dzīve reizēm ir tik sasodīti sakārtota un tik jauka, ka gribas tajā arī mazdrusku nesakārtotības, haosa un nepareizības. Katra galējība ir slikta, galvenais - noturēties līdzsvarā, nekrist. :)

Geisha  Draugi palika neinteresanti. Facbuks ir ok. Oho var padiskutēt ar citiem. Praktiski esmu dēļ PA. Man te patīk.

Piparkuka  100% tā:
"Kopš sakārtoju dzīvi un savas smadzenes, tieši oho ir īstais atpūtas klubiņš."
:)

vilx  Kā ko šeit darīt? Var dot padomus no kanalizācijas smakais līdz pat Teslas akumulatoriem!

Pilskungs  Piparkuka> - paldies :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu