Potenciālais partneris virtuāli- vizuāls, iedomu tēls?

Kā vēlamā mīļotā cilvēka meklējumos iepazīšanās portālā, arī šeit oHo.lv, sniedz saprašanās iespēju abpusējā sarakstē, ja virtualitāte liedz iepazīt potenciālo partneri ar maņu orgānu- redzes, dzirdes, taustes, ožas un garšas palīdzību?

laukroze  Piepe noskaties franču mūviju Mīlestības vecums, Džjuljeta Binošī ( super!!! nospēlēja) tur tieši par šo tēmu , kā notiekas, ka prātu pārņem virtuālā dzīve, iesaku!!!
i visiem pārējiem oho pulciņa biedriem- klaviatūras klabinātājiem ar iesaku, vērts redzēt!! virtuālā dzīve un mīla mūsdienās ir realitāte..;)

Piparkuka  Vispirms iedarbojas smadzenes, iztēle un sajūtas, rakstot + varbūt ir foto.
No vārda (rakstītā) vien jau var iemīlēties. No izteiksmes veida, attieksmes utt.
Pat ļoti labi var sajust cilvēku.
Reizēm tikai mēs ļaujamies pašapmānam, kad jau jūti, ka NEDER, bet turies pie sarakstes + tiecies un reāli pārliecinies, ka ir 0. :)
Turpretim tur, kur ir sajūta un laba, tur var rasties patiesas un patiešām īstas jūtas. (jau dzīvē, protams). Intuīcija neviļ.

Orchia  Piparkuka. Kur ir tavas jutekliskās sarakstes rezultāti???
Ar to, ka ir paniskas bailes veidot reālas dzīvas attiecības - nelielās, bet dodas pie attiecīgiem speciālistiem risināt problēmu

preilene  Lai es aizietu uz tikšanos dzīvē, man no sākuma jānovērtē cilvēks vizuāli (jāredz bildes) un jānoskaidro viņa attieksme pret dzīvi (tas parasti notiek sarakstē).

Man nepatīk garas sarakstes, bet uz aklajiem randiņiem arī neeju. Uzskatu – ja cilvēks nav gatavs veltīt laiku, lai man atrakstītu, viņam nebūs laika priekš manis arī dzīvē. Un – ja cilvēkam ir kauns par savu izskatu, tad man arī par to būs kauns :).

Un, neskatoties uz to, ir bijušas reizes, kad esmu satikusies ar lieliskiem cilvēkiem tajā pašā dienā, kad esam iepazinušies.

Geisha  Acis ļoti daudz ko pasaka. Ja vīrietim kad tikko tevi ierauga acis deg kā lukturi tad arī attiecības veidojas. Ja pirmajā randiņā acīs neiedegas gaisma tad nekas arī nebūs. Vēl ļoti svarīgs ir partnera balss tembrs. Un tad jau nāk manieres un viss pārējais.

skabarga60  Raksta vīrietis no otras Latvijas malas, gribu iepazīties seksam. Ko man atbildēt? Saprotu, ka tas nav reāli. Atbildu ka nē jo nav reāli un tad sākas vārdu plūdi kur tieku nosaukta viena lopiņa vārdā un pieminēts arī mans skaistais vecums ar ne tik skaistiem vārdiem. Tā nu skaidrs no pirmās sarakstes kur tur acis vai kopīga kafijas dzeršana. Man nepieciešams ir ar cilvēku satikties un ieskatīties acīs.Var jau sarakstīties un pasaku stāstītāju ir daudz, bet kad jātiek tālāk tad visa varenība un karaļvalstis pazūd.

preilene  Geisha, acīs abiem jābūt tām liesmiņām, lai būtu riktīgi labi. Kāda jēga sevi mocīt un satikties ar vīrieti, kuram Tu patīc ļoti, bet viņš Tev nemaz?

Piparkuka  preilene- te var nostrādāt laiks un te būtu liela loma tam, kas pirms tikšanās runāts vai rakstīts! (un tam nav jābūt ilgi- pietiks ar dažu vakaru sarunām pa telefonu)
Jo iemīlēt var arī to, kas vizuāli pirmajā mirklī pat šķiet atbaidošs!....

Lobo1  Preilene uzrāda savā CV maģistra grādu. Ļautiņi, kuri uzskata, ka augstākā ir obligāta- izlasiet un vēlreiz padomājiet. Ja cilvēks ar augstāko tā raksta, tad vai jums tiešām tā ir viena no prioritātēm?

bumpastiks  VECA_PIEPE,Sen jau laiks tev iet kādu pataustīt,apostīt,nogaršot,aplaizīt,apsūkāt un ko vēl tik ne:DD kamēr vēl esi kaut cik pati ošņājama.ja nu gadās ka neviens tomēr ošņāt tevi negrib tad var paņemt kādu lateksa kungu ar zemeņu aromātu varēs ošņāt un garšot uz nebēdu!

Stika  Redzi, Piepe, Bumpastiks dalās ar Tevi pēc savas personīgās pieredzes ar lateksa dāmu. Acimredzot, - laba manta. =))

Geisha  Preilene, ja man kungs nepatīk tad man Dinamo ieslēdzas. Nejaucu galvu cilvēkam.

Stika  😍 Piepe, un jābaro arī nav! Domā veltīgi Bumpim lateksa družka? Neies tak dalīties ar paiku jamais. Da i šmotkas nav jāpērk. Īsāk sakot, viss šokolādē ar tādu, un rublis ietaupīts. 😀

Lobo1  Piepe, kaut arī no Tevis plūst kaut kas kurzemniecisks, man nepārvarami šķiet, ka esi kaut kur no Viļānu puses. H...vi
n zin- iespējams pati to neapzinies.

riebekle  Nu es jau gan daru tā, ka visiem potenciālajiem prasu atsūtīt vienu dienu nēsātas apenes, tad arī izvērtēju - smaržu, krāsu, veidu, lielumu, izstrādājuma brendu un kvalitāti. Nu tad jau pa lielam viss skaidrs - ir vērts vai nav. :D

RRAGANA  “Nu tad jau pa lielam viss skaidrs”
🤣🤣🤣
Tas lāb, ka pa lielam!

Jautaajums  Tu meklē dēlam līgavu? :)

Deavids  VECA PIEPE 18:06 aprakstīja savu ideālo vīrieti, izrādās vņš i piepūšams, īstais, lai apskatītu, klusītos, apošņāt, un vēl garšotu. Piepūšajamam vīrietim uz iepakojuma visi smaržas garšas parametri norādīti, tāpēc viss droši, bet īstam vīrietim garša un smarža nav norādīta, tāpēc pirms pagaršošanas pasmaržošanas garšu smaržu neuzzināt.

Tā kā piepei piepūžamai vīrietis būs tieši laikā un pēc viņas vēlmēm.

Jautaajums  Piepis taisa provokāciju un lai pabeigtu eksperimentu vajag viņai atbildes :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu