Vai tikai tukshie ziedi?

Vai sheit vispaar ir sievietes normaalaas parastaas? Taada sajuuta ka taadas diivas.ekspertes..erudiitas buutnes kuras gari un plashi klaaree kaut kādu pseido feminismu? Un kas kriit acius ar to sludinaashanu nodarbojas te gadiem..varbuut tukshziedes tomeer? Naak praataa teiciens ka visskaljask kliedz keriet zagli tieshi zaglis? Bet nav vairs tie laiki kad viirietis grib sekot klaigaashanai...labi pietiek lirikas..vienkaarshi pareklameeshos..normaals viirietis..viss dziivee sasniegts..ir dzijvoklis.veseliiba.izskats..arii darbs ir..ir auto ar kuru uz darbu braukt..varbuut ir sieviete normaalaa sheit? Kura gribeetu iepaziities? Bet tikai normaalu.bez deju kursu abonementa..

nazis  Dzimumkariņi sākušies! Traceram tomēr būs taisnība par sieviešu dabu :))

fargo  normālu sievieti, "bez deju kursu abonementa".

ha ha! šitas labais.

saulite34  Ja jau tas tracer būtu ar tik labu dabu,tad te reklamēties nevajadzētu un par sievietēm nicinoši izteikties.

Tessa  nazi, Tessa prot visu. tik izskatas, ka jums, nabadzinjiem tiek tikai tas, ar roltoniem.
tas ir ta, attieciiba uz visam šitam dzimumkarinju temam.

gertrude  Tēmas autors tik daudz un nicinoši izteicies par sievietēm(arī šajā tēmā), ka jābūt lielai mazohistei, lai uz kaut ko ar viņu parakstītos. Diez vai reālajā dzīvē arī ir citādi.

puuuka  /sēž uz kāpnītēm pavisam domīga/...kas ir normāla?,kas ir glīta?
man jau liekās,kas vienam neglīta un traka,tas otram normāla un glīta
Normālas sievietes aprakstu studijā?!?...lūdzu
...un kāpēc gan nepastaigāt pa Mežaparku,tur ir skaisti,pa retam kāds pāvs iekliedzās,nemaz nevajag braukt uz Siguldu,stāvēt garās rindās,lai pariecātos par rudens lapu krāsainumu...
/mopūšās un mēģina vairs nedomāt par normālām un neormālām sievietēm,pieceļas no kāpnītēm un iet uz Mežaparku lasīt kļavu lapas un kastaņus/

Lovetta  hmm...kasir tukšziede apmēram sapratu..a kas raksturo pilnziedi? Lūdzu, izskaidrojumu!

Drole  Vai tu, vecīt, domā, ka princese ies tev govis slaukt? (C)

http://www.korpuss.lv/klasika/Senie/Rainis/Zeltaz/3cel.htm

raina1970  Sieviete- normālā/parastā - noteikti painteresēsies-gan par darbu, gan par auto krāsu, gan par apetīti, --- ja būsi viņu ar kaut ko ieinteresējis. Tā ir pazīme, ka viņa kaut vai teorētiski( nu ja nav vel tikušies) izskata Tevi -kā potenciālu-- draugu, teiksim tā, iesākumam. Jā, ne vienmēr tā interesēšanās ir pietiekoši delikāti izteikta, tur var piekrist, un var raisīt aizdomas, ka tā ir vienīgā ieinteresētība .. Nauda ir mūsdienu mamuta ekvivalents, un padoma pats, kāda mārrutka pēc sievietei būtu vajadzīgs čoms, kurš to mamutu nespēj , nu kaut vai mazu, vidēju- nomedīt? Naudas daudzums nav tik noteicošs kritērijs kā te vienam otram gribas domāt.. Svarīgāk ir- vīrieša prasme, izvēles, prioritātes- kā viņs ar to naudu rīkojas-- it sevišķi- ja ir patstavīgs un viens... ja tad nav manāmas saimnieciskuma pazīmes- tad tādu nebūs ari kopdzīvē-- un atkal tad ir jautājiens- abet kāpēc sievietei tāds apgrūtinājums būtu vajadzīgs.. ne sadarbiba, ne mijiedarbība, ne kopīga saimniekošana, bet-- apgrūtinājums.

Orchia  Topika tulkojums varētu skanēt tā - meklēju sievieti, kura uzliks man nimbu galvā, dzers ūdeni, kurā mazgās man kājas un ar matiem noslaucīs. Nekādas jūrmalas, priežu meži un nauda. Ņe barskoje eto gjelo

Geisha  Ak, nabaga vīrieši. Jūs esat vīlusies. Sievietes gan te visas tādas padumjas, neglītas cacas kuras tik skrien nezin kur, pat roltonus apliet nemāk. Feministes. Nez kur viņas tādas radās? No Venēras paciņā atsūtīja? Varbūt kamēr jūs kungi saviem krāniņiem mērījāties, cītīgi centāties palūkoties zem visiem bruņčiem, cītīgi iznīcinājāt savas alus mucas un šņabja upes tikmēr tās necilās sievietes audzināja un skoloja bērnus. Savu drostaliņu kurai gredzentiņu dāvāji vajadzēja sargāt. Kā aci pierē sargāt, lai viņa kā irbīte tekalētu tavā sētiņā nevis asaras lietu. Pajautā jebkurai sievietei cik spilvenus viņa ir naktīs ieraudājusi, bet no rīta čakla kā žubīte uz darbu skrējusi. Tieši tā naktī ruļļi matos, no rīta šmiņķis uz sejas, 2 iepirkuma somas un papēdīši 10 cm. Tu tā vari?

Blanche  nu neprecies tad, geiša, ja tā tāda pārcilvēciska varonība! cik es zinu, bābas h*** dēļ viena otrai rīkli grauž

Astronaute  Tracer anketā:
"Iepazīšanās mērķis - nav norādīts"
"Ģimenes stāvoklis - nav norādīts"
Vēlamais vecums: no 15 līdz 70
Vēlamais augums: no 130cm līdz 220cm
Vēlamais svars: no 45kg līdz 100kg

Es šitos vispār neizskatu kā reālus partneres meklētājus.

Nu sorry, ko tad te izkliedz savu sāpi.

preilene  Astronaute, nu beeeeeeidz.. viņš vienkārši nav prasīgs - viņam galvenais, lai cilvēks labs.
Noteikti būtu salds kumosiņš 70-gadīgai dāmai. Esot smuks, turīgs, ar savu dzīvokli un auto, apkārt neskraida.

AivarsN  Saulīte,man tiešām jau sen ir zudusi interese sieviešu anketas pētīt,kur nu vēl kādai rakstīt. Ticība zudusi. Ja kādā anketā ieskatos,tad tikai dēļ kāda interesanta PA komentāra.
Felde,man patīk,ja sieviete gaumīgi ģērbjas. Taču,ja man atbilstoša vecuma sieviete ikdienā staigā uz 10cm augstiem papēžiem,viņai noteikti jau ir veselības problēmas un nekādas garās pastaigas pie dabas nesanāks. Un vispār,50 gadīgas Bārbijas izskatās briesmīgi.

Geisha  Aivariņ, ne viena sieviete tavus dubļus nebridīs augstpapēdenēs, bet gan gumijas zābaciņos. Garākā pastaigā uzvilks džinsnes un krosenes nevis vakarkleitu. Par 50 gadīgām Bārbijām piekrītu. Izskatās smieklīgas.

saulite34  AivarsN,melo vien tālāk,pasaku stāstniek un tos savus indīgos un žultainos komentārus par sievietēm paturi pie sevis.

Flints  "Tracer", Tu savā tekstā runā gan par savu, gan sieviešu izskatu. Domāju, ka Tevi diezgan labi saprotu. Bet konkrēta cilvēka fiziskais veidols nav gluži tikai viņa paša nopelns, vismaz ne šīs dzīves laikā nopelnīts, ja vien nav runa par kādu traumu vai slimību radītām pārmaiņām. Tu sakies esam dzīvē visu sasniedzis - esot gan veselība un darbs, gan dzīvoklis un mašīna... Tu tiešām esi pārliecināts, ka tas ir, ja ne viss, tad galvenais, uz ko cilvēks ir dzīves laikā aicināts? Bet tās, diemžēl, ir lietas, ko kodes un rūsa maitā. Ja nopietni vēlies, lai Tavā dzīvē rastos citas situācijas un ienāktu savādāki cilvēki (lasi: arī Tavai gaumei atbilstošākas un izskatīgākas sievietes) maini savu domāšanu. Katru dienu, katru mirkli. Jo tikai no tā atkarīgas pārmaiņas dzīvē. Lai izdodas! :)

Piparkuka  Kādreiz tepat mācīja tā: paskaties sev apkārt, varbūt tas īstais/īstā ir tepat blakus. Pacel acus uz augšu- varbūt kolēģe, kaimiņiene, kāda paziņa vai aizmirsta draudzene.
Visādi gadās. Un nekas nav jāmeklē, jo viss izrādās skatiena attālumā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu