Pārdomas......

Kādu krietnu laiku nebiju iegriezusies oHo. Kā parādījos, tā metās virsū pulciņš 60 + . Nu labi, desmit gadu starpība nebūtu nekas traks, bet ne manos 53 . Liekas, pašai bērni izauguši un tā kā negribētos nearvienu auklēties .Kādu brīdi taču jāpadzīvo sava dzīve ……ceļojumi, teātri utt Labi, ievads bija tiem, kas mani sapratīs . Tad pārdomas ….varbūt pat ne pārdomas, bet izpratne, kāpēc daudzi vientuļie vīrieši iekš oHo ir joprojām vieni. Paskaidrošu daļas sieviešu domāšanu uz vīriešu ,kam pāri 50+ , anketas punktu ….meklē 35+ vecu sievieti( ar 15 gadu starpību). Es reāli apjēdzu, ka produktīvi gadi kopdzīvei nu kādi līdz 7, bet pēc tam ko ? Meklēt nākamo un pazemināt latiņu , teiksim, meklēt dzīves draudzeni , kas var būt līdz 5 gadi vecāka kopējiem tējošanas vakariem .

cori  Visbriesmīgākais ir kad dēliem, kam ir pusaudžu, jauniešu vecums, viņu tēviem iestājas pensijas vecums un pēc Latvijas statistikas vīrieši nodzīvo max +5 gadi pēc pensijas. Tātad jaunietim 18-20 gadu vecumā tēva vienkārši vairs nebūs. Te ir divi jautājumi, kādu paraugu dēliem var dot tik ļoti gados tēvs un kā ir ar to tēvišķības paraugu un pārāk lielas trakošanas bremzēšanu, ja nav tēvu dēlu sarunas.. jo mātēm paaugušies dēli daudzko nestāsta.

derevnja10  Varbūt kļūdos, bet izskatās, kundze i sadomājusi tik pie jaunāka ērzelēna. Tik šmuce viena, piekrišana tik pie vecākiem večiem. A kam tagad viegli....:D:D:D

Keel  cori- ir ļooooti daudz jaunu tēvu, kuru dēliem pietrūkst. Ļoti daudz dažādu iemeslu pēc. Slīkst, dzer, klaiņo , vispār neinteresējas, mātes atņem iespēju tikties uttt.
Ja ir arguments, tad lūdzu nevajag stereotipiskas no gudrajiem bābiņu žurnāliem sagrābstītus murdziņus, ok?
Tas, ja par jauniem un veciem tēviem.
Letijas problēma atkal tajā, ka skauž, zinot šo dāmu. Ka pati vairs nevar, bet Viņš var :)

Kvarta  Letija taisnību runā, kaut arī argumentācija neīstā. Man būtj reāli vienalga, kā no malas izskatās, ja bērnus neplāno, vecāks ku gs miljonārs būtu pašā laikā /aiziet mazgāt kāpņu telpu-bez maksas... /

straume22  Ja vīrietim ir 40-50 g. un viņš grib bērnus, tad 35.gadīgā ir par vecu. Jābūt vismaz 20-25 g. jaunai. Kāpēc gan vīrietis 50 g. nevarētu kļūt tētis? Iztrakojies, izauļojies, nomierinājies ar domu, ka vienu vēl spēs aplekt. Gribēt var sazin ko. Kamēr vīrietis prāto kā tikt pie zelta (Au ar at.sk.79), tikmēr Debesu tēvs tam atmet kādu vanādiju (V ar atomskaitli 23), vai, labākajā gadījumā tantālu(Ta ar at.sk.73)
K-hem. Zelts, ta ir A-u -kur tu esi? Tantāls ir un paliek tantuks penZijas gados, sirsnīKs un mīksC. Starp citu, finansiāli situēta maDame .

elsa  Lai tak onkuliņi izpaužas...var tak neatbildēt.

cori  Bērni ir ne tikai jārada, kas ir visvieglāk, bet arī jāizaudzina un jāaudzina, kas ir krietni grūtāk viņš laikietilpīgāk. Šķiroties ir jāspēj ar bērnu mātēm attiecības uzturēt un bērnus kopā audzināt. Nemākat paši, prasiet padomu cilvēkiem, kas to prot!

arikot  Padzīvojuši onkulīši ar savu pāŗliecību par līdzvērtīgumu jaunekļiem tiešām izraisa smīniņu.
It kā tie nomelotie mīnus 10 gadi anketā kaut ko spētu mainīt. :)

AivarsN  Jo vecāks tēvs,jo lielāka dzīves pieredze uzkrāta un vairāk var dot dēlam. Ko var iemācīt par 20 gadiem vecāks tēvs? Viņam vēl pašam daudz jāmācās un parasti arī nav laika ar dēlu nodarboties. Tieši tāpēc man visciešākā saikne ir izveidojusies ar jaunākajiem dēliem un lieliski saprotos arī ar viņu draugiem. Man pašam ar savu vectēvu bija labāka saprašanās,kā ar tēvu. Tiesa gan, mūsu dzimtas vīrieši dzīvo vismaz līdz 90.

Flints  Vai cienījamā pasažiere būtu tik laipna un paskaidrotu, kas šī topika kontekstā domāts ar tiem "produktīvajiem kopdzīves gadiem" - vai tas ir vecums, kad kāds bez otra palīdzības spēj vēl patstāvīgi pārnest iepirkumu maisiņu ar produktiem no veikala līdz mājām? Vēl prātā uzplaiksnīja asociācijas ar reproduktīvo funkciju, taču tūdaļ pat atteicos no šī pieņēmuma kā pilnīgi aplama - kāda gan vispār var būt runa par to šādā vecumā, vai ne? Tā nu arī paliku drusku neziņā... :/

Jurijs__57  atvaino, keksene66 : nepamanīsi ka paša kļūsi 60+

Ingreta  Man gan gluži tā nav. Vairak jācīnās ar jaunajiem ēzeļiem un precētiem vīriešiem.

karma8  Tāda ir realitāte un no tas nekur dēties.:) Ar mani notiek tieši tā pat.Manā gadījumā ir svarīgi ,lai tas otrs būtu,tā saucamais dvēseles radinieks,tad ,lai viņam ir kaut astoņdesmit.:)

av2  Nav starpiiba , kurss jaunaaks, kurss vecaaks. Iecikleeties uz kautkaadiem parametriem ir stulbi. Dziive jaadziivo ssodien, arii miilestiibas laucinnaa.
Ja nav kliksskkis uz nevienu, tad taa nav to cilveeku probleema, bet Tava.

Piparkuka  Traki ir tas, ka vīrieši tiešām domā, ka te visas to tik vien gaida, ka kāds nāks un ar viņu seksos. Pilnīgi pof..., kas par sievieti, ko viņa domā utt.

sauljuks  vecums ir tikai cipars pasē! No vienas puses. No otras - vienmēr jau ir izvēle. Var neatbildēt, bloķēt. Pateikt, ka neinteresē.
Mani arī nokaitināja, ka raksta 15 - 20 gadus vecāki, sāku viņus atšūt ar jautājumu vai gribētu, lai viņu meitai plijas virsū vīrietis ar tādu gadu starpību. Tagad kaut kā vienalga. Vairāk pārsteidz tie, kas ir 10 gadus jaunāki! Ko tiem vajag no manis?

Orchia  Hihi, to pašu ko òpapiem...opā opā saucās

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu