Ko teiksiet?

Ko teiksiet par vīrieti, kurš savā anketā savus ienākumus neuzrāda, bet sievietei ienākumiem jābūt vismaz 650???? Uzturams????

Orchia  A tas ir takā lāsts vai nolemtība, turpināt, neraugoties ne uz ko, strādāt tur, kur nemaksā? No slikta vīra aiziet pietiek drosmes, bet vergot uz kādu tas takā prestiži?

ieva03  Torpēdiņ,Tu atkal mani izsmīdināji,jokus tik taisi,tas labi,ar smaidu pa dzīvi.

multi  13:51 Viss nav tik vienkārši, ja tev jāvelk ikdienas tēriņi! Viegli jau stāstīt par mūžizglītību, pilnveidošanos, jauna darba/ biznesa meklējumiem, ja šajā posmā atbalsta vecāki, otrā pusīte u.c. Ne vienmēr nabagi vainīgi, ka ir nabagi. :)

Orchia  Nopietni? Un kurš tad vainīgs? Pie tā, ka bomzis aķēzījies arī valsts vainīga? vai tomēr tā katra izvēle sēdēt sūdā

elsa  Ar savu labklājību nevajag plātīties, tāpēc arī nenorāda.

vidzemniece12  Te neiet runa par labklājību. Drīzāk jau Latvijas vīrieši ir izlutināti. Viņiem patīk, ka dāmas atbrauc uz tikšanos pašas. Līdz ar to, likumsakarīgi, tiek norādīti ienākumi. Ja nevari atļauties, ej "dillēs"....

Orchia  Tiešām eksistē muļķes, kas dzenājas vīriešiem pakaļ??? Vīrietim, kuram nav naudas vsp ar sexu nodarboties aizliegts. Nevienā dzīvnieku pasaulē nīkulim nav pieejas vairošanās procesam

Felde  Te izskan,ka celtniekiem,ssoferiem....paveicies,bet ko darit,ja algas mazas? un pretjautaajums-vai jastrada darbs,par kuru nemaksaa? -nu tad-kamer bus saadi cilvecinni,kuri neuzdriikstesies mainit savu dziivi,llausies izmantossanai-tiessi tikmer bus mazturiigi cilveki! Ja darbs neapmierina-ej,meklee,pieraadi sevi,ciinies,attisties,riskee,dari! Bet necciikstiet,ka nabagi nav vainiigi,ka bomzzi nav vainiigi,ka ir tur kur ir! Neviens nav vainiigs,ka vaaja rakstura cilveeki nodzeras,pakaras....ka neciinas par sevi! -un tie,biezzi,ir cilveeki,kuriem ir bijussi veiksmiigi vecaaki,laba,bezbeediga beernibs,un kuri nav iemaaciiti atbildet,uznemties atbildiibu! Man ir vairaaki klasesbiedri-bomzzi...-reiz bija kruti,tagad kaa lopinni,uzbliidussi-urinee pie veikala stuuriem.Visa pasaule vainiga,ka valsts piedzen alimentu paraadus,ka sieva iztriekusi no majam,ka mammiite nomirusi,ka nav darba...ka nav paveicies kaa tiem-sseit piemineetajiem celtniekiemvai ssoferiem,kuriem viss no gaisa kriit!
Tas ir tikai normali,ja anketaa prasa minimalus ienaakumus,650 Tas ir tas minimums,ar kuru cilveks spej sevi uzturet,vismaz ssadam mazuminam jabut!

NoNameIII  cik nebuutu peljnja tam nav nekaadas noziimes dziivee..... nevarat pat iedomaaties uz ko ir speejiigs cilveeks deelj , kaa daarga - miilosha. Ja , kas nav tad buus - nekas nav neiespeejams! izejat aarpus savas robezhas un pashi sapratiisiet... Dziivojiet ar sirdi nevis ar naudu!!!

Felde  21.02 Lai vai kaaTaccu ar sirdi-nenomaksaasi rekkinus,neuzvilksi kaajaas,un nepabarosi bernus,nenopirksi vecaakiem zaales,kad vini saapees mokaas no vecuma kaiteem! Bet pilniiba piekriitu-svariigs ir cilveeks liidzas,nevis nauda!

Luxlait  Nevaru piekrist iepriekš komentētajam. Pie mums taču ir līdztiesība. Šobrīd sievietes pelna tikpat, cik vīrieši. Nezinu, kur ir tā lietas būtība, bet bieži vien, tieši no sieviešu puses, esmu dzirdējusi ...Nu varēja taču izmaksāt kādu kūciņu. Vai tie ir aizspriedumi, kas nāk no sendienām, ka vīrietis ir pelnītājs, bet sieviete - pavarda uzturētāja.

Kaskaade  Kopš pasaules radīšanas vara pieder tam, kuram pieder teritorija un nauda. Ar grūtībām iztēlojos blakus ķoniņienei Veiksmīgu Vīrieti. Jautājums nav kūciņā vai tās cenā, bet tajā, ko vīrietis gatavs darīt sievietes dēļ. Iespieda uz kūciņu, iespiedīs arī uz zālēm bērniem.
Vīrietis bez naudas ir vīrietis bez varas un kā jau teica kkur, bet tiesībām uz pārošanos.

NoNameIII  ko zinaat par pasaules radiishanaas :) vara ir tam, kas pats ir izveidojis savu pasauli - ne to , ko var nopirkt..... taatad nauda ir tikai nauda un ja kam nauda ir visa dziive tad tie ir cilveeki, kam ir nospljauties uz citiem kurus uzskata zemaak par sevi - taadiem nav sveshi vaardi, kaa - izraadiishanaas, meli utt. - tie ir NEUZTICAMI un neparedzami! kopsummaa - nav ne varens ne nuugjis, bet taads pats CILVEEKS.

Orchia  Helou, kitty...runa gāja nevis par izdomātām pasaulītēm un to pavēlniekiem, bet gan par vīrieti un sievieti. Gribu redzēt to sievieti, kura cienī to vīrieti, kuru nievā varas trūkuma dēļ

multi  Traki, ka cilvēki pie naudas tikuši izliekas, ka valstī viss kārtībā. Vēl trakāk, lai savu taisnību sludinātu ņem par piemēru bomžus un gandrīz pielīdzina tos cilvēkiem ar zemiem ienākumiem.
P.S Arī bomžiem jāpalīdz valstij, nekur neliksies. Labi, lieka mutes dzesēšana no manas puses, mums te līdz kaut kādai sapratnei, kā līdz mēnesim.

Kaskaade  Palīdzii!, paņem sev kādu mājās, izdarīsi valstiski vērtigu darbu

Chris1986  nu te skaidri redzams, kādos maldos grimst pēdējā komentējošās dāmas. Nekādas naudas nav vispār, arī nekādu bāgātnieku un bomžu nav, nekā nav! Viss ir tikai cilvēka galvā kā viņa fantāzijas auglis. Nav cilvēka, nav arī pasaules!

Kaskaade  Āmen.

ingryda  Ko par 650 eiro var uzturet?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu