Ko darīt, ja negribas iet mājās no darba?

Bet darbā arī negribas palikt!

Ezjule  Piezvani čomam (enei) un ejiet uz kino.

Laila14  Šitais ir dzīrdēts. Ielaiž savā māja cilvēku ar viņa bērniem,un vairs pasam nav vietas..Jāmeklē citas mājas. Citi dodas uz Garāžu.

uzplanaledus  Mana māja ir mans patvērums, reāli nevaru iedomāties, ka negribas iet uz mājām. Ja nu vienīgi tur dzīvo vēl kāds, kas nav patīkams.

Flints  Vispirms pašam jātiek skaidrībā par iemesliem, kas liek tā justies. Tā notiek pa retam vai pastāvīgi? Jāmēģina rast veidu, kā atveldzēt gan prātu, gan dvēseli, gan miesu. Mājokļa iekārtojuma maiņa, garāka pastaiga svaigā gaisā, lapu grābšana, malkas skaldīšana un pankūku cepšana pie kāda drauga, kino apmeklējums. Savu reizi var iegriezties arī kādā bārā, taču tam noteikti nevajadzētu kļūt par ikdienas neatņemamu sastāvdaļu.

Orchia  Emmm, nu kādu padomu var iedot vīrietim 42 gados, ja viņa profilā ir kaķa foto. Nu psihiatrs, tā ir vienīgā izeja.

Piparkuka  Ja negribas iet mājās, tātad nejūties tur īsti kā savā mājā. Tas nekas, ka tumši logi, ļoti priecājos ienākt mājā, būt te, savā vietā, it kā aliņā:). Agrāk varēju kaut pus nakti nosēdēt darbā, strādājot.... jo neviens negaidīja, laikam nejutos kā Savā vietā.

uzplanaledus  Iedomājies,ka tev nav savas mājas. Mājas ir tās, kas gaida. Atstāj ieslēgtu gaismu koridorā. Tā silti sveiks, kad parradīsies.

av2  aizbrauc atvallinaajuma, domas sakartot.

krumuzagis  izdzīvo šo brīnišķīgo apziņu, ka darbs sagādā prieku, pamēģini ar kādu sadraudzēties, tikai atceries, biznesā draugu nav ir tikai vai sanāk vai nesanāk, protams ja darbs saistīts ar cilvēku glābšanu un vai sadzīves atvieglošanu un tu negribi doties mājās, tad veido aprakstus un prezentācijas par savu arodu, tāpat dažādi praktisi risinājumi vai redzējumi, cilvēkiem rada prieku

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu