Admins dzēš tēmu tāpēc , ka vīriešu apraksts atspoguļo viņu pašu !

oho dzēš tēmu , jo sniegto vīriešu deģenerātu apraksts atbilsts viņam !
oho dienas "joku" licējam ar jēlo humoru un 5 klasnieka domāšanu.

Geisha  Aivar, pīpēt ir kaitīgi. Kur Langstiņš? Aizkarus šuj savai jaunajai guļamistabai?

Kaskaade  Ne ne, ne par uzlabošanu bija jautājums, bet par nepasliktināšanu, Chriss. Un jāa, man patika tavs komentars

AivarsN  Kaskaade. Baidos,ka Tu pie manis pilnīgi noteikti nejutīsies labi. Ko vispār tāds pārliecināts laucinieks,dabas bērns un sazvērestības teoriju bīdītājs manā vecumā var piedāvāt tādai jaunai,simpātiskai(vismaz no aizmugures) Rīgas dāmai?

Tessa  dabas berns, kuram zaliens nepljauts un maja ir aizlaista. toties ir laika komentet un postet. un diskutet par visadam h#rnjam.

Kaskaade  Tessa, var jau saprast, kadel zāliens neplauts un maja aizlaista. Virietim pašam priekš sevis visai maz ko vajag. Tik gruti saprast, ko rokaina, darbiga un mīliga sieviete saņemtu pretim no Aivara

AivarsN  Tikai pilsētnieki noplēš dabu pliku. Dabas bērns saprot,ka zālei vismaz rudenī jāļauj paaugties, lai labāk pārziemo un nākamajā pavasarī spēcīgāk aug. Arī savvaļas puķēm jāļauj vismaz uzziedēt.Tāpat koki rudenī nomet lapas, lai apsegtu savas saknes, nākamajā gadā tās saglabā augsnē mitrumu un satrūdot dod kokam barību. Tev,Tessa,patiktu,kad kāds regulāri rautu nost segu,atņemtu iecienītāko ēdienu,tā vietā dodot sintētisko pārtiku? Koki un zāle ir dzīvības formas, tāpat kā mēs. Telepātiski uztver mūsu noskaņojumu,vismaz aptuveni saprot ko domājam. Tikai cilvēki savos datoros ieurbušies,vairs nesaprot ne augus,ne dzīvniekus. Lai būtu ērtāk staigāt,gatavi kokam uz saknēm asfaltu,vai betonu uzliet.

Tessa  Kaskaade, da neko nesanjemtu. lekcijas un patarus.
Aivar, tad tu kokiem lapas pagalma arii negrab? zaliens nepljauts, lapas bieza slani. varu iedomaties, sakot ka dabas berns.

Kaskaade  Nu labi, lai daba pati atražojas, štrunts par bardaku. Un, kā Tu, Aivar, attiecies pret alkoholu un no tā izrietošajam palaidnībām?

AivarsN  Pagalmā man koku nav, tikai milzīgs jasmīnu dzīvžogs, protams negriezts, lai bagātīgāk ziedētu. Tikai uz celiņa neļauju tam izvērsties, lai var netraucēti garām paiet. Otrā pusē baltās rozītes. Cik nu tur to lapu,pagalmu pļaujot sasmalcinās. Jau agrāk rakstīju,ka regulāri pļauju tur kur jāstaigā,bet citur vēl speciāli iestādu kādas savvaļas puķes,kādu man vēl kolekcijā nav.
Alkoholu tikai ļoti īpašos gadījumos un tad arī tikai simboliski kādu vieglu kokteili. Tas brītiņš pacilātā garastāvokļa neatsver nepatīkamo sajūtu ko rada paģiras. Galvai vienmēr jābūt skaidrai.
Vismaz Smalkais stils zina,kas ir dabas skaistums. Noskūts zālājs der tikai staigāšanai,nevis apjūsmošanai. Tāpat tie kantainiem krūmi nekādi neiekļaujas dabas ainavā. Dabai piestāv noapaļotas formas, tāpat kā sievietēm. Ja nevar krūmu padarīt skaistāku kā tas ir,tad nav ko to aiztikt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu