Nu kur slēpjas tā probļema?

Vot es piemēram ne jauns,ne smuks,ne bagāts,ne gudrs,ne slaids(vismaz tādu mani te iztēlojas kāda daļa esošo):D Vienvārd sakot riktīgs lumpenis kam vispār nekad nekas nevarētu nospīdēt-ATRADU savu ideālo dāmu un vēl tagad ir dāmas kas klusībā uz mani cer!
A visādi smuki,bagāti,gudri,perfekti nu vnk ideāli (nu tā vismaz sevu pasniedz):D Kā nevar tā nevar neko atrast!Tak kur ir tā probļema ka nevar atrast??

av2  nu padalies, cik iisti maksaa ..piepuussamaa ?

AivarsN  Varbūt tāpēc mūsu senči nešķīrās kā tagad,bet dzīvoja kopā ilgi un laimīgi,ka viņiem tualetes bija ārā? Bija vienā filmā labs ieteikums,kā pārliecināties,vai līgavu pa īstam mīl un ir vērts precēties. Vajagot iztēloties,ka iecerētā tualetē izdod visbriesmīgākās skaņas. Ja no tā mīlestība nav pārgājusi,tad noteikti ir īstā un droši var precēt.😄

cherry88  kādu ceļu nu kurš iet . jaunajiem cilvēkiem patīk sev sarežģīt dzīvi, īpaši attiecībās.

tracer  Bumbastik.nu pietiek sho salkanumu..es pemeeram zinu ka tu esi sieviete.dziivo vecmiilgraavii..esi atradusi savu veci..nezinu vai nav izjucis jums jau viss..ko tu te ar bumbastika teelu veelies?arij putni lieli galvaa aciimredzot

Stika  >19:06 Ups - labais, nu ne velti Luusila un vēl daži jau sen teica, ka bāba ir B. =(

tracer  Ja juus pajautaatu tracerim varetu daudz ko pastaastiit..nebuut neesmu izsalkushais kursh te izmisis njurca spilvenu..te par daudziem prrsonaaziem ir infa

LaskovijMerzavec  Ojá šodien te dižo atklāsmju diena.... visi par visiem zinām, bumpastiks babulis no vecmilgrāvja utt...

Stika  Bumpastik, tāda mīla Tev, bet kā es skatos- visu spamu lasi cauri. Un tas ir vīriškjīgi, ne?

Zini ko, ir starpība, ko runā 1 pustraka babene spamā, kurai pašai čum un mudž ar nikiem, un ko runā normāli ļauži. Lūsi es uzskatu pie normāliem un punkC.

/Un man vienalga, kāds Tev dzimums starp citu. /

afrodithe  MrJones ir ar mieru būt arī par tavu dāmu, Bumsien? Jeb tās jau vecas ziņas?

Vaukskis  Visādi varbūt nemeklē, bet paši gaida un pa to laiku nodarbojas ar kaut ko citu.. . Ir viņu vidū tādi, kuri atmetuši cerības, bet nav izmisuši, turpina piedalās itin kā loterijā- ja nu paveicas un tiek nosaukts vārds.. .

vaitiesam  Tie kas aprecas otreiz, kas jums nebija skaidrs par ģimenes dzīvi pec pirmās reizes?

Kvarta  Iepriekšējais komentārs var kalpot tikai kā stulbs joks, kurā izteiktā doma būtu spēkā tikai pie noteikuma, ka visi planētas cilvēki ir pilnīgi identiski. Tā tas nebūt nav, oder?
Spēkā ir cita sakarība, kurā vairs nav nekā no joka-dzīvosim tikai vienreiz.
Ideālā gadījumā vajag šo vienīgo dzīvīti pavadīt ar sirdsāķīti-visu dzīvi ar vienu!
bet ja zirgs ir beigts, kāp nost.

vaitiesam  14:11 uzraksti kādu joku kurš tavuprāt nav stulbs. Interesanti būtu palasīt tavu izpratni pareizajā humora☝

Kvarta  Vakar Fizkultūras institūta kopmītnēs notika masu kautiņš. Policijas vienība, kas ieradās notikuma vietā, arī ne pa jokam atrāvās.

sadams  Tā problēma ir impotence un grūtniecība. Sievietes noslēpums ir ka tā ir vīrietis, bet vīrieša noslēpums ir ka tas ir neauglīgs.

sadams  Problēma slēpjas tajā, ka visu laiku vienīgais antidepresants ir slepkavība, taču krimināllikums ļauj slepkavot tikai divos gadījumos no senākajiem četriem. Es zinu izvarošanu, pēc kuras tikai viena slepkavība nepalīdzēs un grupveida nebrīve, kur visus paspēt nosist neizdosies.
Ja zāles ir nevis slepkavība, bet labestība, tad tam nav attaisnojuma un sods ir bargs - mūža zāles, kamēr nebūs visi nosisti un maksātājs pataisīts pliku pakaļu.

vaitiesam  22:23 stulbs ne smieklīgs joks🤮

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu