Vīrietis un sieviete, kas abiem vajadzīgs lai būtu laimīgi

Kā padarīt vīrietu laimīgu:
1) nodarboties ar seksu
2) pabarot sātīgi
3) Likt viņu mierā un lieku reizi netraucēt.

Kā padarīt sievieti laimīgu?
Nekas sarežģīts, atliek tikai
1) būt par draugu
2) būt par mīļāko
3) būt par brāli
4) būt par Tēvu
5) par saimnieku
6) par skolotāju
7) par pavāru
8) par autoatslēdznieku
9) par santehniķi
10) mehāniķi
11) dekoratoram
12) stilistam ir jābūt
13) seksapatalogam
14) psihologam
15) terapeitam ir jābūt
16) par organizatoru jābūt
17) Drošsirdīgam
18) tīrīgam
19) Laipnam ir jābūt
20) mīļam
21) dāsnam
22) maigam
23) uzmanīgam
24) galantam
25) Inteliģentam
26) izglītotam
27) ar humora izjūtu
28) izdomas bagātam
29) sportiskam
30) stipram
31) saprotošam
32) piekāpīgam
33) pacietīgam
34) piedodošam
35) uzmanīgam
36) mīkstsirdīgam
37) bagātam jābūt
38) izlēmīgam
39) uz kuru var paļauties
40) laipnam,(jābūt džentelmenim)
Pie tam neaizmirstot ka:
41) Ļoti bieži izteikt komplimentus
42) Patikt iet iepirkties reizē ar sievu
43) Ne skandalēt un nemeklēt problēmas
44) Nekrist viņai uz nerviem
45) Un neskatīties uz svešām sievietēm
Tai pat laikā jābūt:
46) uzmanīgam
47) NEbūt greizsirdīgam
48) Būt saskaņā ar VIŅAS ģimenes locekļiem
49) Un visu laiku būt uzmanīgam pret VIŅU un ļaut viņai atrasties personīgā telpā
taču rūpējoties par viņu
UN Visbeidzot
50) NEDRĪKST!!!!Aizmirst!!!!
* dzimšanas dienu
* pirmo tikšanos
* saderināšanos
* KĀZU datumu
Taču iespējams izpildot visu tu iespējams nepadarīsi viņu laimīgu.

dodekaedrs  To visu var abiem dzimumiem izteikt vienkāršāk - kopā gan peiekos, gan bēdās. Tas arī viss.

Geisha  Ja vīrieti aizsūta uz veikalu pēc piena tad viņš arī atnesīs tikai un vienīgi pienu. Taču gribēs apsēsties pie galda uz kura būs gan zupa, gan gaļa, gan kartupeļi, gan salāti un kompots. Drēbes pašas mazgājas, un tīras izgludinātas salien skapī. Par bērnu tēmu vispār neizteikšos. Vīrietim ir darbs. Mājās viņš atpūšas. Hobijs vispār ir svēta lieta. Protams, ja vīrietis pieliek plauktiņu tad visi to redz. Sievietes darbu neredz. Ja nu tikai nevīžību. Un te nu arī ir tā atšķirība starp vīrieti un sievieti. Nevis tur kaut kādi mistiski punkti.
Vientuļo vīriešu māja parasti līdzinās midzenim (gulta 1 gab, taburete 1 gab., dvielis 1 gab., šķīvis 1 gab, krūze 1 gab, katliņš, panna 1 gab, virve uz kuras karājas 3 krekli, 2 bikses, stūrī 5 pāri netīras zeķes stāv, darba jaka 2 gab.) un žurka pa galda virsu dzīvojas.
Viss ņemts no personīgās pieredzes nevis atrasts netā.

Kaskaade  Gudra sieviete vīrieti uz veikalu sūta ar sarakstu, ja ko aizmirst, aizsuta mesidžu. Visticamāk plauktu naglot un tīrīt kanalizācijas trubu labāk pašai, nekā lieku reizi noklusēt un atļaut viņam paluņot. Un tas bardaks galvenokārt no sievietes pašas un bērniem rodas, jo vīrietim ir 3 apenes, vieni treņiki, vieni džinsi, zobbirstīte, skuveklis un telefons.

Chris1986  Tas, kā te Felde un Geisha aprakstīja dramatisko un ciešanu pilno sieviešu dzīvi laulībā ir interesants kā pastāstiņš. Es 10 gadus jau dzīvoju viens un lieliski tieku ar visu galā, kas tur aprakstīts bez kādas īpašas piepūles un stresiem. Nu, daru, kad man uznāk iedvesma darīt. Bet, nu, ja man stāvētu klāt viens vagars un visu laiku tarkšķētu - dari to, nedari to - tad gan būtu stress :D Nu ja, par bērnu tēmu atkrīt, bet arī tai savā laikā esmu gājis cauri. Un galu galā arī sievietei neviens rokas negriež arā, lai tie bērnu būtu un lai viņa par katru cenu būtu "ideālā māte" sabiedrības acīs

Eheeei  Ieklausieties fargo..... jebkurā tēmā šeit panesas kari, "vīrieši tādi, sievietes šādas".... beidziet tarkšķēt, ieklausieties... sākumā sevī, lai saprastu- ko tad īsti MAN gribas. Jo varbūt, ja atradīsiet to, kurš bez piena atnesīs arī gaļu, rozes un dimantus, Jums tas nemaz nepatiks, jo nebūs, ko pārmest. Un tad varētu ieklausīties arī tajā otrā. Jo arī viņam var būt vēlmes un vajadzības, par ko nemaz nenojaušam.

Geisha  Chris, saulīte, sieviete savam vīrietim visu dara ar prieku nevis nesot kaut kādu mistisku krustu. Pie noteikuma ka vīrietis pats nav kļuvis par betona bluķi. Un tas ka jau 10 gadus esi viens arī neko labu par tevi nesaka. Būtu ciešams tad sen jau kāda spīgana būtu tevi prihvatizējusi. Labi vīrieši tiek izķerti kā karsti pīrādziņi. Uz dažu labu vīrieti pat rinda stāv. Jauku vakaru Tev!

Lida  Labvakar! Man tāds jautājums, vai drīkst pierakstīties divās rindās vienlaicīgi (uz diviem vīriešiem) un tad iet tur, kur ātrāk.
Jums arī jauku vakariņu:)

Felde  12.12 Runa nebut nav par ciessanam,bet gan par dziivi! Ja man ir ggimene,man prataa nenak suudzeties,vai vel trakak-izlikties! Es nevienam neprasu mieru(kaa autors),bet gan esmu sieviete,sieva,maate! Turpretiim-blakus ir viirietis,teevs,viirs! Un viss ir lloti vienkarssi!
Savam viirietim vienmer esmu bijusi vislabaakaa,miileeta,lutinata,lolota-un vienmeer sieviete!!!
Man nekad nav bijussas-vismaz 90% probleemu,kaadas te OHO tiek risinaatas! Reizem lasu,un briinos,kaa kautkas taads var notikt starp cilveekiem!
Aciimredzot,blakus vienmer bijis virietis ar rokam un smadzeneem! Manuprat,nekad vinam netiku teikusi-dari to,tagad ssiito un taa... Vienkaarssi nebija vajadziibas!

sadams  Ir vajadzīgs viens 60-gadīgs kurva, kurš ieteiks nekautrēties vest uz mājām un otrs 60-gadīgs kurva, kurš 40-gadīgo draudzenīti izdupsēs, jo draudziņam drusku pāri 20. Menti saprata tikai 60-gadīgās vecenes - nu un vaktē kā ar uguni - to, ka es gribēju nokrustīties un nosalt mežā - to menti saprot, jo baķuška mahno piebiedrojās savos noslēpumos, bet tas, ka aizvien jaunas dižas dzimtas bija jātīra, lai mani tikai nenosistu, tas mūsu prokuratūrai ir pofig.

sadams  Zāles ir jālieto abiem, lai nebūtu pretenziju, kurš kuram ziedojās un cieš un no kura nav nekādas jēgas. Problēma nav onānismā, bet redzamībā. Sieviete var melot, ka viņa pabeidza.

sadams  Ir vajadzīgs vīrs, kurš drāzīs gan sievieti, gan vīrieti, jo sievietei vēl ir arī meita.

antarktida  Mjaaaa.......ko tik visu vīrieši nav gatavi darīt lai dabūtu sex, paēst un NETRAUCĒT?????? Čalīt tu pats sev runā pretīm. Tad jau sanāk, ka traucē. Paliek tikai sex un paēst.:) Un dēļ tā gatavs uz visu TO??????
Gribētu es redzēt tādu vīrieti.:)

gunda10  Mani kritizēs .Sākumā jābūt vispār visur draudzīgas attiecības , neitrālas.Cilvēkus dalot 3 tipos ,1. -draugu tips ,jā jāizturas kā brālim , sarunas biedram. 2. - meitenes , puiša tips ,kā tēvam var tēlot biezo. 3. - mātes , tēva , ,priekšnieka tips , nevar īpaši tēlot biezo vismaz sīkumos jāpiekrīt vai pat jālūdz mazliet palīdzēt sīkumos , tā kā saraksts jāsadala 3 daļās vienlaicīgi visiem neder . Par tēvu , skolotāju , sponsoru ,stipram un izlēmīgam , dāvanām vajag būt sievietei meitas tipam . Turīgas , karjeras kundzes parasti ir mātes tips un te prasās būt uzmanīgam , laipnam , stilistam ,..Izglītotās parasti ir drauga tips te prasās būt par draugu , brāļi , pavāru ,uzmanīgam

gunda10  Būt saskaņā ar viņas ģimene locekļiem ieteicams vienīgi mātes , priekšnieces tipam , bet noteikti nejautāt par ģimeni meitas tipa sievietēm , meitas tips ir vizuāli krāšņāks , drauga tips runās par mākslu , politiku var piedāvāt palīdzēt bet vismaz iesākumā tikai sīkumos .Ja trāpās priekšnieces , mātes tips tad jāmīl vai vismaz jāatbalsta vārdos palīdzība radiem un nopietni .

gunda10  Geiša laikam ir priekšnieces tips , neder lielīšanās bet var teikt ka saprot viņas nelielās problēmas ar kurām viņa tā jāsaka tiks galā , bet var būt pat santehniķis mazliet

gunda10  Laikam kungam vairāk patīk meitenes tipa sievietes , kuras grib atbalstīt taču tas izslēdz iespēju būt īpaši atbalstītām pat varbūt saprastam . Taču priekšnieces tipa sievietes morāli atbalstīs taču palīdzībai jābūt sīkumainai . Velk uz draugu tipu bet te ir nopietna lieta , nenopietna laika pavadīšana kopā , lēta vēlams , parks , kafejnīca ,

Agate24  Šis ir labs. Jā tādas nu mēs esam.

Magda555  Jā,vīrietis ir tik pat stipri primitīvāks,kā sieviete,kas redzams satura apakšpunktu daudzumos.Man ļoti patīk tēmas autora uzskaitījuma garums,kas atspoguļo dzimumu dvēseles bagātību,prāta un,jūtu spējas .Paldies,par komplimentu sieviešu dzimumam.Es uzskatu,ka Valstis spēj ideāli vadīt tikai sievietes,jo daba viņās ielikusi visu loģiku,intuīciju,saprātu,taktiku,plānošanas spējas,jo viņa ir tā,kas rada,baro izaudzina savus pēcnācējus.Tieši tas pats darāms,domājot par savas Valsts iedzīvotājiem.Tātad,sievietes ir pilnība,bet vīrietis ar savu spēku,vēlmi karot,cīnīties,jāsūta mežā.Pievadības stūres ir jābūt taktikai,loģikai,mieram,gādībai un taisnīgumam,tātad SIEVIETEI.

Drole  >19:30
"viņa ir tā,kas rada,baro izaudzina savus pēcnācējus" (C) -Albatrosus?


Kundzīt, pirms grābstīties gar "vadības stūri", savāciet savus haotiskos komatus, salāpiet savu skrandaino "loģiku" un palūdziet kādu vīrieti salabot Space taustiņu!

LaVerna  Pareizi, Magda! Sievietes ir patiesais un vienīgais stiprais cilvēku dzimums uz šīs planētas!

Un tāda kā Drole lai iet Jums kā valsts/pasaules prezidentei par desmito sekretutku (komatus un speisus pareizi salikt)! :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu