Šķirstot anketas.....

Kādas asociācijas rodas, ja izlasiet, ka jūsu aplūkojamā persona ir šķīrusies ?

Gunitaa  attiec.uz 21:00

Ei, tas ir labais. :D :D :D Kaut ko tik "´geniālu" tiešām nav nācies lasīt PA. Tā iet, kad sievietes aizsēžas vientulībā un vienīgais prieciņš paliek paēst. :))))

Epifanija  Ir dota iespēja!

Jurijs__57  jūs nesaprotat CIK ļaunas esat !

DanaL  Jurijs_57 +++

Stika  Ar tādu pašu "ticamības" pakāpi es varētu pateikt, ka Piparkuka, Jurijs_57 un DanaL ir viena un tā pati persona, tikai atškjirībā no tās vienas ..... , esmu pie skaidra saprāta! =))

Luusila  Persona ar niku Jurijs__57 gan staro siltā labestībā.
It īpaši pret Stiku viņa sirds pukst ātri un kvēli.
:DDD

Stika  Lūse, tici, ka man pie kājas, kā viņa sirds pukst pret mani vai mēle. =)) Viens no oho lielākajiem "purva dīvainīšiem", kurš vaiga sviedros cenšas tēlot gudru, bet nesanāk. =)

VECA_PIEPE  uz to #21:00

Ohujiņā autortiesības uz "kniebienu" pieder Clozingam,...bet viņš nebūt nav ne Stika, ne Gunita. Un neesmu dzirdējusi, ka viņš varētu būt Torpēdiņš vai Laskovijs.

"Ļoti aizdomīgi un tizli." (c)
Kurš, Tavprāt, no viņiem ir aizdomīgs un tizls?
(pakasa pakausi)

Piparkuka  Stika.

Stika  Ja nu kāds te ir tizls, tad babenīt ar cepuma nosaukumu, tā esi TU - ar savu centneru, kā arī zirnekļtīkliem sen aizaugušo ... un tādām pašām smadzenēm. =)))

neiet  21:00
Precizēsim, stika, gunita, un vēl kādi 4 niki visticamāk pieder 1 personai. Visi aktīvi darbojas SPAMā, nemitīgi ārdās tur. Kopīgā pazīme, it kā laimīgi precētas/gunita pat katru rudeni precas/, bet nu tik žultainas, ka ticamības moments zūd. Arī sinhronā zagtu bilžu pievienošana anketās liecina, ka planktons.

Gunitaa  Lūk, bet šī dāma ar palamu "neieta" ir psihiski nevesela būtne, kas vienus un tos pašus murgus runā jau vairāk kā gadu. Pašai ir daudz vairāk kā 10 (!) niku (kā man teica viens pazīstams admins), bet spriež par citiem pēc sevis. Nelaimīgs, vientuļš un nevesels radījums, tāpēc sievietes - meklējiet un atrodiet savu otro pusīti, ja nevēlaties ar laiku palikt tikpat dumjas.... :(

Piparkuka  Nu ja, tieši to jau arī var just. Nu labi, ka tā!:)

VECA_PIEPE  *Precēts* nav miris un *Šķīries* arī vēl ir dzīvs!
:DDD

neiet  gunita, nez ko tevi tā biežā otrās dibenpuses atrašana laimīgu nedara, rej kā rējusi. Pazīstami admini viņai teikuši. Kurš tad te to admini nezina.

Lida  nekādas. tādus jautājumus jautāju tet a tet.

Pillerina  Jopcik! Nu pasakiet kaut viena admina vārdu!

Bija viens teiciens: admins jūtas kā katru nodrāzis virtuālā vidē, bet moderatoriem vairs atliek dročīt.

Šķīries? Nu tas vēl nav miris. Vēl dzīvāks un darbīgāks par precējies dzīvo/nedzīvo kopā.

siikaa16  Ja šķīries jāliek zārkā un jāaprok? Ja nav precējies, bet ir bērni pie tādām anketām jāpiedomā, kas par cilvēku.

Orchia  Vajadzētu vēl vienu opciju "dzīvoju ar mammu".

Veneranda  nu vispār iepazīšanās tirgū viszemāk kotējas ģimenes stāvoklis "precēts" /ceteris paribus/

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu