Vai jums nerodas aizdomas , ka kungi pēc 40 te ir pēc nervu sabrukuma .

Manu prātu nevar savas problēmas risināt un ar pilnīgi svešiem kašķēties .

Kurts69  Kaskaade, esmu pieticīgs un laimīgs par to, kas nu ir..., kāds visiem pagriež dibenu un skatās uz jūru, bet cits laipni smaidot aizslēdz vai atslēdz durvis

Flints  Lasot šo teikumu: "Manu prātu nevar...", savukārt man radās aizdomas, ka pasažierei ir problēmas ar savu domu loģisku un saprotamu izklāstu rakstiski dzimtajā valodā.

Astronaute  60. gadīgo kundzi vajadzēja satraut vīrieši ap 60.
Nav brīnums, ka 40. gadīgu vīriešu reakcija uz 60. gadīgu kundzi 60. gadīgajai kundzei var šķist nervusabrukumizraisīta.

Rebeka7  neliekas gan! Vairumam interesē kaut kādas nepiepildītas seksa fantāzijas, no kurām pirmo vietu ieņem anālais sekss, kā arī minets vēl nav pareizos dziļumos izbaudīts! šie ir tie pirmie rūpju jautājumi, vai būs iespēja ko tamlīdzīgu saņemt, protams, pēc "iepazīšanās" pie kafijas tases.
Gāāārlaicīgi un tik paredzami .......

Floriana  Nav man laika kašķēties, nezinu, kā tas ir, sevišķi vēl te. :D

Keel  Rebeka7- izvēlies ko vēlies. Ja Tev patrāpās PĀRSVARĀ tikai anālā seksa un dziļa mineta tīkotāji....

straume22  Novecošanās procesā galvas smadzenēs notiek ievērojamas izmaiņas – gan strukturālās, gan funkcionālās. Un ne tikai kungiem.
9:40 -piekrītu.
Katram no mums ir citāda uztvere. Tā var mainīties.

Sergejs50  Tiku pie interneta Streņčos....

ketija64  Par katru ,kurš atraksta ,nav ko lieki satraukties.Cilvēki ir dažādi,ir bijuši gadījumi, ka raksta 20-gadnieki. Iespējams raksta arī no aprūpes iestādēm ,cilvēki ar garīga rakstura traucējumiem. Internets ir, rakstīt māk ,problēmu nav. Kāds varbūt cer ,ka viņu adoptēs. :))

Silve  Tās kuras te kašķējas ir nenosakāma vecuma dāmas, jo gadu skaits anketās visdrīzāk ir falšs.

Felde  nelasot komentus,un savas privatas pieredzes nav,tomer,zinot e...ntos sskkirsanas gadijumus,lai nu kurss kuro reizi vainigs-mans noverojums ir apmeeram ssads-
Sieviete sskkiroties vainu raud,taccu arii laika pamaz,jo paliek ar probleemu kalnu (berni,finanses,),vai ir laimigas-atbriivotas,ka beidzot tiek valaa no terora,varmakas,nestabilitaates un veel viena beerna-viiriessa izskataa.
Viiriessi-procesa laikaa klaigaa-kas tu bez manis,tu pazudiisi....es nemaksaassu...pieraadi...kam tu vajadziiga...beernus atnnemsu...tevi neviens nenems darbaa.... badu mirsi....
Kad ssii stadija beidzas,un nekas no visa ssii nenotiek,tad vini iet kaarties,ssauties,gaudo uz kopigu pazzinnu pleca...saak dzert...(man tuvs radinieks tiessi ssadi riikojaas)-nemaksaa alimentus...Kad sieviete iesniedz garantiju fondaa,viirietim saak kraties paraads+% sieviete saak iziet sabiedriibaa,smaidiiga...-ssis ir tas moments-virietim sabruuk pasaule,piezogas depresijas,neuztceesanas,sieviessu pazemosana,naids.... Aizmirst par berniem,netiekas.
Kaa jau vienmer-ir iznnemum,iarii sseit ir! ,bet-ja par teemu,jaa,ir doma,ka te ir nestabili viriessi.(atkal-nerunaju par sievietem,jo nepeetu...) Iespeejams,mes arii vairs taa neuzticamies,tiekam galaa passas,un mekleejam viirieti,kurs ir stabils itvisaa!
Tie idiviidi,kuri te taa izsakas par sievieteem,pazemo-tie nemaz nav saucami par viiriessiem! Glleevi lupatas! Neraadissu ar pirkstu... :))

Lida  https://www.youtube.com/watch?v=LYAvhujK4nA

Rebeka7  jā, jā , Keel, man "patrāpās PĀRSVARĀ" tādi vīriešu profili, kuriem patīk sievietes un ar kuriem mierīgi arī par seksu var parunāt! :)
Domā, ka labāk būtu , ja šie ar aizvainojošiem komentiem man pakaļ skraidītu?

Geisha  Jebkurš normāls cilvēks izjūt emocijas pēc šķiršanās. Vienam tas ir prieks, otram visas pasaules sabrukšana. Viens atkopjas ātrāk, otrs rētu nēsā visu mūzu. Mēs esam dažādi un nevar visus cilvēkus bāzt vienā maisā.

rokons  Interesanta "diagnoze" - nervu sabrukums. Vai ar to domāta depresija vai paaugstināta uzbudināmība?
Varbūt vienkārši kāda persona ir kašķīgu raksturu, vai arī vienkārši ar tieksmi uz provokatīvām darbībām......
Te minētā šķiršanās tēmu galīgi neizskaidro. Var šķirties dažādos veidos, dažādos apstākļos , bet vai tāpēc par kašķa mārciņu jākļūst?
Būtu labi, ja autore detalizētāk savu domu izskaidrotu.......

Lida  Vajag precēties cilvēkiem ar vienādu maucības pakāpi un viss būs ok, oder?

Kurts69  Rebeka7, vispār baigi garlaicīgas Tev tās sarakstes. "Mierīgi" runā par seksu..., riktīgi skumīgi izklausās. Bet par tām pieminētajām fantāzijām runājot, ko citu gan šeit būtu jāgaida? Meklē un grib to, kas acīmredzot pietrūkst. Un ar dižu oriģinalitāti neizceļas arī sievietes. Toties no Tevis teiktā var secināt, ka viss ko sievietei ir jāpaveic lai tiktu pie tāda kārtīga veča ir šad tad "Jāuzsauc" orālais un anālais sekss:D
Manuprāt no vīriešiem tiek sagaidītas daudz komplicētākas darbības, lai piepildītu sieviešu sapņus...

Piparkuka  "Manuprāt no vīriešiem tiek sagaidītas daudz komplicētākas darbības, lai piepildītu sieviešu sapņus..."- tā ir gan, tikai TE (te, nevis dzīvē vispār, kaut arī tur ir tādi eksemplāri) viņi to nesaprot, izliekas ka nesaprot vai pat vispār neapjēdz! Domā tik par savu un viss.
Sievietei ir daudz vairāk lietu dzīvē, par ko domāt.
miljons : 1 apmēram.

Rebeka7  hi, hi , Kurt 69! Aizmirsu pavisam! :))) 69ņi arī ir vēl viens "fenomens", ko džeki te mēģina savam nikam piekarināt priekšā vai pakaļā! :)))
A diezin kāpēc tā!

Kurts69  Rebeka7, kā kapēc 69? Tas tak Jiņ un jan! A Tu ko biji domājusi? Gan jau kaut kādas riebīgas perversijas atkal izfantazēji:D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu