Mīlestība vai nu ir, vai tās nav

Un kas ir pārējais ?

Kvarta  8:53 Ja tev neskaustu veco veču jaunās sievas, tad tu nemaz viņus nepētītu. /ko tikai cilvēki neizdomā, lai sevi mierinātu:/. Ja iet pie kāda par piekto neoficiālo sievu, tad viņam jābūt jaunam un skaistam vai-alternatīvi -miljonāram.
Bet Latvijas variantā sievietes dirsina un tin ap pirkstu un sieviešcīņas organizē tie, kas ar viņām aptuveni vienāda vecuma, bet pelna-nu , mazliet vairāk, kā pārējie. Bet ne ļimonu. Tie, kas tiešām pelna ļimonu, prot uzvesties.

Veneranda  Neoficiālo draudzeni nesauc par sievu, bet gan piegulētāju, mauku. Personīgi es ietu par piekto oficiālo sievu pie da jebkura godīga pilsoņa, bet par piegulētāju...nu, pie vidēji pelnoša vienaudža laikam ne. To opciju atstāšu dūročkām kā Kaskaade u. daži citi feiki.

AivarsN  Ja var mīlēt sevi,savus vecākus,bērnus,suni un vectēva stādīto ābeli,tad kāpēc tam pretējam dzimumam ir jābūt noteiktā vecumā un izskatā, lai iemīlētu? Un ja vizuāli visskaistākā sieviete būs ar visbriesmīgāko raksturu un uzvedību,vai tādu varēs iemīlēt? Vai nu cilvēkam tā spēja mīlēt ir jau attīstījusies,vai vismaz šajā dzīvē vēl nē. Tieši tāpēc tik pretrunīgi uzskati šajā jautājumā,neatkarīgi no izglītības un dzimuma.

Kaskaade  O, Venerandu melnā skaudība plosa uz visām pusēm? 🤣🤣
Veneranda, par mauku sauc, kura dod visiem, it sevišķi ja vēl precējusies būdama 😉😂
Iet jau tu vari kur gribi, bet vai saucēji ir, tur jau lielākais jautājums 🤣🤣🤣

Kurts69  Lūgums nejaukt mauku un prostitūtu. Otrā dod visiem, dara to profesionāli un atbilstoši cenrādim. Bet pirmā ir neprognozējama pašlabuma tīkotāja, kas sniedz bieži vien nekvalitatīvus pakalpojums par neadekvātu cenu.

bumpastiks  Fui,Dāmas,kā jums pašām par sevi nav kauns?:( Ja jau jūs viena otru necienat,tad jau arī kungi jūs necienīs!!!Palasot tādus tekstus pat bildi nevajag,lai saprastu ka nekā laba tur nav!

Silve  Ja runa ir par mīlestību, kuras vairs nav, tad tā ir pieķeršanās, rūpes, atbildība. Bet ja runa par mīlestību, kuras vēl nav, tad laikam vienkārši gribulis.

Geisha  Traki ir kad jādzīvo bez mīlestības. Tas jau daudz kas krīt uz nerva un tracina.

Vaukskis  Iekāre

Veneranda  esmu nepatīkami pārsteigta par pusmūža vīriešu milzīgajām bailēm braukt laulības ostā atkārtoti un maucīgo neuzticību vienlaikus. vai nevarētu kļūt par konkrētiem cilvēkiem, kas grib kaut ko vienu.
vienu sievieti visu mūžu. kāpēc ne?
alternatīvi-precēties vēlreiz. precoties atkārtoti, kas jums liedz noslēgt laulības līgumu vai šķirties pēc pusgada? ir sievietes, kuras citādi nu jau vairs nesaņemsies kreisajam seksim ar pusmūža kungu, un ir pat rezervē sievas, kas atplestām rokām paņems jūs atpakaļ pēc tā pusgada. pat vēl slaidākas būs kļuvušas pelnot maizīti nu jau ar rokām, ne citu ķermeņa daļu, un novērtēs jūs vēl vairāk!) Jeb pielipušas jums kā košļenes pie kurpes tāpēc, lai netiktu citai? Nu tad...dzīvojiet ar košļeni. Varat pat šad tad izdrāzt, ja neriebjas. Vai tērēt uz viņu naudu, ja nav žēl.

Veneranda  jap, ja sievele pārdzīvo visas mīļākās varonīgi turēdamās vīra svārku stērbelē un dzejā un prozā deklarēdama, ka "būs kopā, līdz nāve šķirs" (kurš tikmēr štovē kāpostus?), tad vienīgais veids, kā pārbaudīt, vai tā tiešām ir tāda enģeļa sirds kā deklarējas, jeb tomēr konkurenti uzvarēt iedegusies kuce uz siena kaudzes-vienīgais veids ir uz pāris mēnešiem atstāt šo personu bez tā sievas goda. Nu tad lai pierāda savu dižo beznosacījumu mīlu praksē:))

AivarsN  Kam gan negadās pieredzes trūkuma dēļ,reizi,vai pat divas iebraukt grāvī? Bet ar laiku taču nāk prasme un pieredze no tādām ķibelēm izvairīties.😄

Orchia  Veneranda, aiz ko tev tāds naids pret savu dzimumu? Sīva konkurence un uzvara ir vīrietības simboli

Veneranda  Naids ir pārāk stipri teikts. Drīzāk es viņas necienu. Pie tam necienu nevis visas planētas sievietes (strādāju burvīgā sieviešu kolektīvā brīnišķīgā tautu meitu republikā), bet tieši tās osobas, kas uz seksa portālu atskrējušas savus vīrus vaktēt. Man kā brīvai sievietei tādas vīru kurpju košļenes vajadzīgas tikpat, cik zivij velo, un savu attieksmi neslēpšu. Viena sevišķi izceļas ar liekulību, nu, tādas pārbauda darbībā, muldēt var visu ko. Citu sieviešu interešu aizstāve, mļin. Septiņus nikus no oho izēdusi vismaz - kā jūt, ka pakāsīs, fix sūdzēties:))

skabarga60  Veneranda! Zinu vairākas ģimenes kur cilvēki nodzīvojuši visu mūžu ir bērni un mazbērni, bet oficiāli nav precējušies. Tad tavā skatījumā kas ir šīs sievietes?

Veneranda  maukas. un bērni turpina to pašu musturi. bet ja netrāpa uz partneri ar tikpat vaļīgu priekšu, šķiras. šķiršan@s ziņā esam pirmrindnieki. by by beauty

Drole  cinnija atkal trekteree un prasti lamaajas

Orchia  Veneranda, ko tu pinies ar precētajiem vai attiecībās esošiem vīriešiem? Lai nepārtraukti varētu risināt attiecības ar viņu sievietēm? Slimi, pilnīgi slimi

Epifanija  Ir tikai tad, ja ir mīlestība, par pārējo neko nezin, jo vienkārši nevar, nav motivācijas

Floriana  Pajautā kaķim, tas ļoti labi zin šo jautājumu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu