Vai jūs paši ar sevi gribētu iepazīties, ja pēkšņi nokļūtu monitora otrā pusē?

Kas ir tas, ar ko vari ieinteresēt tev imponējošu cilvēku un noturēt viņa uzmanību?

vaitiesam  Oi smaga mums būtu saruna, dikti smaga🤔

Lapsa18  Nekad.

Lords  Es vispār neuzskatu internetu par iepazīšanās instrumentu. Cilvēki, ko iepazīstu netā, man zināmi dzīvē, darbā vai studijās, dažus esmu pamanījusi jau pirms gadiem 20....tā ka rakstiet PA ko vēlaties, mans viedoklis nemainīsies:
Vai varu cerēt uz to pašu?

Piparkuka  Jā, es pat ļoti gribētu iepazīties ar sevi, ja pretī būtu tāds pats, kā es jeb otrādi!:) Dzīves baudīšanai, braukšanai, ēšanai restorānā, nakts pastaigai, mierīgumam un aizrautībai, teātrim un rokkoncertiem, smagajam met. un operai un gudrot par aizlidošanu uz kaut kādu pilsētu utt utt. Man ļoti patiktu tāds, kā es. Un bija laime tādu/tādus satikt.

Piparkuka  Neko- Tev taču jāskatās no sievietes viedokļa! Vai gribētu ar sevi sapazīties..:))

neko  Neko- Tev taču jāskatās no sievietes viedokļa! Vai gribētu ar sevi sapazīties..:))
-----
Nedomāju ka man tas sanāks; man visa tā mana dzīve liekas garlaicīga un gadiem redzēta, bet sievietēm nez kāpēc liekas interesanti. Katrā ziņā nekad nav bijušas problēmas iepazīties. Bet jāatbild kāpēc - es pats nezinu. Vienkārši tā ir.

Attiecībās iepazīšanās ir pati vieglākā daļa, kas neprasa ne mazāko piepūli. Nekas nav pat īpaši jādara. Kad viss nonāk līdz dzīves ritmiem, raksturu atšķirībām, viedokļiem bērnu audzināšanā utt - jā tad tas vairs nav nemaz tik vienkārši un neviens nevar garantēt pozitīvu rezultātu. Krietni nākas savstarpēji pieslīpēties. Bet vienkārši iepazīties var 5 min laikā bez kādas piepūles. Atliek tikai to gribēt un viss notiek.

Caune  Vispirms sevi derētu iepazīt savā ekrāna pusē. Un, kad tur iestājas skaidrība pa sevi un izpratne par personīgo virzību, tad arī otrā ekrāna pusē viss sakārtojas. Paradoksāli, bet strādā.

Tessa  vaitiesa, tas deretu gan, mums, frg, vienmer viss bija po-pacanski.

Geisha  Ja es būtu vīrietis tad es ne tikai iepazīties gribētu, bet pat dzīvot kopā. Tādu sievieti sargātu kā acu raugu un būtu laimīgs, ka viņa ir mana. Es esmu laba saimniece, seksīga, interesanta, komunikabla, ar humora izjūtu, atbildīga, pozitīva optimiste, jautra, materiāli neatkarīga. Vienkārši zelts ne sieviete.

Vaukskis  Laikam jā ! Varētu kopīgi nodoties interesei par seksu ar (iedomātām) sievietēm, kādam fetišam, varētu sēņot kopā, cienīt vienam otra privātumu.
Interesanti, vai tiem vīriešiem, kuri atbild, ka viņus nekad nav interesējuši vīrieši, vispār draugi ir vai tā tikai poza ?! :)

Alma9 

RRAGANA  Nē, es negribu sajukt prātā un atstiept kājas.

Piparkuka  Lords:
"Cilvēki, ko iepazīstu netā, man zināmi dzīvē, darbā vai studijās, dažus esmu pamanījusi jau pirms gadiem 20...."
PamanīJUSI!

Ha. Nu skaidrs viss.

Kurtslabs  Pašam atbildēt kaut kā neobjektīvi. No malas labāk redzams.
Bet lai noturētu otra cilvēka uzmanību ir jābūt patiesi ieinteresētam komunikācijā. Un jāļauj to sajust otram cilvēkam.

62valdis  Es jautājumu saprotu kā: "Vai jūs vēlētos iepazīties ar to cilvēku, kurš raksturots ar paša profilu?" (visticamāk - no pretējā dzimuma puses.)
Man domāt, ka lielākā daļa profilu ir rakstīti tā, lai ´tam otrā pusē´ rastos interese. (Kā nu kuram sanācis - tas cits jautājums!) Kā noturēt interesi par sevi? Nu tas jau ir tikpat kā Lielais Dzīves jautājums ap kuru visa Pasaule griežas. Bet, ja pazīšanās sākumā rodas tāds jautājums, tad, varbūt, nemaz nevajag neko noturēt!
Ja jautājums jāsaprot burtiski. Sevi es pazīstu un otru identisku sev blakus - nu nē! - nekādas attīstības iespējas, pilnīgs strupceļš! Mani piesaista cilvēki, kuriem ir tādas spējas un īpašības, kādas man nav un, iespējams, nekad nebūs.

--Lords:
--PamanīJUSI!
Radās tāds pat secinājums.

Raivis_1977  Cilvēks jau tāpat iekšēji ir visai sarežģīta būtne, un nekad nekur viņam nekas nenākas vienkārši, ja tikai cieši neapņemās savā dzīvē ko izdarīt ...
Dzīve jau tāpat ir smaga. Brīnums, ja vēl kāds kaut ko dara!
Vispirms, jau sākotnēji, katram ar sevi iekšēji jau laikus ir jāstrādā, lai nobalansētu sevi uz kaut kādu nostājīgu nopietnu nodomu! - Protams, tikai tad ja tur nav nekādu traucēkļu šajā aspektā, kā piemēram, savas neziņas iedomas, utt. ...
Un ja vēl kāds pateiks, ka tu kaut kādā nepareizā virzienā vēl stūrē. - Tad tas būs kā bloks pāri visam! Ja nu kaut kas, tad tas var atgadīties jeb kur … Ticiet man!
Un tas tāpatās ar iepazīšanos un iepazīšanās iespējas deficītu. Nav tādu mazāku vai lielāku iespēju, jo viss dzīvē ir viendabīgi jau laikus noslāņojies.
Par aspektu kaut vai tam, vai tu naudu arī šajā ziņā kaut kur lietderīgi izmet pa ceļam, ka jau vienmēr tu to esi darījis, vai arī darīsi vel pret savu veselo saprātu, nu ja tāds viņam eksistē vēl ...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu