Kāpēc cilvēkiem patīk visu sarežģīt?

Kāda dāma raksta ka attiecības esot darbs!!!:D Nu cilvēkiem tak tāpat pietiek ar pamatdarbu.Un ja vēl mājās un gultā smagi jāstrāda,tad nu i nafig tādas attiecības.Tāpat kāds jauns kungs saka ka viņam ir interesantāk ja to dāmu var grūtāk iegūt,tad nu ar nafig tai dāmai izdomāt visādus rēbusus un spēlītes,ja var ar kādu citu justies vnk brīvi un labi.Ja mēs ar manu dāmu viens otru visādi čakarētu,tad tgd visdrīzāk nebūtu kopā.Tad kam vajag visādus sarežģījumus?

nazis  Attiecības esot darbs.
Vai tiešām?
Varbūt. Vai tas ir slikti?
Jo interesantāks, sarežģītāks un aizraujošāks darbs, jo mazāk tajā nogurst, jo ilgāk to grib strādāt, un nemaz nejūties, kā darbā.

Geisha  Attiecības ir jāveido ar cilvēku ar kuru ir viegli saprasties. Visu var izrunāt dialogā. Protams, ja dialogs veidojas. Ja nav dialoga tad nav arī attiecību.

qwertyijs  Krasula- nu kā viņš to "iegūs", ar varu, varmācīgi vai ?? Ja sieviete pateica Nē, tas nozīmē Nē nevis Jā . Ar to Nē skabargu sirdī ir kaut kā jāsadzīvo, jāsamierinās, jo nav tādu "ieroču" , kas Nē pārvērstu par Jā ..

elfu_mazulis  Vieniem patīk, citiem nepatīk, galvenais, lai sarežģītie netraucē dzīvi vienkāršajiem un otrādāk. Gan jau tajos pāris miljardos katrs var atrast sev ko tuvu un piemērotu.

_Krasula_  nu kā viņš to "iegūs", ar varu, varmācīgi vai ?? Ja sieviete pateica Nē, tas nozīmē Nē nevis Jā . Ar to Nē skabargu sirdī ir kaut kā jāsadzīvo, jāsamierinās, jo nav tādu "ieroču" , kas Nē pārvērstu par Jā ../c/
--------------------------------
Patiesībā šīs tēmas autors ir interpretējis jaunā cilvēka izteikumus pa savam. Runa iepriekšējā tēmā ir par to, ka nesaista sievietes, kuras "pašas karas kaklā" un par daudz ierobežo personīgo brīvību.
Bet, ja jāapspēlē tā "iegūšana"... Dažkārt ar neatlaidību, uzmanību un rūpēm vīrietis var iekarot sievietes sirdi, neskatoties uz to, ka sākumā viņa teikusi "nē". Zinu tādu gadījumu no dzīves. Protams, ne vienmēr. Un ne virtuāli.

mieru_tikai_mieru  Piekrītu. Da nu nafig!

Veneranda  cc 13:31 "Dažkārt ar neatlaidību, uzmanību un rūpēm vīrietis var iekarot sievietes sirdi, neskatoties uz to, ka sākumā viņa teikusi "nē". Zinu tādu gadījumu no dzīves. Protams, ne vienmēr. Un ne virtuāli."
nu tas tāds ērkšķrozītes un šreka stāsts. Ohuja gadījumā V tik ilgi ļaujas iekaroties un pārliecināties, ka S jau tikmēr trīsreiz šķīrušās un neko vairāk par virtuālu tvaika nolaišanu uz pašapliecināties kārajiem dīvāna ekspertiem nevēlas!
Jauku atlikušo brīvdienu!

tracer  Viirieshi nekad neko nesarezgii.viss ir vienkaarshi.straadaa pelna naudu.eed dzer sexo..visas shiis sievieshu kultuuras padariishanas nevienam vecim nav vajadziigas.gribu redzet celtnieku kursh gribees vakaraa peec darba iet uz teaatri..vai noteeteet visu nedeeljaa sapelniito kautkaadam celojumam ar autobusu uz lietuvu..juus dziivojat iluuziju pasaules miiljaas.un taapeec esat vienas.un buusiet vienas kameer smadzenes nesakaartosiet

saulite34  visas shiis sievieshu kultuuras padariishanas nevienam vecim nav vajadziigas[c]

vecim varbūt nav vajadzīgas,bet vīrietim ir gan vajadzīgas.

Orchia  Nui uz ko butu nauda tracer jātērē? Uz piparu rūgto un gumijas desu?

Piparkuka  Nabaga vīrietis no filmas un galvenais- šķīvji!! Jā, jā, sievietes tā dara. Vismaz- izmazgā viņa mājā grīdu. Un īstenībā- galīgi garām. Vajag tikai sēdēt, kā princesei, smukai, lai viņš darbojas.;)

Piparkuka  Ja kāds vīrietis pateiktu rupju vārdu tieši uz mani, konkrēti ( un tas nebūtu “čūska” vai “ragana”, pēc izšķiršanās)), tas nemaz nebūtu nekāds vairs vīrietis... Un ne jau jokojot, kā mans tētis mammai teica- dirsiņa.)

RRAGANA  Cilvēkiem patīk visu sarežģīt, jo “ot žira besitsa”.
Glancētie žurnāli, smukbildītes, influencārie blogeri un reklāmas arī dara savu-“jo tu esi TĀ vērta/vērts”! Un tad tas viss tiek pārnests ikdienas sadzīvē. Kā nu kurš māk, tā nu arī čakarē to otru, lai ķip dabūtu, kā “jābūt”!

Attiecībās, kuras sākas uz mīlestības pamata, vajadzētu būt kā te viens personāžs reiz deklarēja-“brīvi un nepiespiesti”. Ja tā nav, tad sanāk darbs 🙂 Ar atalgojumu. Bez atalgojuma. Katram pēc spējām.

neko  21:14: kā nu uz to skatās... sievietes ir rūpējušas un pūlējušās atbilst kaut kādiem laba izskata kanoniem jau gadu tūkstošiem. Glancētie žurnāli un blogeri ir mūsdienu mūsdienu forma gadu tūkstošiem senai parādībai. Atslābināšanās sekas ar īpaši neatšķiras no tām kādas tās bija pāris tūkstošiem gadu. Pēc būtības tanī visā nav pilnīgi nekā jauna. Kādreiz daudzām mugura sāpēja no apspīlētām korsetēm, tagad no fitnesa zālēm, bet "nesamo upuru apjoms" neko daudz neatšķiras.

RRAGANA  Mākslīgajai iespaidojamībai mūsdienās ir lielāks un ātrāks spēks un ietekme, kā tepat kauč 30 gadus atpakaļ, kur nu vēl 100 gadus atpakaļ! Līdz ar to, arī šejienes spārnotais teiciens par tautas debilizēšanos gaismas ātrumā, ir spēkā no informatīvās vides aprites. Visi steidzas dzīvot fiksi fiksi, ij nedomā līdzi ne ko un kā dara. Kur nu vēl par tādu lietu, kā ieklausīties sevī, kam vajadzīgs klusums un miers. Tak jāminās fitnesa cetrā, kā saki, jo kanoni un mūsdienu gosti nosaka, kādam jāizskatās un jābūt cilvim. Nevis jābūt pašam, bet uzsvars uz KĀDAM jābūt. Tātad arī otram IR jābūt pēc kanoniem. Un lai tāds būtu, fiksi fiksi jāstrādā pie tā. Ar žilbinošu amerikāņu smaidiņu līdz ausīm 😸
Nu un kāds tur vairs patiesums? Viens vienīgs darbs-TĀ vajag! TĀ jābūt!
Līdz ar to, kā viens te postēja-tik viegli visu sarežģīt, tik grūti ir būt vienkāršam!

Luusila  (C): "mainies, maini attieksmi, mani paradumus, piedomā ko runā un dari"

Nē. Nē. Tā jau ir sevis laušana un tēlošana. Savas būtības apspiešana. Izlikšanās.
Un vienreiz tā patiesība izlīdīs ārā, un kirdiks būs visam smagajam darbam.

Nē. Vienīgais, kad man sevi nācās lauzt, bija laiks pēc pirmā bērna piedzimšanas. Ja līdz tam es pati varēju noteikt visu par savu dzīvi, tad tas bija laiks, kad man bija jāiemācās pakļauties apstākļiem. Bērna dēļ ir tā, un viņam vajag tā, un man nākas pakļauties. Tas bija smagi.
Bet ar vīru nekad nav bijis smagi.

neko  22:21: viss mainās daudz ātrāk - jā piekrītu, bet spēka ziņā gan nekas nav manījies. Vienkārši bija citas aktualitātes. Pirms 30-40 gadiem cilvēki tērēja 1/2 gada ienākumus par "moderniem importa džinsiem" no "spekulanta" un vēl tik pat daudz par smaržām "Krasnaya Moskva". Un sieviete, kas tik pie tām smaržām jutās 3 galvas tiesas pārāka par citām. Protams laikos ka "moderno vaļa kaulu korseti" varēja nodot mantojumā meitai bija vienkāršāk, tagad karus 5-10 gadu jauni gadžeti jāgādā. Bet citādi kanoni "KĀDAM jābūt" ir bijuši vienmēr un abiem dzimumiem. Es pat teiktu, ka mūsdienu kanoni ir salīdzinoši mērenāki, jo fitnesa zāle ir daudz pieejamāka lieta un viņas apmeklējumam nav jāizliek gada ienākumi kā darīja iepriekšējās paaudzes par savu modi.

RRAGANA  Nebija tik traģiski 🙂
Džinsi maksāja 100-120 rubuļu, a kantordarbinieces alga bija no 60-100 rubuļiem, kaut kāda dispičerīte saņēma 80-120. Šoferi no 200-350. Tā kā.. par pāris aldziņām varēja arī staigāt džīnās😉
Un galvastiesu pārākas bija tās, kas dabūja Fidži, nevis krievu smaržas. Un Lancom tušu, kura neizžuva un bija lietojama ~10!! gadus, ja lietoja tik pa svētkiem.😄

Lida  sakārto prioritātes, ragana. sāc ar galvu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu