Cik daudz un ko jāzin par sava vīrieša vai sievietes bijušajiem?

Tas tak laikam diezgan normāli painteresēties par bijušajiem. Cik daudz un ko jums gribas/gribējās/gribētos uzzināt? Ir arī kāda robeža līdz kurai vairāk labāk ne? Vai tomēr atklāta atklātība līdz vissīkājām detaļām?

cherry88  ko es saku nepareizi, ka man liek īkšķīšus uz leju ? tā nebūtu bļin..? Es arī , ar kādu beidzot attiecības, ne vienmēr viņu redzētu kā lielisku sievieti, drīzāk gan kā prastu blozgu, kuru lai drāz kāds cits ! Un ko man tagad, par viņu stāstīt ?? iet pie viņas nākamā drauga, un teikt kāda viņa ir prasta, un patiesībā nav nemaz īpaša ?

62valdis  Piekrītu ´riebeklei´, un tieši tā - "...patiktu zināt", bet jautāt gan nejautātu!

Eneile  Tik daudz, cik tas mani ietekmē šobrīd un tik daudz, cik pats grib stāstīt. Bijušie nav tabu tēma, par kuru runāt ni un ni.

Kvarta  riebjas spiegotāji. infas ievākšana par tagadējā bijušo un bijušā tagadējo lai paliek netīreļiem/netīrelēm. nekad neesmu uzskatījusi, ka attiecības veidojošajiem cilvēkiem jābūt līdzīgiem, noteikti nē, jābūt komplementāriem, savstarpēji papildinošiem. bet pāris lietās gan jābūt līdzīgiem-ziņkārības un maucības levels. Citādi tā laiva ij nesāks kustēt)

vilx  Piekritīšu 20:46 ironiskajam tekstam. Kamēr attiecības neuzņem apgriezienus, neko nedrīkst stāstīt. Un sievietēm ,kas ir tikai paziņas - vispār absolūti neko, jo pie pirmās izdevības sievietes griezīs visu atpakaļ un taisīs riebeklības.

Letija  Nu, grūti Jums ar tik daudz bijušajiem un bijušajām!

Bezgala grūti!

elfu_mazulis  maksimāli maz vajag zināt...
bet ja nu stāsta un sliktu, tad laba norāde, ka par tevi kā nākamo stāstīs to pašu - slikto...tev to tiešām vajag?

izņēmums varētu būt situācijas, kur iesaistīti mazi bērni, tad vēlams zināt vispārīgos vilcienos - vai uztur kontaktu un kādu...un ja neuztur...atkal vai tev to vajag? tu pēc laika būsi tur pat...

Obamaspadomniece  Neko sīkumos nav lieki jāzina. Nav arī lieki jāstāsta par to, kas reiz bija. Ir gan svarīga informācija - par šķirtajām laulībām, ex- sievām, bērniem , ilgtermiņa draudzenēm - lai nav lieku un nevajadzīgu pārsteigumu un pārpratumu ar zvaniem, bērnu rotāciju un lietām,kas ietekmē attiecības. Man arī ļoti nepatīk, ka sāk kritizēt ex-sievas, ex-draudzenes - noskaldu- pats izvēlējies, neizdevās - paklusē.
Parasti, uzdodu jautājumus , kuri mani interesē un tad pie šīs tēmas vairs nekad neatgriežos.

elfu_mazulis  Bet kā jau ar jebkuru teoriju, tā ir skaista grāmatās )) bet dzīvē viss ir savādāk...
Izmuldies lieku, jo ar visu savu politkorektumu un spēju redzēt visur pozitīvo, dažreiz gribas kādu nokristīt par kretīnu ))) Pajautā lieku, pēc tam pats mokies, ka pajautāji... Nu gadās visādi...Moš vispār pēc tam laimīgi draudzējas divas jaunās ģimenes un visiem viss paralēli ))

Silve  Skatoties kuriem bijušajiem. Par vīriem un sievām no kuriem ir bērni neko neuzzināt nav iespējams. Bet par pārējiem nav jēgas runāt, plēst vecas brūces un velti sevi uzkurināt. Jo visbiežāk uztraukumam nav pamata.

Geisha  Ja labs bija tad kāpēc pašķīrāties? Ja slikts tad kāpēc tādu krokodilu izvēlējies? Tātad labāk klusēt.

langstinsh  Pirku žurku indi...Pa jokam paprasīja,kāpēc 2 iepakojumi-Vai sievasmātei...!
Sievasmātes ir bijušas labas-un sievas arī...!

Epifanija  Man interesētu finanses, cik no kopējā budžeta aizietu alimentos un cik ilgi, būtisks jautājums ja kas, saimniecībā tas tomēr ir izsists robs ar ko būtu jārēķinās, tas attiecas par bērniem, kas personīgi starp pašiem vēl palicis - arī būtu interesanti uzzināt, tā kā nāktos aptaujas laikā pavērot reakciju un emocijas, ko pauž pats eksemplārs, vārdi neko neizsaka, rīcība izsaka daudz vairāk un attieksme, cik svarīga ir pagātne un kā tā ietekmēs nākotni

Kvarta  epifānij, tu ne to vietu piesedz, frontes līnija sen jau pārcēlusies.

ube  Ja cilvēks interesē vispār, tad gribas zināt pēc iespējas vairāk. Tas ir normāli. Katram pašam jāzin, ko derētu noklusēt.

C_hloe  Jo mazāk zin, jo labāk guļ.

vaitiesam  Galvenais ko stāsta, ja labu, tad pozitīvs pipls, ja sliktu znacet arī par tevi drīz būs tie pasi stāsti.

elsa  Pagātnē nerakājos, kas bijis , tas bijis. Pati savus bijušos esmu izvēlējusies un sev kantes rīvēt netaisos. Par otra bijušajām - ja vīrietis par viņām runā sliktu, tātad vaina viņā.

Kaskaade  Nu un ja runā labu, kantes nerīvē? Tipa, jāa kotletes viņai bija vislabākās, viņa bija tik mīlīga, kad pamodās vai viņa par sīkumiem nekad nepiesējās? Vai arī "mēs daudz kur braucām un bijām, bet ar tevi nevaru, jo tagad daudz darba un nav līdzekļu"?

raina1970  Pagātne ir tā, kas veidoja - šodienu tādu, kāda tā ir..Par sava svarīgā cilvēka pagātni- būtu tomēr šis tas jāzin, var jautāt- piemērotā brīdī, var ieklausīties-ko un kā viņš stāsta..ja ir prasme-izprast.Arī tas- kā un ko stāsta par savām bijušajām attiecībām, iemesliem-kāpēc pajuka, attieksmes pret savu pagātni- stāsta par cilvēku- vai ir adekvāts, vai ir domājošs, vai tikai ņerkst, ka visi tādi cūkcepures- a es viens te smokingā , a mani neviens nekad nav sapratis, a es tā centos, a mani... ///u.t.t Tas, ka bijušasi/-sī- no eņģeļa kaut kādā brīdī ir transformējušies par krokodīļiem--- tas ir normāli-- tātad nav satikušies īstie cilvēki, un labi ka bija tik daudz prāta- iet katram uz savu pusi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu