Ja būtu palikuši tikai 3 mēneši ko dzīvot, ko Jūs darītu un vairs nedarītu?

Sarunā ar kādu cilvēku par sievieti, kura nomira 45 gadu vecumā no vēža, aizfilozofējāmies līdz tam, ko tad mēs darītu pēdējos savos 3 mēnešos. Sarunu partneris teica, ka viens no pirmajiem darbiem, ko darītu, būtu-izgulēties! Max daudz. Tā kā es esmu no tiem cilvēkiem, kurš darbdienu vakaros elementāri izrubās, tad zinu točna, ka es pilnīgi noteikti nogulētu. Tas vien jau ir smieklīgi-gulēt pirms ilgā gulēšanas laika 😏 Nū, protams, ja vien varētu uz savām ķepām levitēt, bez piespiedu atrašanās gultā.
Abi viennozīmīgi secinājām, ka uz darbu vairs neietu!

Ko Jūs darītu savos pēdējos 3 mēnešos, ja zinātu, kad jāatstiepj ķepas?😃

antarktida  Es tomēr sievišķīgā veidā piekrītu Jason. Ieietu sevī, nafig visus.
Otrs variants - aizbraukt kādā eksotiskā ceļojumā, paķert kārtīgu adrenalīnu, tā pa riktīgo - lai varētu nomirt no kādas kaifīgas lietas, nevis no tā kā gaidu.:)

mikse  Tad nu tur iesvīst par mantām! Radi tāpat visu saliks celofāna maisiņos un izliks pie gružkastēm. Pat mēbeles izsviedīs. Un visu to, ko uzskati par vērtību. No liekiem krāmiem gan der atbrīvoties vienmēr, var gadīties arī ka izdzīvo, tad dažas atdotās mantas var kļūt žēl.

Relita  Sakārtotu visus dokumentus, kredītus, lai palicējiem nebūtu liekas, klapatas, uzrakstītu scenāriju ko un kā darīt, kas var nākt un ko tiešām nevēlos satikt arī aizsaulē, prasītu piedošanu tiem, kam darīju pāri, pavadītu kopā ar ģimeni, ceļotu!

missperfumee  Jākāpj Himalajos, skaista vieta, kur palikt.

Sanija_  Varbūt ir jau kaut kādas lietas tagad savā dzīvē jāmaina, zinot to, ka neviens nedzīvojam mūžīgi. Dzīvot vieglāk, ar prieku. Atļauties to, par ko esam sapņojuši. Rūpēties vairāk par sevi, savām vēlmēm un labsajūtu.

straume22  Pirmkārt, noteikti sakārtotu parādsaistības. Otrkārt, sakārtotu savas mantas, mantību atbilstoši -kas palicējiem, kas ugunskuram. Treškārt -kārtība mājās. BET. Kā sanāks. Tāpēc pamazām to daru tagad. Tad vēl Pēdējā kleita jāšuj...K-hem.
Nu i tēma. Bet jādomā vien ir...Noteiktais Laiks darīs savu.

Felde  :) manuprat vienmer jadzivo -sakartojot savas mantas,lietas,saistibas. Jo tad,kad tas pienak,(te runa bija par veezi)-speeks paliek tikai kusteeties pa tuksso...... Izejot tam visam cauri(ja tas ir vecss cilveks,iespejams,vis ir savadak,,dziest leenam,viss ir likumsakariigiun saprotam,ka jaatvieglo aiziessana,) -bet saskaaros but blakus jaunam,speeka pilnas,loggiskam cilvekam-traggedija! Un te piesauktaas fantazijas-ir garam...to visu aizvietos saapes,nespeks,ccuulu apdedzinats kkermenis,asaras.... luugumu pilnas acis...
Taccu,ja pateiktu-viss,pec 3men-pasaules gals-nu gan,apzagtu banku :) neredzeetu nevienu radaru. :) ...aatrums aizrauj.. :) eh...un tiessam vel daudzko! :)

Kaskaade  Palasīju komentus un jautājums radās, ij nafigā jāgaida nāve, lai beidzot sāktu dzīvot?

Jason  Kaskaade, jo dzīvošana saistās ar nestrādāšanu, kas, savukārt, standarta gadījumā nozīmē līdzekļu trūkumu.

Kaskaade  Tiešām??? Nonstopa darbs nodrošina pietiekamus līdzekļus? Jo vairāk ieciklēsies uz līdzekļiem, jo vairāk to trūks 😉

saimnieks3  Katrs cilvēks līdz pat pēdejai sekundei cīnās par izdzīvošanu,kad man pateica,ka man ir vēzis,šoka stāvokli biju īsu brīdi,ārstējos ar dažādām zālēm,bija 3.šprīces,un apstarojums,un biju vesels,stipri nodarbojos ar sportu,analīzes ir ļoti labas,un tagad veicu gūzas kaula oprāciju,un jau staigaju.Pirmām kārtām sevi noskaņot optimiski,nenokārt degunu,iesaku cilvēkiem,nodarboties ar sportu,nesmēķet un nelietot alkaholu.

kosrem  Man ir tas vecums kad jau sāku aizdomāties pat šo tēmu. Protams ir palicis vairāk par trim mēnešiem. bet tas būtību nemaina.
Cenšos dzīvot tā kā vienmēr. Agri vai vēlu pienāks gals. Vēl tikai gribas pabeigt radurakstu aprakstu un izdot grāmatiņu par savu dzimtu.
Kad mani atradīs un kur noglabās, tas mani neinteresē. Tā nav mana problēma. Vairāk būšu noderīgs komposta kaudzē.

av2  Sakaartotu savas finances.Idzeestu datoriem cietos diskus. Satiktos ar tiem, kas man svariigi, gan neteiktu, ka atvados.Un ja 100% zinaams, ka nav varaiantu....iespejams negaidiitu tik ilgi.

Kvarta  Meklētu globālā mērogā atbilstošu apdrošināšanas kompāniju, lai mani radi vēl 25 gadus pēc tam var dzīvot zaļi. Par to viņiem būtu jāapsola neskumt. Pagrabu toč netīrītu, un apkārt pa pasauli bezjēgā nekratītos. Racionālāk to naudu noraut kanalizācijā, bet vēstures pieminekļus paskatīties internetā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu