Ko mainītu savā dzīvē?

Ja parādītos dēmons un pateiktu, ka šī dzīve, ko dzīvojat, atkārtosies bezgalīgi daudz reižu? Pie tam eksistē tāda hipotēze fizikā, ka ir bezgalīgi daudz visuma ciklu.

Kurtslabs  ja varētu mainīt pagātni, tad savu dzīvi vairāk saistītu ar sportu. Par šo brīdi runājot, visu ko gribu varu mainīt tāpat, bez dēmona:)

Luusila  Es pacenstos saglabāt kādu pārdotu īpašumu. Ne es toreiz varēju pieņemt lēmumu.
Bet ja tā vispārīgi,- tad kurš var solīt, ka tas cits variants nenestu kādas lielākas ziepes par tām, kas pārdzīvotas?

Piparkuka  Zinu noteikti, ko darītu citādi. Vismaz 3 lietas.
1) tad nebūtu operācijas 17 gadu vecumā.
2) tad izbaudītu braukāšanos pa Latviju turpu un šurpu pirms vairākiem gadiem (totāli baudītu, bez nekādām citām blakus domām vai uzpūtībām)), vēl- pieskartos kādam pie jūras naktī, kad man tika rādīti bicepsu muskuļi!:)
3) Neizdarītu darbību, dēļ kuras tagad nav viens dzīvoklis.

Ellocka  Neko. Jo bez tā, kas bijis, nebūtu tas, kas ir. Mainu tagadni, katru dienu.

ne_meklejumos  Esmu reāliste un baudu sev atvēlēto laiku uz šīs planētas. Nevar izmainīt jau bijušo, bet var neatkārtot pieļautās kļūdas. Tā arī dzīvoju un neko mainīt negribētu.

AivarsN  Tieši tāda pati jau nu nākošā dzīve nebūs. Taču vairāk apgūstot un mazāk pieļaujot kļūdas šajā,nākamā būs augstākā līmenī,sarežģītāka,bet aizraujošāka. Kāds prieks var būt labot vairākās dzīvēs pieļautās vienas un tās pašas kļūdas?
Pastāv tāda iespēja,zem hipnozes,vai pašrocīgi piekļūt iepriekšējo dzīvju atmiņām. Taču bez īpašas vajadzības to nevajadzētu darīt,jo ne visas atmiņas tur varētu būt bijušas patīkamas, sevišķi jau vēlreiz pārdzīvojot savu nāvi,var pastiprināties kāda fobija. Un informācijas jau tā cilvēkiem jāuzņem pārāk daudz. Kur nu vēl papildināt to ar vecajiem failiem,kuri tagad nepavisam nav aktuāli.

Mirage  Njā, vot cilvēki... vismaz puse tēmas jautājumu nav izlasījusi kārtīgi: "Ja parādītos dēmons un pateiktu, ka šī dzīve, ko dzīvojat, atkārtosies bezgalīgi daudz reižu? Ko mainītu savā dzīvē?"
-> kur te ir minēts, ka jūs tās bijušās dzīves (un līdz ar to pieļautās kļūdas) katru reizi pilnībā atcerēsieties???
-> kad kādreiz dēmoni ir bijuši tie pozitīvie tēli, kas cilvēkiem patiesi palīdz (izaugsmē, nevis krišanā)?...
šitas scenārijs vairāk atgādina filmas vai anekdotes par džiniem/ zelta zivtiņām un 3 vēlēšanām, un cik ļoti nepareizi tās tiek ievēlētas...

Un vēl autoram derētu paskaidrot, kāda Visuma cikliem saistība ar tik niecīgu vienību kā cilvēki un to dzīvēm?

[Pavisam cita un daudzkārt interesantāka tēma būtu mūsu Dvēseles un to attīstības veids, ātrums, vietas; kas, kad, kāpēc notiek tieši tā un ne citādāk....]

mairita1971  Varbūt neplūstu tā pa straumi un cīnītos par savu laimi.

tracer  Kur tik stulbas temas var dabuut? Bet jo gaidiit ja normaalas teemas admini dzeesh.ljauts tikai teoretizeet un ljurinaat par miilas teemu..salkani

vaitiesam  19:31 no tēmas par zivīm.
Ja cilvēks nemāk savas majas saimniekot, tad pie tā vainīgi kļūst negeri, geji, amerikāni, veģetārieši, dzeguze kas par maz nokukoja....
Pardon ka izmantoju šo tēmu, bet šī saita noteikumi ir nedaudz pajocīgi.

AivarsN  Ar dēmoniem mēs visi sastopamies gandrīz katru dienu. Vieni tos apgādā ar svaigu enerģijas devu,citi tiem kalpo apzināti,vai neapzināti. Dēmonu teikto gan nevajadzētu ņemt nopietni,jo viņi ir melošanas speciālisti. Labāk padomāt,kā no viņiem atbrīvoties un turpmāk nekādās darīšanās neielaisties. Ciklisks šajā pasaulē ir gandrīz viss. Visuma mērogi mums gan mazliet par lielu. Pat visa pasaule ir grūti aptverama. Tumsas laikmetus nomaina gaismas laikmeti. Viss atkārtojas,bet katru reizi jau augstākā līmenī.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu