Kā izpatikt 30 gadniecēm?

Bez nosodījuma. Kā dabūt nedaudz vecāku draudzeni? Man viņas gluži vienkārši šķiet sievisķīgākas, nekā 18 gadīgās.

DaLila  Meita visa Tevī? (pētu profila foto)....

Lobo1  Nē, drīzāk Tevī.

vaitiesam  Nu es ar gribu 30mit gadnieces🙂

keksene66  Esi vienkārši Vīrietis ( ar lielo burtu )…..

Reds  tracer ļoti realistisku ciparu iemeta ~75% - pie mums gan jau ka ir mazāk, nu teiksim 70% - tā tas ir visā rietumu pasaulē. Tāda ir sievietes daba un nav jau vairs nekādu ne sociālo, ne juridisko mehānismu, kas to kavētu. Domāju ka vēl šaušalīgāks skats pavērtos, ja sāktu pētīt cik % pašas nezin kurš ir bērnu tēvs.

Tepat oho var lasīt tēmas, kurās sievietes lielās ka bērns ir tikai viņu un tēvu nemaz nevajagot (jo piegulētājs acīmredzot bagātāks) un šai pat tēmā redzam ka meklē nejau bērniem tēvu, bet uzturētāju. Tā ka standartā viņām vēlme ir tāda ka cilvēks ar ko dzīvo kopā un tēlo ģimeni nav tas pats ar kuru guļ.
Pie kam vajag jau piedzīvojumus (arī ja nemaldos tepat augstāk bija) - kas nozīmē ka pārgulēt ar vienu un to pašu vīrieti ir krietni neinteresantāk kā katru nedēļu ar citu.

Tā ka ļoti paveicas tiem, kas ir atraduši sievas, kas spēj būt par sievām un nepavilkties uz globālo vājprātu.

Nu i viss katram gadījumam jāielaiž vel kāda gramatikas kluda ka nesāk rakstīt pašas.

Mirage  Visos laikos ir bijuši staiguļi un attiecīgi arī staigules (pieprasījuma un piedāvājuma likums).

Viss sākas bērnībā, ģimenē. Kādu piemēru rādāt saviem bērniem, tādu iznākumu arī pēcāk saņemsiet paši un pārējā sabiedrība!
Un es te ne par ārējo "smukumu", kad vienā brīdī cilvēks ģimenē ir super tētuks, čalo ar bērneļiem, nobučo sieviņu, bet nākošajā brīdī jau netā raksta naidīgus rakstus - 75% sievietes krāpj, jāierosina valdībai veikt bezmaksas dns testus pie bērna dzimšanas, ak mēs nabadziņi, kā mūs izmanto utt.!

Dzīvē valda ne tikai cilvēku pieņemtie likumi, bet arī (un visupirms!) Dabas/Visuma likumi.
- Ja kādam šķiet, ka viņš ir nepelnīti dabūjis tādu šausmīgu partneri (krāpēju, staiguli utt.), tad visupirms saņemieties drosmi un parakņājieties sevī ar jautājumu: kamdēļ esmu tieši tādā un ne labākā iegrābies? Par ko man tas? Kā labot savus "grēkus" un sevi pašu, lai nākošo reizi nopelnītu ko krietni labāku?
...vai arī - ko man darīt, lai izārstētos no šizofrēnijas un pārstātu visus apkārtējos mocīt ar savām muļķīgajām iedomām? :P

tracer  Jocigi te portaalaa..kaa tiek pacelta teema nopietnaaka.par tiem pashiem 75%Kautvai..taa muuziigaas komenteetaajas aatri pasrsviezas uz kaadu liriskasku teemu.kur var apmuljaat attieciibu teoriju..leeti tomeer

Kaskaade  A kādēļ tevi tā cepī tā tēma par 75%?
Tu nopietni tici visam ko raksta, un pats galvenai- tiešām bezkritiski tici statistikai un sociològiskajiem petījumiem?
Tak sen zināms, ka mūziku pasūta tas, kurš maksā.
Tikpat droši un ticami var apgalvot, ka 75% vīriešu ir arlaulības pa pasauli izmētātu bērnu.
Starpcitu, droši zini ka tev tadu nav? 😂

Reds  "Tak sen zināms, ka mūziku pasūta tas, kurš maksā." - un ir tik grūti kritiski novērtēt , kas tiek pasūtīts mūsdienās? Pētījumi, kas norāda uz to ka sieviete arī ir tikai cilvēks, nevis glorificē viņu, tiek ļoti cītīgi slāpēti un tur skaitļi tiek pamatīgi samazināti lielākoties.

Paskaties - te jau arī par tādu domu ka sievietei var būt bērni ne no vīra ir sacepušās pamatā tikai sievietes. Un atspēkot to mēģina ar personīgiem uzbraucieniem nevis kritisko domāšanu. Baidās - nezina pašas tik droši ka bērni ir vīra bērni.

Kaskaade  Lasīju 3x, tā arī nesapratu, ko gribēji pateikt. Maniem bērniem uz ģīmjiem pateikts, kurš viņu tēvs. Par citu sieviešu sexualo dzīvi neinteresējos, man pašai pietiek ko domāt par savējo 😉

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu