Sievišķība.

Kāpēc ar vienu vīrieti sieviete var justies sievišķīga, bet pārsvarā ir viedoklis, ka viņa ir vīrišķiga...Tad kā ir patiesībā? Vīrišķīga vai sievišķiga?

mairita1971  Nu vīnu ieliet varu pati,bet mums kompānijā parasti salej draudzeņu vīri.Bet šampānieti vaļā neveru,bail.Esmu tiešām bailīga.Bet es apbrīnoju sievietes kas prot gan salabot krānu,gan nebaidās mainīt gāzes balonu.

Kaskaade  Jābaidās nav no krāna labošanas vai gāzes balona nomaiņas, bet no trauslajām un nevarīgajām draudzenēm. 😉
Bet nu kam tādai savu vīrieti meklēt un sev pielāgot, ja jebkurā laikā var dabūt draudzenes gatavo 😂

marija19561956  Nezinu ka visas citas sievietes jutas un doma par sevi. Man vienalga ko citi doma par mani,es sevi pazistu un jutos ta ka tai bridi jutos. Pec dabas esmu dzimusi sieviete un ta ari jutos . Gerbjos ka kura reize,tas atkarigs no notiekosa procesa,darbs,atputa,kads pasakums utt. Visam sava dzive redzu jegu, neesmu baltrocite vai siltumnicas augs. Mani nekas nebaida,cilveks visam dzives situacijam spej piemeroties.

Sanija_  Kādēļ vispār būtu jāņem galvā citu viedoklis? Jūties tā, lai pašai būtu labi un dzīvotu saskaņā ar sevi. Nomainīt spuldzīti vai mašīnai riepu nenozīmē, ka esi vīrišķīga. Tikai no vīrieša atkarīgs kā Tu viņa sabiedrībā jūties.

mairita1971  Kaskade,mēs draudzējamies ilgi,ka draudzeņu vīri man jau kā draugi.Tāpat radi ir blakus.Pietam mājā vajag gudrākas galvas,kas palīdz.Un vīriešu lauciņā nelienu,nekā citas,kas stāv blakus un zina,pēdiņās,visu labāk.

elfu_mazulis  Vizuālajam un darāmajiem darbiem nav nekāda sakara ar sievišķību. Ja sievietes sievišķībai nepieciešama sajūta, ka viņa ir gribēta un mīlēta, tad attiecīgs vīrietis arī iededzina šo gaismiņu. Bet daudzām šī gaismiņa vienkārši ir kopš dzimšanas, bez ārējas ietekmes.

Orchia  22:10. Šitās ir visbīstamākā suga. Ieritinās azotē, sasildās, vēlāk nemanāmi aptinas ap kaklu un miegā nožņaudz, uzticamās nevainīgās draudzenes.

22:14. Tas ka daudzām tā gaismiņa kopš dzimšanas, nu nekā nerisina vientulības jautājumu.

elfu_mazulis  Orchia
Un kāds uzdotajam jautājumam sakars ar vientulību? )) Jautājums bija par sievišķību...

Reds  "Tad kā ir patiesībā?" - tevis aprakstītā sieviete ir vīrišķīga, jo sievišķīgām sievietēm nevajag vīrieti, lai būtu sievišķīga un attiecīgi neviens vīrietis viņai nevar likt justies vīrišķīgai.

Bet var jau atrast vienu izņēmumu un dzīvot ilūzijās, nevis piestrādāt pie savām stiprajām pusēm.

Eheeei  Tas ir kaut kas tāds.... manuprāt, neizskaidrojams. Kapēc ar vienu cilvēku varam justies brīvi no pirmās sekundes, bet ar citu peld ārā visi slēptie kompleksi, bailes un nedrošība?

Orchia  Elfu mazulis. Vistiešākais sakars ar vientulību. Sievišķība pati par sevi vēl nav nekāda garantija prasmei veiksmīgi veidot attiecības un laimīgai ģimenes dzīvei.

Glaube  "Jābaidās nav no krāna labošanas vai gāzes balona nomaiņas, bet no trauslajām un nevarīgajām draudzenēm."
tu kļūdies. cik saprotu, draudzene vai persona, kas par tādu uzdodas, nocēla tavu vīrieti. un tu vaino sevi par to, ka šo draudzeni laicīgi nenošāvi vai vismaz neparādīji durvis. tādējādi tu uzņemies VISU atbildību par vīrieša sānsoli VIENA PATI, ignorējot vienu vecu labu sakāmvārdu par cūku un dubļiem.
kā jau teicu, ir universāla formula, kas labi ārstē nelaimīgas mīlestības, proti, ka jāapzina jāreducē savas vajadzības, kuras Mr lieliskais tik labi apmierināja un jāsastāda sarakstiņš ar kandidātiem, kuri arī var apmierināt šīs vajadzības. Vēl labāk tas strādā tad, ja dažas fīčas met pār bortu.
Ja tu sāc ienīst VISAS jaunās un skaistās pasaules sievietes, tu esi dimbā. Neviena ar tevi pat sarunāties negribēs, bet tavs vīrietis no viņām visām būtu bijis vajadzīgs procentiem aš 2.

Orchia  Nop dārgā, neizcēlies ar gaišredzības spējām. Esmu dzīvojusi gana garu dzīvi ar plašu redzesloku, lai no savas pieredzes virsotnēm atļautos brīvi paust dzīvē gūtos novērojumus.
Visas jaunās un vecās, skaistās un gudrās man pie kājas, jo stāvu stabili uz savām kājām, lai kāda uzdrīkstētos iekārot to, kas pieder man. Man ir pietiekami sievietes varas, lai izvēlētos kursu vīrieša vadītajam lainerim. Sapratāmies, Glaube?

Senjorita  Viena visai pazīstamai prozaiķei, "Šampinjonu derības" autorei pieder citāts "nedod Dies, Latvijā par sievieti piedzimt", un iepriekšējie komenti to apstiprina.
Dāmas, ņemiet taču dzīvi vienkāršāk.
Jebkuras romantiskas attiecības starp cilvēkiem būvētas pēc tā paša principa, kā tirgus attiecības (un nevajag mani apmētāt ar vakardienas tomātiem)
Uzdodiet sev godīgu jautājumu, ko jūs no attiecībām ņemat un ko tajās ieguldāt. Un ko vēlētos ņemt un ieguldīt.
Jūs atradīsiet interesantu sakritību, ka jo vairāk iegulda, jo vairāk var dabūt, bet arvien nesavarīgāks kļūst otra spēlētāja portrets, jo viņu (kas grib ar jums ko kopīgu) kļūst arvien vairāk!
Tāpēc neesiet kā vistas kūtī, kas savā starpā kaujās kaujās par kombikorma sauju no mīļotā saimnieka, pardon, liktenīgā vīrieša rokas. Kļūstiet par savas dzīves saimniecēm. Kā atgūt kontroli par dzīvi, konsultēs attiecīgās jomas speciālisti.
Ja negribās maksāt, tad mēs te oho par velti nokonsultēsim, bet bezmaksas medicīnai kvalitāte paši saprotiet, kāda P;((

Glaube  "Visas jaunās un vecās, skaistās un gudrās man pie kājas, jo stāvu stabili uz savām kājām, lai kāda uzdrīkstētos iekārot to, kas pieder man. Man ir pietiekami sievietes varas, lai izvēlētos kursu vīrieša vadītajam lainerim. Sapratāmies, Glaube?"
Ja es būtu sieviete, tūlīt tev pierādītu pretējo. Sportisks izaicinājums pārmācīt mutes bajārieni.

Orchia  Pēc teksta izdarīju secinājumu, ka esi sieviete. Ko īsti tu gribētu pierādīt?

Epifanija  Sieviete pēc būtības nevar būt vīrišķīga, vīrišķīga var būt tikai viņas rīcība attiecīgajā situācijā, kad ir jārīkojās un jāpieņem strikti mēri

AivarsN  Bet kādam jābūt vīrietim, lai kareivīgo Oho dāmu klātbūtnē varētu saglabāt vīrišķību? Varbūt uzreiz sākt mācīties šūt,adīt,tamborēt un kautrīgi nolaist skatienu,kad īstas dāmas runā?

Kaskaade  Hihi, un sievietes lēmums nesākt vai pārtraukt attiecības ar vīrieti ir vīrišķīgs??? Sieviete tiešām ir amēba vai tupelīte, par ko stāsta advencētajos vebināros?

Aivar, manā redzējumā vīrietis reti ar vērtīgiem padomiem iesaistās sieviešu balagānos un mītingos. viņš izvēlas labāk palūrēt sportu vai parakņāties garāžā

saulite34  Vai tad aivars ir vīrietis,drīzāk jau pēc sievietes izklausās,pārdzīvo par to ,ka visi neliek pareizos īkšķīšus par viņa asprātībām ,daudz laika pavada visādos portālos,lai visas tenkas uzklausītu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu