IQ saistība ar nika izvēli profilam

Kā jūs domājat, vai pastāv saikne starp nika izvēli sociālā saita profilam un IQ lingvistisko daļu?
Piemēram, tante, kurai nav nika, kurā netiktu izmantoti cipari, mīkstinājuma zīmes vai garumzīmes aizvietojošie simboli, vai visi kopā.
Darbā ārzemēs arī viņu atbilstoši specialitātei neņem. Dzimtenē vismaz par blatu mamma paņēma.

vilx  Pēc 50 paziņojumiem, ka niks ir aizņemts, paliek dziļi pie kājas, ar kādu izdosies piereģistrēties. Bet mēģinājumi pēc šāda nika kaut ko analizēt, manuprāt, ir ārpus kritikas.

cinderella  A, ko iesaakt, ja pieregistreejos sheitan pirms 4dalj gadsimta, un, tad klichka likaas atbilstosha??? Ja, nomainiishu, liigavainji nospriediis, ka vecaa liigava mirusi...

uzplanaledus  Vajadzētu izvēlēties vienkārši "Tante" (Ja Tante aizņemta, tad tante1, tante2, tante3, būtu vienkārši un pārskatāmi, jebkuram IQ atbilstoši :D), jo te cita apzīmējuma sievietēm laikam nav. Vēl ir lasīts- "Dāma", bet tas arī viss.
Te varētu būt kopējais IQ, OHO administrācijas noteiktais, jo garumzīmes. zemsvītras nikā arī iekļaut nevar.

AivarsN  Man nebija iemesla slēpties aiz nika, tāpēc arī rakstīju īsto vārdu un uzvārda pirmo burtu. Par ko tas liecina, lai vērtē citi.

SpoguliitisTM  Var pastaaveet. Un var arii nepastaaveet.

uzplanaledus  Es varētu būt AnnaK. :)

Geisha  Man ir violetā krāsā ko domā Tu, bet man mans niks patīk. Īsi, kodolīgi. Un varu brīvi runāt.

pianissima  Bet protams, ka ir! Tikai daži piemēri (man gan šeit vīrieši) - Pipec, Latvietis_parastais, gulbitisxxx, sexprofi:)))
Pirmais iespaids uzreiz gatavs. Ne ar vienu no šiem ij nesāktu saraksti:)

Virinss  Nikneimam, ka jau ieprieksejie mineeja saturiska nozime jau uzreiz liecina par cilveka tipu! Skaidrs ka ir segvardi kuri ir labaki darba attiecibam vai darba epastam vai darba sazinai vai preteeji ir nikneimi iepazisanas portalam, tapat ka segvardi piemeram vnk jautram chatam! Universalakais nosaukums protams ietvertu isu personigo raksturojumu plus profesionalas iemanjas! tapat segvards var but ka alegorija vai mitologisks tels ar savu jau zinamu vesturi, kas pieskjirtu tam labskaniibu un ceelumu! Viss iepazistas salidzinaajuma tapec var klat rakstiit piemeram procentu skaitli lai noraditu konkreta idivida procentualo atbilstibu izveletajam segvardam :)))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu