Kāpēc dzimst, ja tas dara nelaimīgu?

Netīšām enter nospiedu. Ir izpētīta, ka bērni padara pārus vidēji nelaimīgājus, bet cilvēki turpnina vairoties. Var meklēt internetā zem atslēgas vārdiem Decades of data suggest parenthood makes people unhappy. 2018. gada pētījums.

JurisK  Bērnus taisīt nav spiesta lieta. Un nepavisam ne pienākums pret kaut ko. Bet pilnīgi iespējams, ka satiksi sievieti, ar kuru tev gribēsies kopīgus bērnus. Tas nebūt nenozīmēs, ka būsit nelaimīgi vai laimīgi.

Mirage  ĀrpāC!
Tāda balta tautu meita, padod viņai Laimes māti, bet tajā pašā laikā jauc latviešu senču DievUS un DievietES kopā ar tādām svešzemnieku ievazātām un mums uzspiestām ticībām kā luterāņi, katoļi, vai ko nu jūs tur tai baznīcā pielūdzāt!

Vari saukt jēdzienu "karma" kā vien vēlies. Vari cepties un vārīties par laikiem un tikumiem, kas tik Tev tur nepatīk, mī un žē! Laiki iet uz priekšu, bet no tā nemainās cēloņu un seku LIKUMS! Būtība bija, ir un būs tā pati, verstehen?

Starp citu, sāc sar sevi! GEISHA! cik latvisks niks, par tā nozīmi nemaz nerunājot :D :D :D :D :D :D :D

Magda555  Izklausās,ka bērns ir svešķermenis,kurš uzrodas nezin no kurienes un izjauc sīko cilvēcisko laimīti........
Tāds augonis,kurš iemeties pakaļā un traucē nodarboties ar seksu......
Var tikai apbrīnot dažu cilvēku domāšanas veidu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu