Vīrieši tēvi...

Par vīriešiem - tēviem....
Cik saistošs var būt vīrietis, kas ir tēvs? Vai jūs, sievietes, baidāties veidot attiecības ar vīrieti, kuram ir bērni? Ja tā, tad kāpēc?

mairita1971  Atkarīgs,cik gadus dzīvots kopā ar bērna māti.Jo ilgāk ir bijusi ģimene,jo paredzams,ka bijusī tik viegli nepadosies.Sāksies spēlēšanās ar bērniem.Vīrietis,kurš pieradis pie attiecīgā ģimenes modeļa,jaunajā var vēlēties ko līdzīgu,kas ,jo vecāki mēs kļūstam,nav iespējams.Līdz ar to,vecā sieva var būt vinnētāja.Problēmas atrisinās,kad bijušajai arī ir jauna ģimene.

Orchia  Keel, man vēl vairāk pajāt tādu kā tu plušķu vērtējums. Es tev nevienā komentā uzbraukusi neesmu, un attiecīgi, ikviens, kurš no sarunas pēc būtības pāries uz personālijām tiks sodīts.
Te nav nekāds bērnudārzs, kur atļauts no dusmām iečurāt svešā spainītī.

vilx  Kaskādes koments pašā diskusijas sākumā tieši 10-niekā. Cik ievēroju, tieši tā arī sievietes uztver vīrieša bērnus. Un tieši tāpat arī izturās pret savu bērnu šķirtajiem tēviem.

Tādēļ arī nenosodu tos večus, kas pēc šķiršanās neliekas ne zinis par saviem bērniem - viņi vienkārši vēlās turpināt savu dzīvi, dibināt jaunu ģimeni ja reiz ar pirmo reizi nesanāca, nu kaut kā tā.

Geisha  Ja vīrietis pēc šķiršanās aizmirst par saviem bērniem tad o vērtība ir šādam vīrietim. Attiecības ar sievu tas ir viens, bet bērns ir kas cits. Lai vai kādas attiecības ir starp pieaugušajiem, bet bērns ir tava miesa un asinis nu kā var būt pilnīgi vienalga bērns ēdis, apģērbts, kas viņam mazā dvēselītē. Mazajam dvēselīte sāp ka vecāki ir šķirti. Pieauguši cilvēki vienmēr var vienoties savā starpā, bet bērnam ir jābūt gan tēvam, gan mātei. Putns taču nelido ar vienu spārnu.

Ruuperta  Gribi bez bērniem, ņem jaunu vīrieti, bet attiecīgajā vecumā mums ir pagātne. Nu..tā ir. Pieņem vai atlaid.

Magda555  Vīrietim un sievietei ar bērniem,ir jābūt labiem psihologiem,lai ar uzmanību nav apdalīts neviens,un protams arī jākontrolē,lai starp pusēm valdītu abpusēja cieņa.

Kaskaade  Daudz tādi ir redzēti?

Magda555  Nav.Man saskarsme ir bijusi ar diviem.Nu galīgi "mudaki"abi divi.:):):)Es atvainojos par izteicienu,bet tā ir.Viens no vīriešiem stāstīja,kāds mīkstais memļaks esot bijušās sievietes 7 gadīgais dēls,bet redz viņa dēls tāds neesot.esot aizrādījis draudzenes dēlam,to,kas redz viņam viņā nepatīk,un tas viss šī bērna mājā,kur viņa māte,šo aptaurēto būtni uzņēma,kā ciemiņu 2 nedēlu garumā.
Varu just tikai līdzi šim nabaga bērnam,kuram trāpījusies tik stulba māte!

Discreta  Es noteikti nebaidos, jo pašai ir bērni. Gluži otrādi, šis ir vēlmju sarakstā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu