Ko tad tu īsti meklē?

Ir šeit tēma,par ciemakukuļiem,no sērijas neatvedi dāvanu ej tālāk pastaigāties,kur konkrēts cilvēks pieminēts,bet par pašu cilvēku ne vārda,es par to iesmēju,bet radās jautājums,kas tad daiļajam dzimumam ir svarīgāks,cilvēks ar kuru iespējams pavadīsi visu atlikušo dzīvi un viņa cilvēciskās vērtības,vai kaut kāds nieks pāris eiro vērtībā,piekrītu ka ziedi ir obligāts aksesuārs un kāds nieks iepazīšanās sākuma stadijā,bet arī tas nav obligāti,sākums manuprāt ir kafija un saruna,kurā tu izvērtē,izjūti to otru cilvēku,lai saprastu vai vispār vēlies,lai būtu kaut kas kopējs un tikai,ja abi nonāk pie pozitīva vērtējuma,tad seko viss pārējais?

Geisha  Katmanda tās vecās pujenes ir Tava nākotne. Tagad Tev 34 gadi. Nākošgad būs jau 35......tepat arī 40. Arī mēs bijām jaunas un skaistas. Īstenībā mums (vecajām pujenēm) ir 25 gadi, bet pārējais viss ir pieredze. Mums ir savs šarms un katram vecumam savs skaistums.

Felde  Temu par davanam nelasiju,jo-principaa,manaa maja ienaks tikai tads virietis,ar kuru bus attiecibu statuss.... Ne pirmais,ne aotrais,ne tressais randinss-neliecina par attiecibam. Bet tas arii nenoziimee,ka laulibas bus obligatas,vienigi par to-ka ir abpusejas simpatijas,abi ir briivi! un,ja liktenis bus leemis-varetu but kopaa...pat ar kopdziivi. Lai vestu katru potencialo uz majam...jaabuut KU-KUU
Daavanas.... nee,nepienemtu virieti-ar tukssam rokam! Un te,miillie,runa nav par daaaavanaaaam! Elementara ciena pret sievieti,zieds....varbut ssampaniessa pudele,konfekssu kaarba vai kaads cits siikuminss,cik nu kuram taas fantazijas! Itsevisskki,ja runa butu par braucienu pie sievietes uzmajam..... Viina pudele....
Ja pec iepazissanas virietis mani aicinatu pie sevis,veel nebudams manas majas-nekad nebrauktu tukssam rokam!
Un vel,tie kuri te raksta,aicina,cer uz sexu.... info visiem-nekad nemaksaaju par numurinnu,kafiju,vakarinnam.... :) Un tie,kuri velas massiinaa..... brauciet pa ssoseju,savaaciet kadu savaacamo!
Principaa,nedomaju,ka sieviete pati nespej sev nopirkt kafiju,vai ko citu,taccu-viirietis,ir un paliek virietis! Ko seesi-to pllausi.... Dots deveejam... Miili,un buusi miilets.... Man ssadi principi ir piennemami,un vienmer esmu atdevusies attiecibam uz visiem 100 ! Un tas tiek novertets! :)
....Skaistu brivdienu visiem! :)

Geisha  Ak, cik jauki ar laivu palojošā upē. Te nu es atcerējos senu aņuku par optimistu un pesimistu.
Pie psihoterapeita ir 2 pacienti - optimists un pesimists. Ārsts rāda gleznu - mēnesnīca peld 2 gulbji. Optimists sajūsma - mēness ceļš ezerā, 2 gulbīši, ak cik jauki, ak, cik skaiti. Pesimista paskatās un atbild - ak un vai ar pliku di-su aukstā ūdenī. Brrrrrr!!!!!
Ar laivu pa rāmu, mierīgu ezeru nu varbūt kaut kā vēl varētu, bet vispār man bail no dziļa ūdens. Tā ka es visdrīzāk nemaz nekāptu laivā, bet lasītu vizbuļus mežmalā.

Alda  Nav svarīgi dekorācijas un sižets, bet attieksme. Tava vieta vīrieša dzīvē. Godīga attieksme sākas ar izkāpšanu no skapja.
Piemērs par laivošanas pārākumu pār kafejnīcu nav labs, jo nevajadzīgi diskriminē tos (vairāk gan tās), kas nav pietiekoši sportiski (es esmu, skaudiet:) laivošanai, bet pietiekami labi un motivēti iepazīties!

raina1970  Protams, ka tas zieds nav randiņa centralais notikums, bet...tas ir žests- attieksme, ieinteresētība komunikācijai, audzināšana, uzvedības normas/nenormas... tas viss saliekas vienā lielā- pirmajā iespaidā.Kuru, kā zināms, būtu labi atstāt to patīkamāko, lai nu ir iespēja kam talāk risināties..Par kaut kādam ekstrēmām izdarībām pirmajos randiņos- sorry, ar nepazīstamu cilvēku kāpt laivā/rāpties kalnos, braukt ar moci, vai vēl ko tamlīdzīgu- ir galīgs saprāta trūkums--- ta nav izlekšana no komforta joslas, tas ir reāls risks, ka būs jāstiepj ne tikai sevi, bet arī to otru... vai vajag?

Epifanija  Nevajag jau ar visām uzreiz skriet uz randiņiem, vajag veikt atlasi, kurām tad nebūs žēl , ko vakara noskaņai atbilstošu pasniegt, neizvirzot priekšplānā sevi kā dāvanu vientuļai sievietei, pieklājība tomēr prasa pirmajā reizē uzvesties kā džentelmenim pienākas

Magda555  Neizpratni rada autora bēda.......
Nu ir jāsaprot,ka sieviete no sievietes atšķiras,tāpat,kā vīrietis no vīrieša.Beidziet bāzt visus vienā maisā! Nu,ir taču jums izvēles iespējas.Ja šādas sievietes nepatīk,rakstiet citām,un aizmirstat šādas,kā ļaunu murgu! Tās nav jūsējās,un lai šie briesmoņi tiek citiem! Jūs meklējiet savējo! Tieši tas pats jādara sieviete´m.Nošausminieties,pārmetiet krustu,atlaižiet,lai iet,un gaidiet vēstulīti no savējā karaļa! Karalis,katrai savs.Karalis dvēseles bagātībā,uzticībā,stabilitātē,cieņā pret jums,u.t.t.t.Ar,kuru jutīsieties,kā karalienes dvēselē,un darbos būs vēlme mīlēt un rūpēties par savu karali,kā kalponei,jo mīlestība ir DOT,un šis DOT abpusēji rada piepildījumu abiem.Tātad,meklējiet savu,bet nevajadzīgo atmetiet bez nožēlas,jo tāds jūs nedarīs laimīgus.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu