Sarakstes.

Principā,tikai tiekoties dzīvajā tu izlem,vai tas ir tavs un vai tas ir abpusēji,līdz ar to sarakstei nav lielas nozīmes un nav jēgas ieslīgt garā sarakstē,kādas ir jūsu domas šinī jautājumā?

Keel  Garās sarakstes ir fufelis konkrētais. Lieks laika patēriņš , ja vēlamo uzdod par esošo, savu priekšstatu radīts tēls.
Nekas vairāk. Šitās garo sarakstes procesu mīļotājtantes tāpēc te sēž gadiem.
Normāli ir pāris, nu desmit vēstules un viss, negribi, ej bekot.

Šie sarakstes mīļotājui ir tie, kuri klātienē nav spējīgi komunic;ēt. Šeit var pāŗdomāt tekstus un tēlot to, kas neesi. Dzīve ir kas pavisam cits un viss ir skaidrs pirmajās 5 minūtēs.

Keel  Nu nemaz neizbrīna šejienes tantiņu zieds- Tessa, Kaskaade utt
Kā biroja mēbeļu komplekts. Atnāc pēc brīvdienām un skat, skapis un galds joprojām vietā.

Keel  OO, tantiņu zieds mīnuso :D
Nu, droši, parādiet spējas :D

Kaskaade- ļoti derdzīga lieta dzīvē ir meli. Un tu esi prasta mele. Keel tev nav rakstījis neko saldkaislu un neko dvēseli plosošu.
Ja tava dzīve ir tik pliekana un emocionāli sekla, ka jebkurš normāls izteiciens raisa saldkaislas un dvēseli plosošas sajūtas...nu tas izraisa vien nožēlu.

SmalkaisStils  Sarakste ir svarīga. Pēc 2-4 vēstulēm ieskicējās cilvēka domāšanas veids un attieksme pret man svarīgo. Tā es esmu izvairījusies no bezjēdzīgām tikšanās reizēm. Jo kļuva skaidrs , ka šie vīrieši ir man pilnīgi nepiemēroti savu uzskatu un vērtību dēļ .
Te ir daudz prinči - mulāžas . Ak vai tām sievietēm kuras viņus bučos , jo transformēsies - atklāsies to īstā būtība - varde - auksts abinieks .

Keel  Šaubu nav, ja esi pašiedomu radīts ´´smalkā stila´´ personāžs, tad jau visur rēgojas vardes un līdzvērtīga nekā nav :D
Nu, ko es teicu- vienas vienīgas ´´supersievietes´´ :D

Smalkais stils... :D :D :D Īsteni vietā Burkas kundzes personāžs šajā vietnē.

Kaskaade  Tu tantiņu Kaskaadi dzīvē redzējis esi? Ja ne, tad bezspēcīga vīrieša tukši vaukšķi vien ir, no sērijas kņigu ņečital, no mņeņije imeju.

Tessa  o, mani piemineja, labi, ka ienacu un ieskatijos tema. man tak nav žel to minusu ielikt, ja tik ljoti grib, pat veltiišu klikšķi :DD

Zinta  Tas jau katram individuāli. Ja sarakstoties ir viens otram ko teikt, interesanta sarakste, tad dzīvajā varētu pa lielam arī tā būt. Un otrādi. Bet pieļauju, ka ir arī izņēmumi. Reiz bija jauka sarakste, kur satiekoties tomēr nevēlējos tālāk satikties. Tas klikšķis , patikšana pamatā notiek klātienē.

62valdis  Sievietes tomēr vairāk vēlas sarakstīties pirms tikšanās. Statistika no augstākesošajiem koment.
Sievietes - par:pret 10:4, 2 neitrālas
Vīrieši - par:pret 2(3):2 (ieskaitot mani)
oHo pasts gan neizskatās piemērots sakarīgu vēstuļu rakstīšanai dēļ ierobežotā simbolu apjoma (bet tas ir tehniski atrisināms šķērslis!). Es centos uzrakstīt kaut cik sakarīgu atbildi uz 1. vēstuli, un tad man jau nācās to sadalīt 2 daļās.

Pillerina  Nu nezin..
Sarakstē pēc stila un verbālisma grafoloģiski pasniegtas prasmes tomēr var spriest - būtu šis vērtīgs p1sejs vai tomēr ne.
Vairums tomēr ne. Un kuri likās - ooo, baigi labs, tas tomēr nom1za :) Vīrieši :)

Laimīgu mums visiem rītdienas 101. dzimšanas dienu!

Piparkuka  Sarakstei ir ļoti liela nozīme jebkurā gadījumā!!

Piparkuka  Jā, agrāk, kad internets vēl tā nebija- bija telefona sarunas, ilgas ilgas... arī tad- izskatam vairs nebija tāda nozīme, jo tu zināji, kā viņš domā...

nakunakutekuteku  Sarakstei vai sarunai jābūt obligāti,lai tas īlens no maisa izlien:) un tad jau saproti vai vērts tērēt laiku randiņam.

Discreta  Sarakstei liela nozīme. Ar pavirši iepazītu kadru uz randiņu neskrienu.

Magda555  Pilnībā piekrītu.
Jābūt sarunai pa telefonu,un tad jādomā,vai ir vērts tikties.

av2  Sarakste ir gan svariiga. Var lloti labi iepaziit cilveeku. Pirms reali domaat par randinnu, praktiski...paziisti vinnu jau, liidz katram siikumam, un arii...neapziisti, jo dziivajaa ir arii daudz, daudz vairaak kas.Viens acu skatiens vien ir ko veerts....:)

Aurora  Sarakste ūbersvarīga tiem, kuru dvēsele daiļāka, nekā paši. T. i., pensionāriem.

Virinss  Malogjec sedies pieci :D

makita  protams, ka sarakstei nav lielas nozīmes, - vienkāršāk ir aiziet un pierīties uz džeka rēķina! :)))
( pie sevis klusībā nodomājot, nu nafig man šito tusni uz priekšdienām vēl vajag, un diez kāds šis vēl būs seksā, ... jomajo!??? :))) )

Elwa72  Noteikti pèc sarakstes var jau spriest ĺoti daudz..,tà nebùs,ja sarakstè pilnìgs auns ßķiet,bet,ka satiec dzìvè-pretstats-princis!,,..bet tas,ka sarakstè var likties,ka viss ir bumbàs-satiec,bet pzg...sarakstè labàk arì bùtu palikußi,jo pèctam jau vairs arì nerakstìsies kà pirms tam😅😅😅.,tas gan 😎 2019-12-20

Elis23  ,,,varbūt labāk ir sazvanīties un parunāties,nevis ilgi sarakstīties:)) 2019-12-21

mikeliene  Nē nē,garās sarakstes neko nedod. Pietiek ar pāris vēstulēm,lai uzzinātu ko otrs vēlas no tikšanās-sexsu,keksu vai ko nopietnāku..Vairāk,par visu,par sevi var pastāstīt,ja satiekas un ir simpātijas vienam pret otru. A tā,priekš kam svešam cilvēkam jāzin par manu dzīvi..? Un arī foto obligāti jāpalūdz parādīt,lai nesanāk nekādi pārsteigumi. Ir jau pietiekoši laiks un garstāvoklis pabojāts,ja neredzi ar ko tiksies. Ir sanācis,ka sarakste patīkama,arī telefona sarunas,balss tembrs..bet kad satiekas,galīgi garām. 2019-12-21

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu