Kas piesaista uzmanību?

Jautājums daiļajam dzimumam,kādai jābūt pirmajai vēstulei un par kādu tēmu,lai piesaistītu jūsu uzmanību?

Chris1986  Šāda tēma te jau 1001. reizi, bet nevienu reizi nevaru izlaist nenocitējis dzīvās klasiķes Deisas ieteikto 1. vēstuli: "Kniebies ar?" "D

riebekle  Jā, nu var jau rakstīt pieticīgi, diviem vārdiem : "Sveika! Iepazīsimies!", bet tad vismaz anketai vai atbildēm uz jautājumiem jābūt tādiem, ka pievērš uzmanību un rada interesi, lai gribētos tiem diviem vārdiem atbildēt. Bet teikšu kā ir - ir ārprātā reti tie cilvēki, kas prot vienkāršo pastāstīt interesanti. Man ir kāds mīļš un jau sens sarakstes biedrs, nekad neesmu satikusi, bet viņš tik interesanti apraksta savu garlaicīgo ikdienu, ka man ir aizraujoši to lasīt. :)

Alda  Te ir anonīma virtuāla vide, kur iepazīties nav vēlams, ja vien nevēlies tikt izjokots.
Ja kāds man uzrakstītu vēstuli, FB vai uz manu biznesa e-pastu, es uz to visticamāk atbildētu, kaut arī tur nebūtu pat doma par "iepazīšanos". Bet te esmu iemanījusies izdzēst vēstules nelasot. Tas nozīmē-pieveram acis, uzklikšķinot uz "PK", turot acis nolaistas iezīmējam visu, un tad aši izmantojam opciju dzēst.
Tik viegli kā tas!

Kaskaade  Angelito, padies par infu 👍

Katmanda  (Manu) uzmanību onanīmā virtuālā vidē nevar piesaistīt nekas. Ja tas neiziet ārpus ohuja rāmjiem, tātad tā ir vairāk vai mazāk talantīga mākslinieka veidota ilūzija, kas domāta (manis) maldināšanai, nu kaut kas līdzīgs negodīgi iegūtiem vārtiem sporta spēlē. Ko tiesnesis ar tiem dara? Pareizi, anulē. Tas pats darāms ar virtuāliem uzmanības apliecinājumiem.
Laime sākas no patiesības apzināšanās!
Jauku brīvdienu visiem!

uzplanaledus  Visumā cilvēki kļūvuši steidzīgāki, nav laika garām sarakstēm, īpaši, ja nav intereses par tēmu.
Oho man sarakstes ir īsas. Bet ir vēl saglabājušies draugi no iepriekšējiem laikiem. Tā filozofiski apsveru, kas pirms gadiem 10 bija savādāk?

ketija64  Pirmajā vestulē jābūt dzīves gājuma aprakstam :)),foto pilnā augumā:)) un vēl portretam tuvplānā :)) ka arī bankas konta izrakstam,kur atlikums ir vismaz 5-ciparu skaitlis:)) Tāda vēstule iespējams (???) piesaistītu uzmanību:))

Kaskaade  Mani uzmanību laikam pievērš anketa, par kuru var uzdot sarunu attīstošu jautājumu

Katmanda  Precētie palaidņi "aitišņiki" ir degradējuši vrtuālās vides vērtību iepazīties gribētāju vidū. Mani fascinē fakts, ka pērkot kafijas krūzīti neviens neizvelk bankas karti, pirms redzēta prece, bet te gatavi atvērt sirdi katrai provokācijai spožā papīrā.
Lai internets atsāktu pildīt iepazīšanās vietnes funkciju, jābūt obligātai prasībai autorizēties no bankas kartes vai ar e-parakstu un ievietot savus 2 foto-kā jau ketija ierosināja, nezinu kāpēc ar ironiju. Godīgiem cilvēkiem nebūtu jābaidās no atklātības

Mavs  Katmanda - es vēl ieteiktu pie reģistrācijas pievienot svaigu psihiatra izziņu.
Citādi te dažiem pacientiem ne tik vien autovadītāja tiesības vajadzētu atņamt (ja ir), bet arī ar skrituļslidām aizliegt pārvietoties publiskās vietās :)

Geisha  Galvenais lai interese nezūd arī pēc 7. vēstules.

uzplanaledus  Nekad jau nevar zināt, cik drošs ir pats iepazīšanās saits, vai neizmantos datus.

_Krasula_  Pieklājīgai un nefamiliārai. Tad var cerēt uz atbildi un tikt vismaz līdz 2.vēstulei.

vaitiesam  Piedāvā tantam pārskaitīt pāris stukas uz viņas kontu, un uzmanība būs piesaistīta.
Un vispār, kas tā par diskrimināciju, ka jautājums tik daiļajiem?!

merlina200  1.Jābūt bildei, vai nu anketā, vai pievienotai uzreiz pirmajā vēstulē, bet, ja tā neatbilst manām interesēm, varu arī neatbildēt.
2. Var būt kompliments, var būt kādas tēmas apspriešana, to var atrast uzdotajos jautājumos vai anketā.
3. Var stāstīt par sevi, savām interesēm( labākais variants)piemēram: Tev patīk teātris? Man ir biļetes, bet nav kompānijas. Varētu kopā apmeklēt?

Eneile  Kurt, 13:00
Mhm, cik Tu pats esi uzrakstījis vēstules - čau, kā iet? čau, ko dari? Pilnīgi svešai sievietei, lai iepazītos? :)
Piesaista uzmanību tās vēstules, kurās ir skaidrs, ka viņa ir adresēta tieši man. T.i. ir atsauce uz anketu/ dienasgrāmatu/ PA.

Eneile  Ak, jā. Un, protams, ieinteresē arī tie, kuriem pašiem ir foršas anketas vai kuri sevi ir parādījuši kā interesantus cilvēkus publiskajās pļāpās.

Toska  Jābūt skaipa nikam klāt.

Piparkuka  Par mani interesējošām lietām- to, ko esmu pieminējusi.. 100% nostrādā!

Alexa  Man atmiņā nav garas sarakstes. Atmiņā patīkams vīrietis, kas pirmajā randiņā, kad barucām ar mašīnu, teica saprātīgu frāzi (kas noder visos gadījumos) : "kas bijis, bijs, necilāsim, sāksim visu no jauna".
Jā, nu protams, ne jau pēc pirmā randiņa uzreiz var tā (es nevarēju) mesties paļāvībā, bet kas zin, kā būtu bijis. Vīrietis bija patīkams, gan vizuāli, gan emocionāli, gan intelektuāli.
Ā, jā, PA viņš nerakstīja, pie datora maz atradās, jo cilvēkam darbs un pēc tam ikdienas solis un tad jau nogurums un naktsmiegs.

Tā, ka, neko tā skaidri uz priekšu paredzēt nevar (vismaz es nevaru, pagaidām nevaru)...
Vajagot mēģināt vizualizēt kaut ko reālu... Patīkamas domas, smaids, kafija un var būt pat pieskāriens... Pafantazēju... ;)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu