Gribam parunāt par dzīves jēgu

Pie manām durvīm atskanēja zvans un uz jautājumu: kas tur ir? , bija šāda atbilde.
Atrunājos, ka mani šobrīd neinteresē šis jautājums.
Bet tagad apsveru, kas šādā veidā staigā pa dzīvokļiem? Mājas durvīm ir kods, tātad tas jāzina, lai tiktu iekšā.
Vai tie ir kādi baznīcas pārstāvji, pasaules glābēji?
Sekta?
BET VARBŪT ZAGĻI?
Sen nav dzirdēti aicinājumi piedalīties kādos dievkalpojumos.
Man nav actiņas durvīm, tā kā neredzēju, kā izskatījās.

Lobo1  Bija uzplijušies bijušajai, kad manis nebij mājās. Es šai saku- sūti uz visām četrām, bet viņa tā nevar. Pat telefona komivojažierus uzklausa. Nākošreiz es ņemos pa pagalmu, nāk divas. Gribot ar sievu parunāt. Es šīm- jūs jehovietes, vai? Šīs- da, mi SVIDETEĻI jegovi. Svideteļi, bļin. Saku, ja vēl reiz mēģinās uzplīties, ietekmēšu fiziski. Aiztinās. Pēc kāda pusgada nāk atkal. Jau ar vīrieti, it kā tas ko mainītu. Gribot aprunāties. Izvadīju bez skandāla un vairāk nav rādījušies. Ja viņi ir tev uzmetuši aci, tad vaļā tikt ir grūti. Pie tam, kad dzīvo nelielā pilsētā un ar rupjībām pārcensties nav vēlams.

Relita  Jā Jehovieši atkal sarosījušies, pirms gadiem divdesmit bija mani apsēduši, es sākumā pieklājīgi un atturīgi, bet ne tak! Nesaprot! Tad tā tieši arī pateicu - esmu mediķis, un esmu redzējusi simtiem cilvēkus, kuriem asins pārliešana ir glābusi dzīvību, tādēļ mani nepārliecināsiet par pretējo! Un nenāciet! Bija miers. Bet Tagad atkal staigā! Un neatlaidīgi - pat nelīdz, ja pasaka,ka esi citā draudzē, ka esi mediķis! Iemet pastkastītē vēl visādas brošūras, lai iepazītos....nāksies laikam tomēr savādāk!

Magda555  Virsraksts un teksts,divas atšķirīgas operas........
Dzīves jēga nav durvju actiņā,kodā,sektantā,priesterī,kaimiņā,darba kolēģī,vai kotletē.
Man šeit pat negribas neko rakstīt.Pateikšu īsi.Jēga ir sava gara kodā,un actiņā uz savu dvēseli.

Lobo1  "Man šeit pat negribas neko rakstīt.´´ Noniecini mūs, ja?

Magda555  Nevienu nenoniecinu,bet Tu ar savu profila bildi,esi atspoguļojis savu būtību,un attieksmi pret pārējiem komentētājiem.
Mums nekad,vienam otru nesaprast.

Lobo1  Paskaidro man, zemes tārpam, kas ir gara kods un kāda tam jēga. Cik saprotu, Tu gribi piešķirt jēgu kodam, kas ir tikai pieeja Tavam garam, nevis pašam garam? Pirms mētāt pārgudrīti, padomā pati, ko muldi.

Magda555  Izlasi vēlreiz savu komentāru,un atbildi man,ko Tu esi domājis,rakstot: "Pieeja pašam garam."Kādam PAŠAM ?
Nav jēga skaidrot pirmklasniekam ,augstskolas materiālu.Palasi kaut ko.Sāc ar svētajiem rakstiem,jo BĪBELE būs Tev par sarežģītu.Padomā klusumā par dzīvi,sevi,kāpēc esi šeit,vai tiešām,tikai tāpēc,lai pārstrādātu produktus un izmestu,vai jēga ir kodā,un aiz durvīm,no kurām atslēga ir jāatrod.:)

Piparkuka  Magda pareizi raksta.
Jēga ir ceļš- pats ceļš pa šo dzīvi ir tā jēga un izpratne. Sevī, pašam priekš sevis.
Tā, kā tā upe plūst 1000 gadu....

Lobo1  Magda, Tu pat iedomāties nevari, cik es esu literatūras par šo jautājumu izlasījis, izanalizējis un pārdomājis. Man, protams, ir savi dzīves uzskati, bet viens no galvenajiem- nevajag gruzīties. Reliģija laiku laikos ir bijusi varas instruments un arī tā, uz kuru Tu pavelcies. Domā, ka visi šitie fufeli tika svētā gara izdoti? Tam kurš maksā ir savi mērķi, kurus Tu nezini un nevari zināt. Visvienkāršāk atšifrējami ir tie, uz kuriem pavilcies Aivars -Russkij Mir. Nezinu kādi tur Tev kodi, bet no Tavas augstprātības var izsecināt, ka kaut kas pastulbs. Bībele? Da ladna! Esu gnostiķis un ar mani "vajag ticēt" neiet cauri. Šo nožēlojamo argumentu pielieto tad, kad citu nav.

Lobo1  P.S. Ēģiptiešu Amona tempļa priesteri, saprotot ka pienācis kristiešu laiks, mērkaķa ātrumā pārmetās uz jaunās ticības menedžēšanu, šo to paņenot līdzi no vecās reliģijas. Piemēram, kad tupot uz ceļiem baznīcā, Tu saki āmen, Tu pielūdz dievu Amonu. Pirms dažiem gadiem biju bērēs Ogrē un pēc sprediķa man ļoti gribējās padiskutēt ar mācītāju par to, ko es līdz šim nebiju ne kur dzirdējis. Sekojoši- žīdi savā ceļā iznīcināja 40 tautas, bet tas nekas, jo tā viņiem lika dievs. WTF! Tas ir tas labestību mācošais dievs? Nepadiskutēju, jo nav vērts uzsākt kautiņu ar cūku. Izvārtīsieties abi, taču cūka no tā gūs baudu.

Alexa  Amen nozīmē "patiesi". Kāds sakars tam ar Āmonu?

Kaskaade  Meibe, meibe Lobo1 arī varētu būt taisnība, ja reliģijā meklē politiku vai biznesu.

LaVerna  Magda, nav vērC diskutēt ar tādu, kurš it kā esot kaudzi literatūras izlasījis, bet joprojām saka "esU". :D

Piekrītu un parakstos zem katra vārda Tavai īsajai, bet tik precīzajai definīcijai: "Jēga ir sava gara kodā,un actiņā uz savu dvēseli."!

Lobo1  Smejos par tiem, kuri ir pavilkušies uz īslandiešu murgiem un saka esMu. Davai ka palocīsim! Es esu, tu esi, mēs esam, jūs esat. Esamība. Kur te ir M? Valodniekiem, tā pat kā daudziem mūdžiem jāattaisno savu eksistenci un tad viņi nodarbojas ar idiotismiem. Droši vien kad pieņēma lēmumu rakstīt Īslande, liki garumzīmi, bet kad atcēla, pārstāji likt? Tas m vārdā esu ir pilnīgi neorganisks un velk uz govs maušanu. Ja nav citu argumentu, vismaz nenostādi sevi par muļķi.

LaVerna  Njāaaa, un vēl literatūru viņš esot kaudzēm lasījis :D :D :D


LATVIEŠU VALODĀ darbības vārda "BŪT" (!!!!!!!! nevis "esot" vai "est") locīšana:
īstenības izteiksmē, tagadnes formā:

es ESMU (!!!!!)
tu ESI
viņš, viņa IR
mēs ESAM
jūs ESAT
viņi,viņas IR

Visas parējās ŠĪ DARBĪBAS VĀRDA formas, lūgtum, iepazīties un IEMĀCĪTIES savā piektajā vai kurā tur gadu desmitā:
https://www.letonika.lv/groups/default.aspx?q=b%c5%abt&s=0&g=5&r=1100


Būtu labāk par savu profila bildi piedomājis un beidzot nomainījis (tāpat visiem skaidrs, ka īss, līks, ļurkans un tamdēļ jālieto visādi stimulanti, sākot ar vizuālajiem!), bet DZIMTO valodu vienkārši skolā vajadzēja mācīties (nu jau acīmredzot par vēlu)! :P

Lobo1  Tu jau labāk zini. Labi, nevārtīsimies pa dubļiem. Atstāšu pēdējo vārdu cūkai.

Discreta  Hmm...man jau liekas, ka par dzīves jēgu aizdomāties var jebkurš. Tavā gadījumā, iespējams, bija sektanti.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu