Medisonas apgabala tilti

Vakar TV noskatījos filmu, sen nebiju šo filmu redzējusi un tieši vakar nāca apjausma, ka tāda ir dzīves realitāte daudziem, arī šeit, Oho iedzīvotājiem.
Nedomāju tos, kas vieni un patiešām meklē otru pusi, bet tos, kam jau ir bijusi vai ir ģimene, kaut kas pietrūkst, vai pavisam reāli ir grūti, bet negribas zaudēt to, kas ir, vai arī tomēr diezgan neiespējami restartēt dzīvi, un nākamā laime var būt tikai nosacīta.
Tagad meklēju grāmatu, reiz lasīju, bet sen, laikam ir laiks pārlasīt, lai nonāktu vēl pie kādām atziņām.
Jautājuma nav, padalieties, kas redzējusi šo filmu, ar sajūtām.

SmalkaisStils  Skumjš stāsts par nelaimīgiem cilvēkiem. Bailes būt patiesam pret sevi liek melot otram !
Dzīve ir tikai viena tā nav jādzīvo melojot !
Domāju , ka tajā stāstā jau no sākuma nav bijis patiesuma(patiesas mīlestības uz otru) ...tāpēc gadiem ejot kļūst arvien grūtāk tēlot .

Drole  Kundziite, kas tendeeta uz Victim mentality, koliidz viirs un beerni uz paaris dienaam ir laukaa pa durviim, momentaa atrod kaadu vesti, uz kuras saljimt, lai turpinaatu ciest. Feministu fantaazija par to, kaa pataisiit sievieti par ljenganu daarzeni un izdabuut to laukaa no gjimenes.

raina1970  Skatījos gana pasen šo filmu... un nu nevarēju saprast- kapēc galvena varone nevar normāli sakārtot savu dzīvi- lai nav jācieš, jātēlo.. tāds visai nožēlojams radījums patiesībā. Filma kā filma- noteiktai mērķauditorijai, aktiertēlojums labs, nekas vairak.

Piparkuka  Jau palasot komentārus te, tagad, jau pilnīgi jūtu- filma ir ideāla..!:)
Un aktieri, ja Merila Strīpa un Klints Īstvuds (cik zinu)- perfekti.
Jau laikam zinu, par ko tā ir- par to mīlestību, kas sievietē mājo.
Filmās, teātrī - visur ir svarīgs aktieris! Sižets gandrīz vai = vienalga. Bauda ir aktieri.
Ja vēl sižets labs, nu tad sanāk baudu bauda.

fargo  Drole, tak sižeta apjūsmotāji jau sevi liek balodīšu lomā, nedomāju, ka viņu empātija saistas ar laulātā lomu, kurš ir izbraucis uz pilsētu ar bērniem. stipri šaubos, ka jūsma būtu tā pati, ja vīrs viņām uzliktu ragus ar gadījuma žurnālisti, kamēr viņas ņemas pa pilsētu iepērkoties, jo vīram sesks ar viņu ir apnicis. :)

mairita1971  Es filmas varoni saprotu.Var būt viņa atkal jutās iekarojama un ja tās ir vienīgās atmiņas viņas vienmuļajā dzīvē.

Arnita  Dzīve kā autobānis-vienlaicīgi vari atrasties tikai vienā joslā. Nu, divām pa vidu vēl vari izbraukt -pa līniju- kaut gan riskē kļūt necienīts pārējo braucēju acīs,- bet pa trim joslām nu vairs nekādi!:)

vaitiesam  Smieklīgi, kad lasi ka tantas aprej onkas par kreisajiem soliem, bet jūsmo par varones vēlmi būt iekārojamai. Kur tad palika tas skaistas frāzes par to ka ģimene ir darbs, tā sakot puķu dobe, kas jāravē, jālaista, jākopj...?

mairita1971  Vaitiesam,Jūs vīrieši visu laiku skandiniet ka esat poligāmas būtnes.Un ātri nomainiet vienu pret otru.šeit sievietei,kas visu laiku apgrozījusies šaurā vidē,ieskatās vīrietis,kas redzējis pus pasaules.Skaidrs,ka sieviete apjūk.Sieviete nekad neizmaina bez iemesla,kā tas raksturīgs vīriešiem.

vaitiesam  Jūs tantas izmainat jo vēlaties būt iekārojamas, bet mēs aiz mīlestības. Jums tantam tādu vārdu ka ljubovj nesaprast, jo prastums no jums dveš.

Arnita  ah, tad tā to tagad sauc-"apjūk"? LOL. atcerējos aņuku par "dīvainu"sievieti un dermatovenerologu))

Arnita  Vispār nesaskatu problēmu šajā literārajā, tā teikt, darbā. Nebija nepārvaramas dabas apstākļu, kas liegtu Džonsones kundzei šķirties no vīra un precēt fotogrāfu.
Kā jau teicu, laime sākas no patiesības apzināšanās. 2) rīkojies izlēmīgi, un atbildi par bazāru.
Ko darīt, ja divi cilvēki vienādiņ patīk? Tad ņem to, kas patīk par mikrogramu vairāk, ij visa dzīves māksla.

mairita1971  Ak skaistā jaunība!Jaunībā viss ir vienkārši,bet ar gadiem klāt jūtām nāk prāts.Sākumā viss ir skaisti,bet jo vecāks kļūsti,jo vairāk saproti,ka tas ir īslaicīgi.Pēc tam rozā brilles krīt.Kas viņu sagaidītu?Mētāšanās no vietas uz vietu.Tāpēc man patīk "Ezeru sonātes" Lauras atvadu vārdi Rūdolfam:"Mēs vairs nekad nebūsim divi vien."Jo vecāks cilvēks,jo vairāk domā.....Dažreiz par nožēlu.

Agate24  Nekas nav nosacīts. Ja grib, tad pārtrauc. Tā ir gļēvulība vai aprēkins.

Maarka_Tvans  Grāmata ir daudz labāka, jo lasot personāžus varam redzēt katrs pa savam iztēles un vajadzības veidotam tēlam.

fargo  personisks komentārs.
postulāts. visi, kas man grib labu, negrib, lai es daru ļaunu.
no tā izriet ļoti daudz. piemēram, draugs nav tas, kas salāpa, draugs ir tas, kas sasit manu vīna krūzi pret sienu un lamājas ar mani. jo viņš ir mans draugs. viņam nav vienalga!
ejam tālāk.
cilveks, kas grib labu man, grib labu maniem cilvēkiem. bet cilvēks, kas mani vedina neceļos, tam ir savs padoms un tas nav mans labums, ne manu tuvāko labums.
un tā, cilvēks, kas mani ved neceļos meklē pašlabumu. un man būs slikti. bet viņam(viņai) ir viena alga.
tāpēc, cilvēks, kas tev ir draugs, nekad nekārdinās tevi, lai tev vai taviem tuvākajiem būtu slikti.
bet.
cilvēks, kas nav tavs draugs, meklēs pašlabumu.
un tā, skaties motīvā, ko cilvēks dara vai runā un tā tu atklāsi, kāpēc cilvēks dara to vai to.

Maarka_Tvans  Man arī liekas dīvaini, ka gan filma, gan grāmata tik daudziem likusi raudāt.
Vajadzētu aizliegt publiskai pieejai.

Aurora  jā fargo, kolīdz vairs nav pērtiķa, es dabūjama /100%/.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu