Ko vērts un nav vērts darīt partnera/-es savaņģošanai? D:

Iedomājaties, ka jūs esat miljonārs, bet viņa-darbiniece reklāmfirmā, ca 10 gadus jaunāka un drusku vairāk populāra pretējā dzimuma vidū, nekā jums gribētos.
Kādas kārtis jūs izspēlētu, lai aizvirzītos citiem kandidātiem priekšā?

multi  Šaura domāšana jums te, ne vienmēr miljonārs nenozīmē, ka viņam zem gultas koferis ar skaidru naudu. Visbiežāk miljonāram pieder kaut kādi īpašumi, uzņēmumi u.c kuru vērtība sastāda tos miljonus. Bet dzīvo no dividendēm vai valdes locekļa algām u.c... Tad vēl jautājums vai x stundā šis cilvēks vispār savus miljonus spēs pārvērst naudā.

GlaMur  helikopters nemaksā 15-18 miljonus:) Var nopirkt mazulīti arī 45 000, var līdz 2.5 citroniem... :)

Piparkuka  :))

vaitiesam  Kādas nafig kārtis, piedāvātu limonu un tants pats pakaļ skrietu.

av2  Kas tie par heliOpteriem par....17 limoniem???

https://toughnickel.com/misc/How-much-does-a-Helicopter-cost

Chris1986  Aurora, uzraksti, cik tu pelni, tad varbūt es piedāvāšu :D

Reds  Nu normāla vecmeitas domāšana tev - vienmēr varēs atrast kaut ko labāku un attiecīgi visi potenciālie partneri tiek atmesti 5 min laikā un tā līdz ~40 , kad potenciālie partneri, kas ir ieinteresēti ir tik maz palikuši ka paveicas , ja vispār kāds viņu paņem.

Kaskaade  Tīri vai akadēmiska interese radās. Un kādi Aurorai būtu tie kritēriji pēc kuriem 5 min laikā tiktu noskaidrots vai viņa ir labākais, ko var dabūt nopietni situēts vīrietis?? 😳

Epifanija  Tipiska kaķu tante, kas sapņo ar vaļējām acīm un vēl iejutusies kinoaktrises tēlā, ko tik virtuāli nespēj izdzīvot, pat noprecēt miljonāru, reāli dzīvē to dēvē par nereālo misiju, lai jau pasapņo tantuks!!

nazis  Smieklīgus komplimentus gaida tikai pamuļķītes. Normālai sievietei ir citi kritēriji komplimentu vērtēšanai.

ne_tik_pareizs  aizvirzīties priekšā - tā ir lumpeņu -rindā stāvētāju stratēģija. Tā var dabūt tik puskilo mandarinu :)

tracer  Nee nu tanteem reaali pirmais sals galvas atsaldeejis😁 miljonaars ciiniisies par sievieti? Mazaak meksikaanju seriaalus skatiities vajag.un oho viirieshu siekaloshanaas nenoziimee ka jus esat vairask veertas kaa vienai naktij ar alkohola piedevu protams.sasapnojaas briedushaas😁

Geisha  Ne jau visas kā aklas vistas krīt uz tiem ļimonāriem. Ir tāda sieviešu suga kuram katrā acī ir dolārs iesprausts tad jau viņu nemaz nevajag valdzināt. Tur jau drīzāk vajag apsardzei iedot sūdainu koku ar ko tās mantas tīkotājas gaiņāt.
Ja viņa ir no tām kam primāri interesē cilvēks nevis viņa maks tad nu gan šim vīrietim vajadzēs visu savu šarmu pielietot. Un te nav gatavas receptes.

janisb  Miljonāram nav nekādu problēmu likvidēt konkrētās darbinieces "fanus" materiāli vai fiziski, kas nu kurā gadījumā lētāk, bet 10 gadu jaunākas dēļ diezin vai ir vērts tā pūlēties :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu