Skorpions vīrietis

Skorpions vīrietis, ātri aizvainojas, ilgi nerunā, ko ar tādu uzvedību darīt spītēt pretī?

vilx  Sandija gudra meittene - pati izdomājusi iemeslu, kādēļ ir vērts ciest - viņš taču ir skorpions...

Ja ņem dziļāk, tad tā, jau bez ironijas, varētu būt ideāla laimīgas laulības formula - vienkārši pieņemt cilvēku un mīlēt.

Tessa  skorpioni ir feini, man ir labaka saskanja ar šo ziimi. putnus nav janoraksta uz ziimi, katram to putnu papilnam, ja patiik cilveks, mekle veidu, ka ar vinju pa labam lai sadziivot.
ja nesanak, nav ko cepties par ziimem.

Elizabete04  Viss ir Mīlestība

RRAGANA  Pa manam-vīrieši skorpioni ir vieni no foršākajiem vīriešiem!!! Man tēvs bija skorpis, ļoti labs ilggadīgs darba biedrs un radinieks. Jā, nav nekādi tur sprukstiņi un šałai vaļai, bet vīrieši ar stingru mugurkaulu un ļoti spēcīgu raksturu. Īsti vīrieši!
Un ja klusē, tad klusē. Tādi viņi ir. Lai gan iemeslam tad jābūt gana nopietnam.

animato  Kā mīļākie, Skorpioni ir vislabākie. Kā sadzīvē, labi nezinu, bet domāju, ka ar viņiem nav viegli.

baltroze  Kā zini,ka SKORPIONS?
šis zīmes ir smalka būšana-jāiet pie astrologa un jāskatās-cik saulītes ir skorpionā...šie zīmju jēdzieni nav absolūti.Man,kā strēlniecei,ir tikai 1 saulīte strēlniekā-pārējās-jaunavā.

Geisha  Vispār apvainošanās meistars ir Vēzis nevis Skorpions. Skorpis atriebsies. Atriebsies tā, ka maz neliksies. Tad kad vismazāk gaidīsi. Man māsa bija skorpis. Garlaicīgi nebija.
Jebkurā zīmē ir savi plusi un savi mīnusi. Nevienas zīmes pārstāvis nav pilnīgi atbilstošs horoskopam. Parasti Astro kartē vairak uzmanības ievērš ascendentam, Mēnesim, vīrietim svarīgs ir Marss. Skorpions viņš ir pēc Saules, bet pēc ASC sazin kas. Tāpēc pateikt mans vīrietis ir skorpis tas ir kā ar pirkstu bakstīt debesis. Ja gribi labāk izprast savu vīrieti aizej uz konsultāciju pie astrologa.

Piparkuka  Neko. Jāzin, vai tu viņam esi svarīga un nozīmīga un- mīlēt!!!
Tātad viņš ir apvainojies, bēdīgs, aizskarts.
Uzvedies tā, lai viņš jūt, ka viņu mīli.

Adelante  Lasu un brīnos- " Skorpions vīrietis, ātri aizvainojas, ilgi nerunā, ko ar tādu uzvedību darīt spītēt pretī?"...
Tas taču ir vēža apraksts. Nu, ja negrib runāt, lai nerunā. Inteliģenti cilvēki gan satiekoties sasveicinās. Paklusēs 1. x 2 nedēļas, 2. x mēnesi , bet nākamās reizes tik kādas stundas (visu laiku dzīvojot vienā dzīvoklī).

Cik man bijusi darīšana ar vīriešiem skorpioniem, tik varu teikt, ka izcili Draugi (var sirdi izkratīt, reālu palīdzību palūgt un palīdzēs tur, kur citi izliekas nedzirdam). Uzticami ( atbild par saviem vārdiem). Kopdzīves pieredzes pašai nav, bet cik vērots, tad arī tur kreisos pagriezienus netaisa taisīšanas pēc.

elsa  Animato, nepiekrītu! Vislabākais mīļākais ir viena zivs. :D :D :D

Baigs  Adelante
Izcili draugi viņi ir tikai līdz tam brīdim kad netīšām sanāk uzzināt ko tas "draugs" patiesībā par tevi domā un kā izsakās citās kompānijās.
Nekad neesmu ticējis horoskopiem bet nu skorpioni točna ir kaut kas ar kaut ko...

lotuss  nu tā skorpionu apspriedēji. esmu skorpione un lepojos ar to, raksturs ir smags, bet esmu taisnīga. mūsu zīmei ir raksturīgi ātras garastāvokļa maiņas, jo visu laiku turam roku uz pulsa . gribam lai pasaule un apkārtējie būtu ideāli un taisnīgi. ar mani ir tā ja daru darbu , tad kvalitatīvi, ja ir bērni tad gribu , lai ir gudrāki par mani ,ja kādam ir grūtības cenšos palīdzēt, bet ja pamanīšu ko nelāgu, varu kā bullis noārdīt līdz melnai zemei visu un visus pasūtīt tālu un dziļi. Nu tad teikšu tā , ja kāds nespēj mums pielāgoties, tad lai iet ātri un tālu. p.s uz komentāriem neatbildēšu

Piparkuka  Khm...kā gan ne skorpioni var pazīt skorpionu?!... phhh.
(Tas tiem mīnusu licējiem)) un parāda mēli.

Elis23  ,,,,nomainīt pret citu skorpionu!!!

Mirage  lotuss, tas apraksts perfekti atbilst Lauvenei :P

Vispār piekrītu tiem, kuriem bijusi nepatīkama pieredze ar Skorpioniem, tikai ar vienu piebildi - ar vīriešiem!- ir liela atšķirība vienas un tās pašas Saules zīmes abu dzimumu pārstāvjiem.

Ar Skorpionu sievietēm vienmēr ir sanākusi draudzība. Skorpionietes vīriešiem ļoti patīk, jo viņas visos vecumos paliek tātad negantās seksīgās raganiņas. Viegli nav, bet lielai daļai vīriešu tak tieši tā mierīgā, stabilā ģimenes dzīve riebjas, gribas asumiņu, - nu tad ar šīs zīmes pārstāvēm toč atslābināties nekad nesanāks ;)

Bet vīrieši Skorpi, njaaaa... no tiem labāk pa gabalu! - Vienmēr nākas ar līdzjūtību noskatīties uz tām sievietēm, kuras ir pāros tieši ar šīs zīmes pārstāvjiem - viņi viņām smadzenes izēd, ka maz neliekas.
Pie tam apkārtējā sabiedrība to nesaprot un brīnās, jo ārēji viņi vienmēr paliek šķietami pieklājīgi, mierīgi, pat inteliģenti un gādīgi vīri un tēvi, lai gan tai pat laikā mājās nes nost jumtu visiem, pie tam vispirms pārnestā nozīmē, bet...var gadīties arī visādi.
Ja esi SM piekritēja (M), tad tāds Skorpis (S) būs kā reizi īstais meklētais! :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu