Kurš no abiem dzimumiem ir lielāks egoists?

Šķiet ka vīrieši dzīvi uztver vienkāršāk.Vai pie vainas egoisms?

Geisha  Vīrieši ir reālisti. Viss viņiem ir loģiski. Vīrietim ir savas dzīves funkcijas, bet sievietei pilnīgi citas. Sievietei viss iet caur emocijām. Kaut kur mēs visi cilvēki esam vienādi, bet ir arī savas dzimuma atšķirības. Kurš lielāks egoists? Dzimumam nav nozīmes.
Teikt to, ka visas sievietes ir kārtīgas arī nevar. Dažam labam vīrietim mājā ir lielāka kārtība nekā pie sievietes.
Mani mazie mazdēli arī regulāri izmētā savas mantas. Tas nozīmē ka aug egoisti? Psihologi saka ka mazie saliek mantas pēc sava prāta un savām ērtībām. Bez tam māja nav ermitāža, kur viss ir izlikts apmeklētāju apskatei.

vaitiesam  Lielākais egoists esmu es tā nu tas ir 🥃

OnslovaMaargrieta  Ira egoisti viņi jo viņi dažreiz nedomā tikai loģiski spriež un dara bez epmātijas

Anitra  Dievzemītē ir populāra tendence, ka vīrieši izlaisti kā teļi. Iegūst tās, kas dempinga nolūkos pārņem lutināšanas stafeti. Bet šie sadzīves tehnikas automāti tādejādi uz visiem laikiem zaudē iespēju justies kā princeses. No sērijas, lai ieriebtu kaimiņam, žīds pakārās.

Anitra  Populāra tendence nenozīmē, ka visi vai vairums tādi. Ieskrēja prātā spilgts piemērs tepat no ohuja, kad sievele kā hermofrodīts pilda gan mamuta nešanas, gan pavarda kopšanas funkciju, kamēr vīrelis 24/7 15-o gadu p.k. stalkerē veco mīlu no b/d. (Uzminiet, vai pēdējo tas pagodina).
Es par to, ka abiem jāstrādā kopējā labuma dēļ. Cik kurš spēj. Ja viens tērē savu laiku uz maukām, tātad tas ir ķēdes vājais posms. Vēža skarts organisma šūna, ja patīk. Izoperēt, un organisms funkcionē tālāk. Man gan žēl, gan riebjas tās sieveles, kas gadiem sēž ohujā, kur patiesībā atskrējušas vīriem līdzi. Nožēlojamie.

Kurtslabs  Anitra, tā tāda pasaka no sapņu zemes par super strādīgajām sievietēm un izlaistajiem vīriešiem. protams sievietēm tā gribētos domāt, bet realitātē ir slaisti gan viena dzimuma, gan otra.
Plus ne jau visiem vajag tās mājsaimnieces. Pietiekami daudz ir vīriešu, kas gatavo ne sliktāk par sievietēm un lieliski tiek galā ar ikdienas lietām.
Galu galā, cik starp top pavāriem ir sievietes?
bet apkārt(pa maukām)vairumā gadījumu skraida tie, kuriem mājās sekss ir pēc grafika un ķekša pēc. Par seksa atkarīgajiem es te nerunāju.
Sievietēm piemīt tāds niķis uzskatīt, ka vīrietis pēc kopā nodzīvota laiciņa kļūst par viņu īpašumu. Un tā vēl nebūtu diža problēma, ja vien par šo īpašumu rūpētos:D Protams arī vīriešiem jāčubina savas sievietes. tas viss piederās pie lietas.

Kaskaade  Izskatās, ka tā šūna kādam citam jāoperē - tai, kuru krata svešas ģimenes intīmās dzīves nianses

Drole  > 12:33 12:44

Cinnija atkal kasa savu GM pumpu...

Anitra  nebiju minējusi ne GM, ne kaskādi (droši vien kāda daiļsslidotāja, prastai mājsaimniece nebūtu tāds niks)
Paši vainīgi, ka atskrējāt atzīmēties.

Iveta13  Vīriešos dominē praktiskums, sievietēs emocijas...ja abi ir standartā, problēmu nav...ja pārī dominē kāds no cita, rodas šīferāšanās...un ar egoismu tam nav nekāda sakara, tās ir pašu izdomātas lietas...

Drole  Publika tiek stumta sliicinaaties punjkjos un siirupaa. Turiet galvu veesumaa!

https://youtu.be/Hbo-7cHHoos

Flints  Tēmas formulējums - kārtējais pienesums publikas diferenciācijai, diskreditējošas attieksmes un stereotipu veidošanai atkarībā no dzimumpiederības. Seksisms un šovinisms... :)

uzplanaledus  Līdzīgi, atkarīgs arī no cilvēka, vai ar racionālismu, vai ar emocijām, katrs strādā priekš sevis paša.

Aurora  vīriešiem tiešām domāšana darbojas racionālāk, mazāk slīgt emocijās. p.s. par hroniskiem oho pacientiem nezinu. Iespējams, viņi ir lielos sūdos, un agresīva psihoterapija būtu viens no retajiem glābšanas riņķiem!

AivarsN  Vīrieši var būt pat ļoti emocionāli, tikai jau kopš agras bērnības tiek iedresēti neko neizrādīt uz āru,jo ir taču vīrieši. Meitenes tiek audzinātas tieši pretēji. Tur arī visa atšķirība. Prāts abiem dzimumiem gan darbojas mazliet atšķirīgi,taču viena dzimuma ietvaros, atšķirības var būt vēl lielākas un vairākās jomās. Tam ir vairāki iemesli,bet tas jau ir cits un ļoti garš stāsts.

Piparkuka  Nedomāju, ka brāļu vai māsu esamība ko nosaka. Man ir brālis, taču es esmu egoists. Kādam vēl nav ne brāļi ne māsas, bet viņš jau maziņš dalās ar mani:) Un dot un daudz dot man patīk tiem, kam man patīk dot.
Kaut kā tā...

Mirage  Geisha, Tavā paziņu lokā ir kaut ducis tādu(reālu!) vīriešu - kuri būtu reālisti un "viss viņiem ir loģiski"?
- ja VĒL viņi ir juridiski un faktiski brīvi, ap 35-42, bez kaitīgiem ieradumiem (draugus ieskaitot), ar biezu ševeļuru uz galvas, spējīgi sevi un savu nākotnes ģimeni uzturēt, - esmu gatava pārskatīt savu NEvēlmi vispār jebkad vēlreiz iepazīties ar kādu vīriešdzimtes pārstāvi! ;D :)))

tracer  Visu nosaka smadzenju apjoms.viirieshiem galvas lielaakas..un dziivee vairaak jaaiespringst ja grib slaidu feinu sievieti.tatad jaastraadaa vairaak.gudraak.un attiistaas njuhs cujs un ponja.tradicionaali vismaz oho pasaziereem vajag tik prasmi kraasot luupas un smaidiit..secinajumus izdariet pashi

Kaskaade  Es atvainojos, treacer, ko lūdzu sievietei pēc 40+ vēl vajag, izņemot prasmi krāsot lūpas un smaidīt?
Ķipa uz to laiku tradicionālā pasažiere jau paspējusi nolikt uz kājam un palaist dzīvē sīčus, izmaksājusi hipekāros, iekārtojusi savu māju, atradusi darbu, kas patīk un kur maksā, apbraukājusi pusi pasaules, iepazinusi savu ķermeni un baudu sexā....a kas viņai vēl jāprot, izņemot laimīgi smaidīt, uzkrāsot sarkanas lūpas, apcirsties uz papēdīša un matiem vējā plīvojot baudīt dzīvi? 😉

Kaskaade  Nu lūk. Un kā izskatās tradicionālais oho pasažieris. Parasti ar nesakārtotām iepriekšējām vai esošajām attiecībām, morāli izčakarēts, ka provi uzlikt nav kur, maksā alimentus vai bēguļo no to maksāšanas, tādēļ ienākumi mazi vai to vsp nav, lielākoties bez savas atsevišķas dzīvesvietas, neapmierināts ar klimatu, politiku, dzīvi un sievietēm, interesējas par primitīvām lietām vai interešu defaultā nav. Klaji fantazē uzdodot neesošas lietas par esošā. Slimīgi sexuāli norūpējies. Burvīgs personāžs

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu