Vecmodīga domāšana,vai pārdomas-"nepiepildāmie sapņi´".

Sveiki visapkārt! Gribu zināt Jūsu domas. Zinu,ka te rakstīs -ZAĻŠ, dumjš, NEPIEREDZĒJIS,taču domāju,ka-  Dzīve ir jāveido kopā - divatā, katram jāieliek sava rūpe un daļējs ieguldījums, nevis sievietei -vīrietim  ,čalim  jāuzsēžas uz kumbra, un jātirina kājeles,
katru reizi norādot- savas kārtējās  iegribas. Esmu normālas miesasbūves,178 cm.strādājošs jauns vīrietis,turpinu studēt.GRIBU NOPIETNAS ATTIECĪBAS,ne garāmskrienošu vāveri.Savu potenciālo bērnu māti gribu redzēt BEZ TETOVĒJUMIEM,-KURAI  PAŠAPZIŅA NAV JĀCEĻ AR PĪLES LŪPĀM UN APAČU ZĪMĒJUMIEM UZ MIESAS, tādu,kura būs ar mieru savus- MŪSU bērnus barot ar pašas gatavotiem ēdieniem,nevis ķīmiskiem maisījumiem un pusfabrikātiem,un tas IR TIKAI NORMĀLI,UN NENOZĪMĒ,KA SIEVIETE IR VAJADZĪGA KĀ KALPONE UN ĶĒKŠA,jo arī vīrietis NAV MŪŽDIEN IZMANTOJAMS TIRLIŅŠ, NO KURA TIKAI PUMPĒT NAUDU. No otras pusītes gribu sagaidīt to,ko spēju un vēlos sniegt pats.
Gribu tādu,kura cilvēcīgi prot cienīt otru,pamanīt sev blakus viņa labo 
īpašību dēļ,,un tad arī būs stimuls un vēlēšanās gāzt kalnus,pelnīt iespējami vairāk.Sieviete nereti grib būt vienlīdzīga ar vīrieti visā un visur,,bet tiklīdz iet runa par sadzīves jautājumiem,tā daiļava pārtop par-mirstošo gulbi,tranu ,kurai nekad nav savas nopelnītās naudas ,un visa lielā mīlestība pagaist kā nebijusi- kārtējo reizi pierādot,ka viss bija balstījies uz aprēķinu. 
Vai tiešām alko-narko-nikotīna NEatkarīgās ,ar skaistu,tīru miesu,, kārtības,tīrības mīlestību ,ar sieviešu dzīves prasmēm un iemaņām, ir tikpat neatrodamas kā ezītis miglā??? Varbūt ,meklējot cilvēcīgās īpašības ,esmu kā dinozaurs,jo tagad pārsvarā ir KATRS PAR SEVI...

neko  Jau kaut kad rakstīju,ka sievietes,kur nu vēl meitenes, daudz vieglāk pakļaujas uzspiestajai sistēmas ideoloģijai
---
Ja tas tā būtu jebkurš vīrietis varētu viņas pievērst "savai ideoloģijai":)

Piparkuka  neko- īstenībā ļoti daudzas sievietes/meitenes pievēršas tieši vīrieša "ideoloģijai", ja iemīl to vīrieti. Izteikti. Nu ne jebkurš, bet ar kuru viņa sasaistās- tas arī "uzspiež" savu... :)

DanaL  Bet ko tu dosi pretī, izņemot savu normālo miesas būvi un strādāšanu, studēšanu. Kamēr sieva pēc darba (jo viņai taču jāstrādā arī maizes darbs, lai nebūtu tā, kura "...kurai nekad nav pašas nopelnītas naudas...) pa virtuvi, ko tu darīsi? Vai palīdzēsi nomizot kartupeļus, sasmērēt bērniem sviestmaizes vai izmazgāt grīdu?
Vai tikai tupēsi uz dīvāna un apcerēsi sievas tikumus un netikumus?

Peleks  sapņot par ideālu sievieti nava kaitīgi, pat ja tādu atrod i šī pie tevis negrib - laid vaļā, spiestas attiecības nekad labi nav beigušās, bet nu kā jau teicu - sapņot nava kaitīgi :)

raina1970  AIz tā teksta- uzsaukuma, plakāta, sauc ka gribi- nejūtu dzīvu cilvēku..Ir labi, ja cilvēks zin ko vēlās, un arī to, ko nevēlās, bet--- par to nav skaļi jābrēc, siekalas pa vaigiem smērējot, un ---pats galvenais--- nav jāsāk visa tā meklējumu epopeja- ar to, ka paņem un uzbrauc pretējam dzimumam- kopumā un ne visai korekti///Tas vienkārsi nokauj jebkuru vēlēšanos vispār mēģināt kaut tikai pakomunicēt ar šādu " varoņērgli".

gunda10  Gan jau atradīs līdz 35 gadiem visi smuki , bet vēlāk jo par to,, cepas ,, tauta vairs neatbilstam Holivudas standartiem , kas ir iepotēti diemžēl , bet par ideālo smukumu vai ir smuki vai ar labu raksturu vai biez...

burleska  Baidos, ka galvenie teikumi šinī skaistajā tekstā ir: "tā daiļava pārtop par-mirstošo gulbi,tranu ,kurai nekad nav savas nopelnītās naudas ,un visa lielā mīlestība pagaist kā nebijusi- kārtējo reizi pierādot,ka viss bija balstījies uz aprēķinu. " Ja tas ir kritērijs, lai sieviete pati pelna, tad ņem, lūdzu, vērā, ka bērnu kopšanas laikā tomēr tā pelnīšana būs uz Taviem pleciem. Un arī pārējā laikā, ja viņa strādās tikpat, cik Tu, arī Tev būs jāieguldās atbilstoši tikpat bērnu audzināšanā un veselīgā dzīves veida nodrošināšanā.

gacca  Mērķi cēli.
Man ar tīk tādi pašpietiekamāki cilvēki.
Cita lieta, ka tikai cilvēku iepazīstot tuvāk, var vairāk vai mazāk objektīvi spriest par viņa saturu. Vērtēt tikai pēc ārējā izskata, izglītības vai sociālā statusa - nozīmē pamatīgi "iebraukt auzās".
Kāds esi pats - tādi cilvēki ap Tevīm apgrozās.

rabarbere  Normālas vēlmes jauneklim. Nezinu, vai ko piemēroti klasiskā studentu vecuma grupā var atrast oho, bet, ja nu neizdodas, tad tiešām jāmeklē citur. Ja autors ticīgs, var kādā draudzē aktīvāk piestaigāt. Ja latviskā dzīvesziņa tuva, uz 3x3 saietu aizbraukt.

uzplanaledus  Šis vēlamās īpašības vispirms jāatīsta pasam sevī, lai nebūtu pieprasījuma formas. Kur ir prasības, visbiežāk pietrūkst mīlestības.
Arī vīrieši prot gatavot ēst, tetovētie īpaši.:D Darbu dalīšana pieder vēturei, ja nu vienīgi nedaudz.
Es muktu, ja dzirdētu šīs prasības.

MP_94_95  Nekādas jau pārdabiskas prasības autoram nav. Piekrītu, ka tetovētam mērķim uz astes kaula nav jābūt. Tā arī muļķīgi izskatās kaut kādi taureņi uz dibenvaigiem. Vienīgi, mūžīgo pavāri grūti atrast, bet arī nevajag.

Kaskaade  Nu, es kā eventuālā tjošča, tagadiņ labprāt vēletos noskaidrot, un ko autors varētu piedāvāt manām pārticībā izaugušām, ar labu izglītību un laba darba perspektīvām - drostaliņām, izņemot autora izvirzītās prasības, savs ķermeņa izmērus un nesaprotamās studijas? A? M?

Eneile  Ir divas lietas, kas neiet kopā - mājsaimniece un sava nauda. Ja no sievietes tiek sagaidīts, ka viņa nodrošinās visu mājas soli, tad piedod, atvaino, bet nodrošini to finansiāli.
Šajā gadījumā, man izskatās, ka meklē mammu, nevis sievu.

JurisK  Nemeklē meitenes klubiņos. Nav mana, bet dēlu pieredze - tur tik sīkās kasējas un profesionāles kritiskā vecumā esot. Viss tevis nosauktais nav nekas īpašs, normāla ģimenes dzīve, kur abu pienesumu, lai kas tas būtu, izdod ģimenei.

Aurora  Ir, ir daudz jauku, jaunu, skaistu, laipnu, saimniecisku, latvisku meiteņu. Un kāda no tām tev tiks, ja esi jauns, godīgs, strādīgs čalis. Simpātisks!
Bet ja tu esi 40+ onkulis (internetā nevar izslēgt), kurš savulaik pārdevies apprecot pirmo skaisto māju, tad nu proties novecot un aiziet no šīs pasaules ar godu.
p.s. tikko pērtiķa nav, es dabūjama.

Pabaro_mani  skaties citā portālā. Ja šajā tādas gadās. ir otrapuse.lv tas ir zolīdāks.

Pabaro_mani  Piekrītu Medusbite3 viedoklim !
Kāda te publika un kāds līmenis var redzēt pēc komentāriem. Ir skaidrs ka autors tiks noriets. un uztaisīts par nenormālu. BET tas ir likumsakarīgi , jo tiem kuriem kropla vērtību sistēma vai paši nav normāli . Viss normālais, dabiskais ir nenormāls.

AivarsN  Neko. Vīrietis meklē sievieti, lai abi kopā veidotu stabilu ģimeni un garīgi augtu. Kāpēc gan viņam būtu jāuzņemas dubultslodze,mācīties pašam un vēl pāraudzināt sievu,kurai prātā nevis ģimene,bet tikai izklaides un hobiji, atbilstoši jaunākajiem popkultūras standartiem?

pavasaris1969  Varbūt puisim pārlieku stingra audzināšana ģimenē bijusi? A varbūt nelaimīga 1 mīlestība, apdedzinājies riktīgi un tagad nu meklē to īsto? Izdarījis secinājumus, apspriedies ar sevi un nu ir tapis vēlmju saraksts ar mazu egoisma devu- man gribās, man vajag utt. Vienmēr jau jāsāk ar sevi, bet ja īsti nezini ko gribi, tad tiešām var dabūt to kas paliks pāri. Sāc domāt piezemētāk, tuvāk sadzīvei un neizslēdz kompromisus!

Kaskaade  Vēl nedaudz, un gauži apraudāšos, cik puiša žēl

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu