Modernas (?) sievietes sapnis jeb vīrietis virtuvē

Nu patīk man, ka arī vīrietis rosās pa virtuvi. Nezin kāpēc parasti vissakarīgākās, interesantākās um vispatiesākās sarunas ir veidojušās nevis pie tradicionālās šampānieša vai kā tur glāzes, bet abiem rosoties pa virtuvi.
Un skaistam 178 vai cik tur cm normālas miesas būves strādājošam vai studējošam vīrietim tik ļoti piestāv priekšauts virtuvē, ka nevienai sievai pēc tam vakarā nesāp galva.
Bet varbūt kaut kas ar mani nav riktīgi? Palabojiet, ja kļūdos, cienījamie PA dīvāna eksperti :)

Tessa  kapec ne visi centimetri tiek uzskaitiiti?

Piparkuka  "Tagad jau katrs onka prot soļanku izvārīt un pildīto karbonādi uzcept."- labi, ja kādi 20% to prot! Pat ne katra sieviete to prot- soļanku un pildītu karbonādi! :)

bagi  Es arī nesaprotu.... kāpēc priekšauts?
Nav restorāns, nav pat bistro....tomēr gatavo sev un pārējiem savējiem... ar kuriem dienu dienā bučojies, apkampjies... bez priekšauta.
Ai, man nesaprast! :D
Bet gatavot patīk! Un laikam, tiešām tik ielaistu sievieti virtuvē par 30%, ne vairāk!
Za to nekad nemazgātu kāpņu telpu!!!!!!!

_Krasula_  Padomāju. Ja vīrietim patīk tikpat lielā mērā gatavot kā sievietei, tad virtuve var pārvērsties ari par karalauku. Teiksim, viņš visu laiku gatavo treknus, ar holesterīnu pārbagātus ēdienus un mēģina vēl tos iebarot sievietei,,,šausmas!
Gatavo uzvalkā jeb pidžamā, man viena alga. Ādama kostīmā nebūtu labi. Zinu daudzas sievietes, kuras neizmanto priekšautu. Es gan, jo ir nosliece ar kaut ko aplipt, noputēt vai uzliet sev virsū.:(

Felde  kapec ne Adama kostimaa? feini.... ja divataa rosas pa virtuvi,draiskojas.... kamer es pie plits vai izlietnes.... hmmm... :) Taa taccu jaukak... :)

Kaskaade  Šausmas ir tad, ja vīrietis sievietei mēģina pieneņu lakstus iebarot, nevis treknu sātīgu ēdienu

AivarsN  Felde,interesants tev domu lidojums!😉

neko  ... bet būtu interesanti uzzināt kādiem vēl centimetriem un kādā tieši aspektā ir nozīme virtuvē:)

Tessa  ka kadiem? cik peda liela, atveziens, sparna platums. ja virtuve nav liela, vietas paliks pavisam maz!!
milti pa gaisu lidos talak un ta. možka skafandra vakarinjas ir janak.

Felde  ...Aivarin,es vienmer esmu interesanta..... iipassa...:)

Forsaakais  Koments (padoms) večiem - atslābinieties, nekāds priekšauts jūs seksīgākus viņu acīs nepadarīs. Tā ir prasta manipulācija, lai pārbaudītu, kas strādā, kas nē un, lai jūs iedabūtu virtuvē. Ja pavilksieties - seksa jums būs mazāk nevis vairāk. Viņas vairošanās tieksmi kontrolē seni, primitīvi instinkti nevis viņu apziņa. Savukārt, instinkts tādu vīrieti, kurš pavelkās uz manipulācijām ( sevišķi seksa dēļ) novērtē kā vāju un seksuāli izsalkušu, kuram nekādā gadījumā nedrīkst dot. Instinkts nevis apziņa kontrolē viņas hormonus. Viņa pati var čivināt ko grib, bet realitātē viss būs citādi un pat, ja viņa ar jums liksies gultā, tāpēc, ka iepriekš sastāstīja, ka priekšauts viņu baigi "uzbudina´, tad sekss tur būs slikts ( jo reāli jau neuzbudina) un pēdējo reizi. NB! ( notā bene, ja zinat, ko tas nozīmē: ) Tad, kad viņa runā par vīrieti priekšautā un virtuvē nav gluži tā, ka tas viņu neuzbudina. Uzbudina, tikai tas ir pavisam cits vīrietis nevis jūs. Tas ir tēls jeb fantāzija iz porņika - gara auguma, muskuļots, atlēts, ar lielu peni, skaistu seju utt., vienvārdsakot tas noteikti neesat jūs un nekad par tādu nekļūsiet:)) Viņas šito visu noliegs ar putām uz lūpām, bet, ja gribat saprast sievietes, tad nekad neklausiet, ko viņas jums tur karina uz ausīm, skatieties, ko viņas dara. Un atcerieties - ja jūs vedaties uz manipulācijām ar jums ir cauri, seksu neredzēt kā savas ausis bez spoguļa:)

Letija  Tāds, kas nemāk neko pagatavot, nav gadījies.
Domāju, ka tā mācēšana, vai vismaz apziņa, ka vīrietis virtuvē nav tikai pie galda sēdošais, nāk no ģimenes, kurā uzaudzis.
Ja ģimenē tēvs ir bijis kā tāds nespējnieks, kuram viss ir jāsagatavo, jāuzservē, jāizdabā, tad, ko varēs labu gribēt no dēla - tikai kārtējo muldētāju par "kārtīgu saimnieci mājās"!

Kaskaade  Uhhh kā Forsaakais nospridzināja. nekko pielikt, nekko atņemt.
Tā viš i, muskuļots loga mazgātājs ir sexīgāks par pavāru priekšautā savā virtuvē, ibo pirmais ir nesasniedzams. Domāju, ka apverstā veidā vīriešiem strādā tas pats

AivarsN  Jā,Felde! Esmu jau pamanījis,ka maniem komentāriem, gandrīz vienmēr,uzbrūc tā interesanti un ļoti īpaši. Varbūt tāpēc,ka neatbilstu nevienam tava sapņu vīrieša parametram?

_Krasula_  Šausmas ir tad, ja vīrietis sievietei mēģina pieneņu lakstus iebarot, nevis treknu sātīgu ēdienu/c/
--------------------------------------------------
Piejaucot pienenēm majonēzi, arī tās var kļūt treknas un sātīgas.:)

Instinkts nevis apziņa kontrolē viņas hormonus./c/
---------------------------------------------
Drīzāk gan hormoni kontrolē konkrēto instinktu un gaume,- tātad arī vismaz slēptā apziņa.

Jāa, man arī vīrietis priekšautā šķiet seksīgs. Ne katrs, protams. Bet kombinācija kā tāda-kails un virtuvē-nulle emociju. Un pie galda ēdot arī ir jābūt apģērbtam kā cilvēkam.

Morrigan  Krasula, tas "Forsaakais" vienkārši reāli ir sajaucis kotletes gan ar mušām, gan ar saviem tarakāniem galvā. Un vēl cenšas mums visiem šito savu "rosolu" iebarot! Nav vērts tādus pat lasīt, kur nu vēl ņemt vērā ;)

mierigais1  Nu pēc loģikas tā tam būtu jābūt,šejienieši visi dzīvo vieni,un kaut kas jāēd ir :)

Drole  "visu laiku gatavo treknus, ar holesterīnu pārbagātus ēdienus "

" You probably need to rethink everything you thought you knew about cholesterol.

Cholesterol is responsible for everything from building hormones (like estrogen and testosterone) to strengthening cell membranes, transporting vitamins, and helping you absorb all the nutrients from food.
Many people don’t know your body can produce all the cholesterol it needs to function. The vast majority of your cholesterol is produced by your body, with a smaller percentage coming from your diet[*]. Even then, most of the cholesterol in your food can’t be used by your body, and it leaves your body as waste." (C)

https://perfectketo.com/truth-about-keto-cholesterol/

vilx  Lasu un secinu, ka no manis sūdīgs pavārs. Nav man abu galveno lietu - 178 un priekšauta.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu