Ziedošanas farss

Tagad pa TV 3 iet ziedošanas akcija.laba lieta.atbalstu.bet ir viens bet..summa zvanam 1.42eiro.reāli tiek ziedots tikai 1eiro.Parejaiss aiziet mobilo tīklu operatoram..vai nav biski par rijiigu?un tagad man aizdomas ka sho ziedošanu organizē tieshi mobilie tīkli.jo pelnja vinjam fantastiska no shis akcijas.kaarteejaa valsteles afērā.riebjas..jums tas neriebjas kā shitadi riebekli pat uzvaaraas uz ziedojumiem?ar riebekliem domāti LMT.tele2 bite

Lobo1  CoCoSan, eitanāzija bija tikai alegorija. To ir jāizvēlas pašam pie sajēgas esot. Vienkārši pārtrauc mākslīgi uzturēt un nolemtais aizies pats. Gribi palīdzēt- remdē sāpes. Dabā taču tā iekārtots- esi par vāju, mirsti, vai ar tevi plēsēji papusdieno.

sandra111  lieliski formulets-fars,,,tas izsaka visu,gan par ziedojumu organizatoriem,gan pasiem ziedotajiem.

CoCoSan  Lobo, bet Šūmahers tak netaisījās kļūt par dārzeni. Ko nu, kā būt? Sievai pasaulei paziņot, ka vīru eitanazējusi, lai tādi kā Forshais piesmirdina pasauli, ka sieva atslēgusi dzīvibas sistēmas naudas dēļ?

mareo  Publiski ziedoti līdzekļi nekad un nekur pasaulē pilnā mērā nenonāk pie adresāta - un vispār daudz efektīgāk ir radīt vismaz +vienu darba vietu, nekā meklēt riebekļus...

jotuns  Khe, mēģiniet attaisnot savu skopumu? ZS vecītis visu redz vienalga ... :D

nakunakutekuteku  Zinu māti,kuru ārsti brīdināja-nebūs ne dzīvotājs,ne staigātājs.Kā jau mums ir ierasts māte "metās uz ambrazūru".Nauda bija,likās-viss izdosies.Rezultāts nulle un vēl ar mīnus zīmi.Bērnam tagad 30 gadu,kaut kā staigā,kaut ko runā,bet ģimene viņu ievietoja iestādē,lai paši nesajuktu prātā.
Manas domas nav svarīgas,bet gribētos zināt,kā tā māte pati jūtas.Uzjautāt man trūkst drosmes.
Tikai neliek mieru jautājums,vai tā ir mīlestība,kas liek apšaubīt ārstu teikto,jeb bailes no apkārtējo nosodījuma,ka esi atteicies.

nakunakutekuteku  P.S.Piekrītu iepriekš sacītajam-tādi bērni,veci un slimi cilvēki Dimantei un Co ir vajadzīgi,jo citādi būs jāsāk strādāt.Bet valdība lai paskatās uz Japānu.Cilvēkam ar īpašām vajadzībām ir četri valsts apmaksāti asistenti.Tur ziedojumi nav modē.

RRAGANA  Par tām ziedojumu kastītēm.. nekas nav neatverams😏

https://youtu.be/XsybbMuc1qY

Lobo1  Nu jā, par Šūmaheru nepadomāju, bet kā tur idioti saka- izņēmums no normas tikai apstiprina normu...nu vai kaut kā tā. Uz pēkšņo neataust.

Lobo1  O, izštukoju. Šūmahers tiek uzturēts par paša sapelnīto, nevis sūc no sabiedrības. Tā tiek labums mediķiem, aprīkojuma izstrādātājiem un viskautkamturvēl nē. Citādi sieva to piķi tāpat izfušierētu. Vot.

CoCoSan  Nu un kad piķis beigsies, varēs droši skābekli atslēgt, galvenais, lai klīnikas pagūst nereāli uzvārīties un ģimenei mazāk tiek. Diezgan gudri un loģiski teikšu

Semija  Ir valstis, kur uzņemties šefību par kādu vai ziedot, ir ierasta lieta ikvienam, no brīža, kad pats sāc patstāvīgi pelnīt. Es teiktu, tā ir nācijas kultūra. Piemēram, izvēlies konkrētu "objektu" un katru mēnesi no algas pārskaiti zināmu summu. Tik lielu, cik vari atļauties. Līdzīgi kā kādu no ikmēneša rēķiniem. Esi palīdzējis konkrēti un zini, kā tas tiek izlietots. Nav starpnieku, kas "nosmeļ krējumu". Šādu rīcību redz bērni un turpina arī savā dzīvē.

runcizs  Es ziedoju caur ziedot.lv. Personīgi tā pasākuma vadītāja man liekas reāli nepatīkama vecene, tādēļ naudu pārskaitu konkrētiem projektiem. Un ziedoju tad, kad man ienāk negaidīta nauda, nevis sezonāli.

Discreta  Tāpēc es tādās labdarībās neiesaistos. Es to daru personīgi un zinu, kss līdz kam nonāk.

kjirsis_X  neskatos televizoru. Palīdzu pazīstamiem cilvēkiem pa tiešo.

Orchia  Ziedošana ir kļuvusi par jauno laiku induļģenci - iespēja atpirkties no bailēm nonākt tur, kur atrodas lūdzēji.

Dzonsa  Ja vēlamies kaut nedaudz iepriecināt citus, tad tad ir - WWW.engelapasts.lv.
Mazliet ir darbs, bet pozitīva sajūta ir garantēta.

Napoleone  Kas par naidu? - taisiet augšā citu blici un organizējiet to ziedojumu vākšanu, pa 0,30 no viena ziedojuma, lai izkonkurētu!

CoCoSan  Tas tagad takā kļuvis kar katra pilsoņa pienākumu, ziedot nedomājot vai organizēt kādi citu blici to vakšanai?

Napoleone  Tā ir trula mode - ziedot... cilvēkiem liekās, ka viņi ir labi, ja reizi vai vairākas reizes gadā kaut kur ieber vai piezvana...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu